Komentari

jezdimir.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Bučimir

    za cpe ti velim da nije bed. prođe se to bez beda. iako je možda dobro otići na tečaj. nu... za beč... nema veze... sve je monumentalno. ko rim jebote. samo šeći seko.

    avatar

    11.10.2005. (16:29)    -   -   -   -  

  • komfort u saundu

    polozih CAE... a reci, ne ides na nikakve pripreme za to? jer to bi bilo, ajmo reci, pametno... ali ako si polagala vec slicne ispite - onda znas ono sto sam vec napisala u ovoj recenici: svi su slicni :D --> red slusanja, pisanja, govora & razumijevanja :) no ti si par stupnjeva jaca od mene, daklem: razvalit ces :) a oko beca i te teme ne mogu nista pametno reci (iako ni ovo prije nije bilo bog zna kako...) jer ne bijajeh u becu. jos.

    avatar

    11.10.2005. (16:45)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Jel to Cambridge Proficiency Certificate ili kaj? Ak je, onda kaj ja znam, nisam nis ponavljala, samo sam sjela na test ko klada i od shuba dobila B (cetvorku). Da, slusanje, ponavljanje, piskaranje i tak. Bec? Hmmm, bijah tamo na maturalcu 334. godine prije Krista i uvalili su nas u neki bordel-hotel na Mariahilfenstrasse. Ali bilo nam je dobro. Odi u onaj muzej s onom cudnom kupolom (primjenjene umjetnosti??) koju je dizajnirao Josef Hoffmann (ili nije??). Wiener Werkstatte (secesija). Umjesto da ti dam listu mjesta za dernecenje, ja ovako. Hm.

    avatar

    11.10.2005. (17:14)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Za ispit nemam pojma, a za Beč se obrati Kulerici ili Monoperajanki, one žive tam pa ziher znaju bolje od nas koji tam nismo nikad bili.

    avatar

    11.10.2005. (17:23)    -   -   -   -  

  • Jesus El Diablo Quintana (Back in Black)

    sve češće su ti tekstovi bez naslova što je odraz ko zna čega na psikičkoj bazi a vjerujem i da ti je guzica nesrazmjerno velika u odnosu na sise, ne znam šta bi ti reko .. šta god da kažem slago bi :)

    avatar

    11.10.2005. (17:55)    -   -   -   -  

  • Jesus El Diablo Quintana (Back in Black)

    jedino sise da povećaš !

    avatar

    11.10.2005. (17:57)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ima pravo bućimir: šetaj seko....usput mrdaj guzom (umjesto đoginga)

    avatar

    11.10.2005. (18:03)    -   -   -   -  

  • oda jagodi

    pročitaj knjigu neku... na engleskom... i u beču se pravi engleskinjom! i ne brini za inspiraciju... moš uvijek laprdat o neinspiraciji... i to ti ide;)))

    avatar

    11.10.2005. (18:45)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    ma ide to tebi,mislim pisanje....a sise,ko ih...bolje su male

    avatar

    11.10.2005. (19:05)    -   -   -   -  

  • Civilka

    inspiracijska kriza, ha :))

    avatar

    11.10.2005. (19:49)    -   -   -   -  

  • gawrun

    ne voli te istinski tvoja ljubav. jedini čovjek koje ikada iskreno volio tebe, kao i sve ostale građane sfrj, bio je drug tito. nema veze što tada možda nisi bila rođena, volio nas je on i u polju potencijalnosti

    avatar

    11.10.2005. (20:28)    -   -   -   -  

  • joe_pellena

    nakon četrdesetosmog slušanja vekijakola mi je najbolja pjesma ove godine... eto ti na...

    avatar

    11.10.2005. (21:21)    -   -   -   -  

  • joe_pellena

    ...vekjakola...

    avatar

    11.10.2005. (21:22)    -   -   -   -  

  • umorni konj

    ja ne poznajem Beč ali poznajem jednog tipa koji je bio u Beču...da....

    avatar

    12.10.2005. (08:50)    -   -   -   -  

  • royale with cheese

    nemoj se smijat xioli, dala ti je puno preciznije savjete nego sto bih ti ja mogao dati. :) a ni umornom, jer se mogao javiti hybrid sa komentarom da zna lika kaj je bio u Pragu... obecajem ti da cete spavati u polozaju 7., jer za niti jedan drugi, a kamo li 5., jednostavno nece biti mjesta. moj mali doprinos vasoj vezi. kao da vec nisam napravio dovoljno. :)

    avatar

    12.10.2005. (09:57)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @royale, hvala ti. jubavnajveća će biti sretan. a mene ćeš ujutro naći na podu pored kreveta. :DDD

