Komentari

jedanodonihbeznaslova.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • dudi

    već 100ti put ispričana priča ali uvjek aktualna da, da to je to, to je 3. maj :))))))) možemo se mi zajebavat koliko oćemo ali će nas svih dostić sudbina na skeli ili tako nešto, a morda će neko i očevim stopama u "uredu za hrđu"!!!! :)))) Kakom god najebali smo, 3.maj dome moj !!!!

    avatar

    12.10.2005. (19:13)    -   -   -   -  

  • Devil & The Deep Dark Ocean

    ej evo da i tebe pozdravim,ovaj,da u kauflandu bolje rečeno na krovu je bilo zkn.,malo smo se zapili ,bolje rečeno Arlena i ja ali bilo super...ae vidimo se.. p.s. valjd me se sjećaš! Sandra

    avatar

    12.10.2005. (21:18)    -   -   -   -  

  • dudi

    jojjjj, Evile, Evile (tj.Sandra)... radiš pizdarije!!!! Ovdje je tema isključivo 3. MAJ!!! Kaufland ti je tema ispod. Još jedan, ali samo još jedan ovakav ispad i osobno predlažem "gospodinu nadležnome" nekakve sankcije! Ovakve se uvrede na račun največe proizvodne sile i vrhovnog statuta ovog grada ne smiju tolerirati, svako tko to bude činio bit će proglašen antidržavnim i antitrećemajskim elementom!!!! u ime svih (pogotovo u ime onih kojima je pun nos špene) hvala! :)) ....... Doris ima problem i nezna što da radi, jer njezin je sin uspio napit svoju djevojku!:)))

    avatar

    12.10.2005. (21:49)    -   -   -   -  

  • pred vratima wc-a

    A..........dudi sad si ljubomoran sto sam posto slavan i sta me svi pozdravljaju......ha ha ha........!!!

    avatar

    12.10.2005. (22:01)    -   -   -   -  

  • karbus

    zmaj je legendarna firma,najbilja firma u hrvata.svi se mi sprdamo s njim ali jednog dana svi ćemo radit u njemu.kada budemo brusili u trupu broda na plus 90 stupnjeva i kada svjetlo dana vidimo samo na putu do posla i na marendi jer će nam plaća bit 1,549 kn morat radit prekovremene da bi prehranili obitelj ili čak napunili rezervar benzine.a kada svi sretni napunimo rezervar benze onda se opet nećemo moć vozit jer nećemo imat za ulje.a kada dođu zimski dani radit ćemo od jutra do sutra odnosno od mraka do mraka,a svjetlo dana ćemo vidjet jedino na marendi kad izađemo iz trupa broda crni ko kad legneš ispod auta i odvidaš vidu od kartera pa kad ulje pofrska po tebi.onda ćemo doć u menzu a kad tamo......cijela ulica ludvetov breg.tepša vodi kolo,ćoso se ruši od alkohola,reli drajver ne stigne do menze ni do kraja radnog vremena.pa dođe marijanović i evo ti narodnog veselja.i na kraju kad idemo doma oko 1h ujutro u vrećici nosimo dva jogurta i dvije litre mljeka i iskašljavamo špenu od koje bi se mogao napraviti još jedan brod kazemo "to je zivot".i onda se čudimo kad u crnoj kronici pročitamo "suprug strojnicom izrešetao zenu jer ga je pitala da joj da za šminku a on nema ni za jogurt".eto to nas čeka u budućnosti.

    avatar

    13.10.2005. (11:49)    -   -   -   -  

  • karbus

    zmaj je lega

    avatar

    13.10.2005. (11:52)    -   -   -   -  

  • crvena

    glavno da su mene svi napadali da ovo nije obrazovno-informativni blog...a sta se svega dozna i nauci...da...

    avatar

    13.10.2005. (15:17)    -   -   -   -  

  • dudi

    Kova- da, da izrazito sam ljbomoran!!????????? :? Ti si mi trenutačno idol!:))))) stvarno ne znam iz čega si to mogao zaključit???? Ovom "karbusu" ide odma nagrada u točenom obliku od mene osobno !!! Kako jak komentar, najjači do sada, to se traži!!! Da mi je samo znat ko je to ali zbog nekih detalja prepodstavljam.... Samo jedno pitanje, majstore ko je reli drajver???:)))

    avatar

    13.10.2005. (19:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...