Komentari

wolfwoodscrowd.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Vedran (www.casastorta.ne

    Xara je svojom incijalnom pojavom uzrokovala popriličan boom. Teško je reći da li bi se desila prava revolucija da Xaru svojevremeno nije kupio Corel; osobno smatram da baš i ne bi. Ali svakako ne bi cijela priča završila onako naprasno kao što je završila tih već davnih godina. Xara se vratila i donosi prvenstveno ono što je donijela na tržište i prošli put - inovaciju. Ako se ovaj put nikome ne prodaju svakako će prodonijeti da se barem malo kompenzira efekt monopola koji je Adobe dobio na tržištu grafičkih alata kupnjom Macromedie. No osobno ne očekujem čuda.

    avatar

    12.10.2005. (16:01)    -   -   -   -  

  • math_baby's blog

    Ma kakva Xara, kakve gluposti! Dragi moji omrazeni open-"sorsasi", evo stavljam vam na znanje: uskoro izlazi potpuno superioran Microsoftov graficki program koji ce se zvati Microsoft Expression Graphic Designer! Ovaj superiorni program zasjenit ce i baciti u drugi plan sve do sada vidjeno: i respektabilni Corel i prijezira vrijednu Xaru! Evo vam link i obavezno pogledajte demo s linka i placite od bijesa i nemoci, jer Microsoft je opet i opet i opet i opet i opet najbolji! HAHAHAHAHAHAHHAHAHA!!!!!!! Evo linka: http://www.microsoft.com/products/expression/en/graphic_designer/default.a spx

    avatar

    12.10.2005. (20:23)    -   -   -   -  

  • prgo

    Zanimljiv ovaj MS Expression, nisam još čuo za njega, hvala ti matematičarko. Ipak si za nešto korisna, osim kao loš primjer. No, ja ne vidim nešto spektakularno u tom programu, koje ne postoji čak i u Gimpu. Ali ako padaš na buzzworde "Seamless Workflow Integration", naravno da padaš i na taj program. Po čemu se taj program ističe? Navedi neku njegovu unique prednost.

    avatar

    12.10.2005. (23:21)    -   -   -   -  

  • lekk

    Pa Microsoftov je..to je njoj i više nego dosta...nebitno jel dobar il nije....

    avatar

    13.10.2005. (08:47)    -   -   -   -  

  • Fast

    Od Microsoft Expression Graphic Designera s obzirom da ce kostati ocekujem da i bude nista drugo nego nego medju najboljima. Kvragu pa za svoje novce platimo inovaciju, nesto sto vrijedi a ne zatvorenim formatom definirani monopol npr. ms office. Cak je i Oleg Masturko morao priznati da svaka nova verzija office ne donosi nista novo.

    avatar

    16.10.2005. (20:58)    -   -   -   -  

  • math_baby's blog

    Izgleda da se monopolom (u ovom slucaju, monopolom na informacije) puno vise od Microsofta voli sluziti vas uvazeni vuk, vlasnik ovog bloga: naime, vuk je odlucio iskoristiti svoj "monopol" i brisati moje (sasvim legitimne i pristojne) komentare sa svog bloga. Toliko o "otvorenosti" open-source komljunitija prema drugacijim misljenjima! Sramotno, zaista! Ali, i ocekivano!

    avatar

    17.10.2005. (16:22)    -   -   -   -  

  • Vedran (www.casastorta.ne

    math_baby, tvoji su komentari (nažalost) još uvijek tu i nitko ih nije obrisao. Na sreću, isto vrijedi i za sve druge komentare. :)

    avatar

    17.10.2005. (17:17)    -   -   -   -  

  • math_baby's blog

    Casastorta, samo dvije stvari: 1) Nisu *svi* moji komentari tu: najnoviji moj komentar na temi o ubuntuu u makedoniji je vuk posve bezrazlozno izbrisao, iako ja nisam vrijedjala nikoga, samo sam (ne vrijedjavsi nikoga) iznosila svoje vidjenje onoga sto je on u svom postu napisao. 2) Zasto kazes da su moji postovi "nazalost" tu: recimo, ja nikad ne bih rekla za tebe i tvoje postove tako nesto, jer postujem tvoje pravo na drugacije misljenje. Voljela bih, stoga, da ga ni ti meni ne uskracujes.

    avatar

    17.10.2005. (21:27)    -   -   -   -  

  • 2 math_baby - pogledao sam malo tvoje komentare a i tvoj blog i samo ću citirati što na TVOM blogu piše: "...Prema tome: svi stovatelji Linuxa i mrzitelji Windowsa, odjebite odavde! Ja cu vas odavdje brisati, cenzurirati i proganjati! I to cu ciniti s neizmjernim uzitkom! Jebite se sa svojim Linuxom i drkajte na njegovu "ljepotu", ali sto dalje odavde! Odjebite za sva vremena!...". Pametnima dosta.

    avatar

    18.10.2005. (10:22)    -   -   -   -  

  • lekk

    Kad shvatite gdje radi math_baby sve vam je jasno....2 math_hore...BTW mene zanima zakaj ti briješ po ovom blogu servisu...pa pisan ti je u PHP-u a mojblog.com u ASP-u....ajme šta će ti M$ reć kad sazna!!!!!

    avatar

    18.10.2005. (10:53)    -   -   -   -  

  • fast

    Mislim da svatko tko naginje samo jednom rjesenju radi pogresan korak. Microsoft, Unix i Linux rjesenja se preplicu, svako ima svoje prednosti i mane. Informaticar koji drzi do sebe trebao bi poznavati vecinu i koristiti one koje mu u tom trenutku najvise odgovaraju. Samouki informaticari predpostavljam da je i math_baby takav, samo instaliraju i reinstaliraju windowse i nista vise. Obicno nemaju sirinu znanja sto je i normalno jer je poznavajuci samo Windowse i ne mogu dobiti. Jedini put da dokazu svoje znanje tj. neznanje je da sljepo napadaju sve sto neznaju.

    avatar

    19.10.2005. (21:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...