    avatar

    12.10.2005. (10:19)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @Bučimir&Komfort, ma znam, imala sam najbolju namjeru, al onda sam skužila da ti tečajevi u biti traju po dva semestra, a da ne pričam i da koštaju par somova kuna. 1. ja nedam par somova kuna; 2. pogotovo ne ako sam na nekoj razini uvjerena da znam sasvim dovoljno; 3. ne želim polagati za godinu dana, nego odma-sada-odma! otprilike 334. godine prije Krista, kad je Guzijola bila na maturalcu, ja sam polagala FCE (tak da mi je poznata struktura ispita), i to je naravno bila pljuga. onda mi je omiljena profesorica otišla u neku čudnu azijsku državu, pa sam odustala od daljnjeg polaganja. međutim, logično mi je da, ako to polažu klinci u, onak, četvrtom srednje, onda ću valjda i ja, sa pozamašnim iskustvom u upotrebi jezika i uz malo neizbježnog brushup-anja. a može biti, naravno, da sam totalno zabrijala. kupila sam si neke udžbenike, a ostalo ćemo vidjet za dva mjeseca :) @Guzijola, ok, muzej s čudnom kupolom, moguće dizajnirao Josef Hoffmann, a moguće i nije. Check! :D @Bugi, vidiš, totalno sam zaboravila Kulericu! Hvala :) @Jesus, evo, od kad sam pročitala tvoj komentar, ponovo razgovaram s jubavnajvećom. jer vidim da ipak nije izrekao najgluplji mogući savjet na svijetu. ;D @rudarka, samo da ne zamrdam previše po dućanima. pokušat ću i njih nekako podvaliti pod 'razgledavanje monumentalnih građevina'... @jagodi, i ta nesretna neinspiracija je već sažvakana tema na ovom blogu :)) katastrofa... @almostpoznata, u biti nemam problema s tim što su male. problem nastaje kad shvatim da bi za njihovu veličinu guzica trebala biti kao dvije cevitaminske šumeće tablete ;) @gawrun, ne spominji. da sam uranila samo nekoliko mjeseci, ne bi me morao voljeti u polju potencijalnosti. prokleta potencijalnost... ah, sudbo kruta... @joe_pellena, neeeeeeeeee, ne počinjiiiiii! no, evo, gotovo je, sad moram i ja. etotina, kadasizla, etotina, vekjakola... @umorni, i što bi ti rekao, po slobodnoj procjeni, koliko je taj tip profitirao od toga što je bio u Beču? ;))

    avatar

    12.10.2005. (11:04)    -   -   -   -  

  • freestyler

    kada sam prvi puta cuo etotina kadasizala svjestan opasnositi i poucen iskustvom zvanim manu chao - bongobongo i tendencijom da takva pjesma izbrise sve iz mozga vrlo oprezno pristupam zvucnicima iz kojih se cuju njeni taktovi.... stvarno imas takav odnos sise-guza? pa ti si onda idealna .... beč,mislim da je najbolje ako je toplo sjesti u jedan od onih otvorenih autobusa i vozati se i gledati, mene se posebno svidjela ona grbava kuća obložena keramičkim pločicama iznutra i izvana ... ma što god ... uživaj ....:))))

    avatar

    12.10.2005. (11:17)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Što se tiče guzice: živi bili pa vidjeli. Što se tiče psihičkog stanja: o tome ne znam ništa pa prepuštan El Diablu da donosi sud. Beč: mislim da biš morala obavezno pogledati: kosi toranj, ajfelof toranj, kip slobode i arenu. Glede ispita: kažu da molitva pomaže, ali nije dokazano. :-))))))) Poze spavanja: ja još uvijek imam cijeli krevet za sebe (iako radim na promjeni) pa mi čak i vaše okretanje leđa izgleda super. Klap!

    avatar

    12.10.2005. (11:23)    -   -   -   -  

  • Pod urom

    Pa dobar Ti je savjet Jubavnajveća dao - smanjiti guzicu i nije teško!? Ha-ha! Pa znaš da te on voli baš takvu kakva si! U Beču - što god vidjela - ostat će ti u sjećanju - pa se unaprijed ne valja opterećivati! Uživaj.

    avatar

    12.10.2005. (14:15)    -   -   -   -  

  • Dolka

    građena sam isto kao ti... sve to u odnosu na guzicu je premalo, ali, zato ugasim svjetlo, on je potpisao u dobru i zlu, i boli me. danas nam je 20 god. braka. za 10 imaću samo plave oči (sve ostalo je guzica)...

    avatar

    12.10.2005. (15:44)    -   -   -   -  

  • Bučimir

    eh, sad je ispalo ko da sam sveznajući. :) polagal sam cae, ali ljudi koji su polagali i cpe i cae su rekli da je isti kurac, možda malo opširniji. tak da ti u vezi i glede knjiga ne mogu pomoći. ali pretpostavljam ak odeš u knjižaru darak i veliš da ti trebaju knjige za cpe, oni će znati odgovor na tvoje pitanje.

    avatar

    12.10.2005. (17:07)    -   -   -   -  

  • umorni konj

    pa sad zna radit regips i obožava Pedigre konzerve..pare je spičio u kafani:)))

    avatar

    18.10.2005. (08:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...