Komentari

wondergirl.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • od sexa do lokomotive

    hm, ima nesto u tvom sarkazmu... stvarno bi se moglo desiti tako nesto... nadam se da necu zavrsiti na burzi :))

    avatar

    11.10.2005. (16:29)    -   -   -   -  

  • hreno

    Zas dobro hani da se to nece desiti - nikada to nece biti nametnuto kao posao. S druge strane - prostitucija je ponizavanje kako god okrenes. Problem je sto se ljudi vole ponizavati - prostitucija nije fundamentalno socijalni problem, nego psiholoski.

    avatar

    11.10.2005. (16:34)    -   -   -   -  

  • hani

    @hure: samo kazem da u njemackoj je nametnuto, to nije izmisljena prica. a njem nam je europski uzor no.1 kao. al di smo mi od njem?

    avatar

    11.10.2005. (16:48)    -   -   -   -  

  • riprendere

    hehehe, bez uvrede, ali ko želi prostitutku staru 43 godine?? :) problem je ako bi klinke od 18 skužile da se samo sa jebanjem može ok zaradit... inače cijela stvar štima :)

    avatar

    11.10.2005. (19:58)    -   -   -   -  

  • rosso.bianco.black.®

    ovo mi je dalo skroz novi uvid u legalizaciju prostitucije. izneseni argumenti su vrlo interesantni. blog mi više ne hibernira, opet pišen, opet o peguli kojame prati, za ne virovat...

    avatar

    11.10.2005. (20:18)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    tu sam pricu, za Njemacku vec cula.. i mislim da je bila neka tuzba, jer je neka zenska zaista izgubila povlastice, zbog odbijanja da se kurva. Mislim, ono... hellou... "ej, os' bit kurva? Nesh, sorry... noga u dupe" Mislim da su promjenili sad nesto oko toga...

    avatar

    12.10.2005. (05:40)    -   -   -   -  

  • Foto Album @ Noebius

    legalizacija prostitucije ide u kompletu sa screeningom zakonodavstva. Naravno, nitko to izricito ne kaze - ali EU je upravo to - prostitucija u turistickim gradovima kao sto su Prag, Budimpesta, Amsterdam... Frankfurt i tako dalje. Jesmo li "najpozeljnija turisticka destinacija" ili nismo? Naravno, legalizacija prostitucije lijepo je sasvim slucajno povezana i sa epidemijama HIV bolesti u velikim gradovima gdje je rasirena (pogledajte epidemiju u Barceloni... i drugim gradovima). Legalizacija je neminovna. A iza toga - pokretljivost seksualne radne snage (djelatnica) ce biti znatno veca. Sto je u Sloveniji, Madjarskoj moci ce slobodno cirkulirati ovdje. Sa svojim HIV-om i slicnim pogodnostima, dakako.

    avatar

    02.11.2005. (03:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...