Komentari

ljeskanje.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Blog galerija Kentaur

  Pozdrav svima, ja sam Oshun. :) Otvorila sam novi blog - Blog galeriju Kentaur, s namjerom da to postane izložbeni prostor blogera bloga.hr, koji crtaju, slikaju, fotografiraju, dizajniraju, bave se stripom, itd. Zato, ako želite surađivati u građenju naše nove galerije, te u njoj izlagati svoje radove, javite se, predlažite i komentirajte ! :)

  avatar

  13.10.2005. (00:05)    -   -   -   -  

 • edo

  Kažu da je ured Simona Wiesenthala imao dvoja vrata. Prilikom izlaska moglo se odlučiti na koja će posjetitelj izaći. Zanimljivo je bilo to da je iznad jednih pisalo: Izlaz za one koji su BEZ predrasuda. Naravno, svi su htjeli izaći na ta vrata međutim, ona su UVIJEK bila zaključana. Vrata... zanimljiv simbol. Pozdrav :>)

  avatar

  16.10.2005. (20:21)    -   -   -   -  

 • med i mlijeko - opet iznova

  preteska tema za moje stanje

  avatar

  17.10.2005. (17:48)    -   -   -   -  

 • plejadablue

  ..jedna moja priča o vratima završava ovako:Danas dok sam šetala livadom zastala sam na trenutak i bacila pogled oko sebe. Livada je bila puna tratinčica koje su svoje male bijele glavice otvarale suncu. Da nisam ranije sama vidjela svojim očima, nikad ne bih povjerovala nečijoj priči da su ovdje nekad stajala neka zatvorena vrata za koja nikad nitko nije pronašao ključ, niti ih uspio otvoriti. Jer jedan je vrabac u tom trenutku preletio u veselom i bezbrižnom letu upravo kroz ta vrata i nestao mi ispred očiju u bljesku sunca....:))

  avatar

  18.10.2005. (07:51)    -   -   -   -  

 • dorja

  navodi me na razmišljanje.. sad razmišljam.. pa i pozdravljam.. :)

  avatar

  19.10.2005. (00:21)    -   -   -   -  

 • Paučina mojih misli

  ta nas vrata ponekad spašavaju, kad smo u prostoriji gdje nam zidovi govore da je sve dopušteno...

  avatar

  19.10.2005. (00:34)    -   -   -   -  

 • viviana

  Hvala svima na komentarima. Ako sam zapetljao priču, da pokušam sad pojednostaviti. Nema nikakvih zidova koji bi nekoga zadržali bilo gdje. Tu je gdje jest jer je odlučio biti tu. Prolazak kroz vrata - mada nema zidova - tek označava da se radi o svjesnoj odluci.

  avatar

  24.10.2005. (11:00)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...