Komentari

ljeskanje.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • val

  Zao mi je... lijepo te je bilo citati... a ne bis li mozda zaboravila sal ili maramicu u ormaru pa se onako slucajno vratila i ...ostala malo. Mah, mrzim rastanke... najradije bih si koji put napravila lobotomiju i istrugala centar za memoriju samo da se ne moram sjecati.

  avatar

  11.10.2005. (21:45)    -   -   -   -  

 • Mare Ibrium

  val je napisala isto ono sto bih i ja sada... Svatko ima svoje razloge za odlazak... a mi slucajni putnici se ne bi smjeli mijesati u te odluke, ipak... ne mozemo ostati ravnodusni. Dotakla si nas svojom prisutnocu ovdje. Nedostajat ces nam. U ovu zadnju kutiju spremi jos i moje dobre zelje. Mozda jednom dobro dodju :) Cuvaj se.

  avatar

  12.10.2005. (01:54)    -   -   -   -  

 • nema me

  idi ako ići moraš jer život ne trpi lažna obećanja. a ja ću te spremiti u svoju torbu s pričama kao majušni amblem.

  avatar

  12.10.2005. (10:12)    -   -   -   -  

 • viviana

  Val, kao i uvijek tvoj i nježni i britki humor, izmami osmijeh kad je čovjek i najtužniji kao što sam to ja bila... pa si me nasmijala... ne, nisam zaboravila ni maramicu ni šal, ali vratit ću se jednom da ti donesem one cipele što sam posudila. :) Dust, hvala ti na posjetama i čitanju, između toliko blogova... dolazit ću i ja vama i čitati... i Creativa, čitam nadalje svih onih nekoliko stotina stranica tvog teksta koje slijede.... i javiti se ponekad... a ako uspijem napisati što želim nadam se to i prezentirati negdje ovdje. Puno hvala za svaki od ova tri komadića neba...

  avatar

  13.10.2005. (10:50)    -   -   -   -  

 • I'm the shyness that's criminally vulgar

  zašto odlaziš viviana? sad imam još jedan razlog da budem tužna. ostani. a ako ne možeš... ...well,don´t be a stranger

  avatar

  16.10.2005. (20:02)    -   -   -   -  

 • plejadablue

  ..ne mogu vjerovati da ovo čitam...molim te,draga viviana,molim te, javi mi se na mail..imaš ga na mom blogu...pozdrav..:))

  avatar

  16.10.2005. (22:25)    -   -   -   -  

 • viviana

  dolores :) namjeravam se vratiti s nekom stranicom koja bi bila na tragu ljeskanja i s njim povezana ali to je još samo zamisao... hvala ti, ali nemoj biti tužna, nisam to željela... @ plejadablue, poslala sam ti mail. i nadam se da će ti stići. pozdrav. :))

  avatar

  17.10.2005. (15:17)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...