Komentari

tonkicari.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • TAKAV JE ŽIVOT!

    Pusa mojoj Tonkici...JAOO... Drago mi je da se sve vraća u normalu...See ya! :)

    avatar

    10.10.2005. (22:21)    -   -   -   -  

  • Bato

    tonkica nemoj se ljutiti sta ti ovo pisem,ali meni nece zivot nikada biti ko i prije...znas i sama zasto...bas razmisljam da li cu se ubiti jer da se to nije desilo bas na taj dan ja bi imao ako nista drugo dobar rodendan...:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

    avatar

    10.10.2005. (22:28)    -   -   -   -  

  • TAKAV JE ŽIVOT!

    Bato nemam pojma tko si...ali nemoj tako negativno razmišljati,nije sigurno baš tako loše da uoće pomišljaš na tavo nešto...sve će se srediti s vremenom... LJUDI MOJI MLADI SMO-BUDITE SRETNI!!!!!

    avatar

    10.10.2005. (22:38)    -   -   -   -  

  • Moje misli....

    Pa malo te tjesimo s tim.... Ali je i istina.... Blje.... A jesmo danas splaile i unistile sve dokaze o njemu... Pa nemam beda... :)

    avatar

    10.10.2005. (23:07)    -   -   -   -  

  • mala Tonkica

    Bato, ljubavi, znam da ti je užasno teško, više nego svima nama i znam da misliš da je propast svijeta, ali vjeruj VRIJEME LIJEČI SVE!!!! I da molim te nisi pomišljao na ubijanje ili bilo šta slično, sve se da prebolit, pa i to, mali moj.... Vjeruj mi sa vremenom će sve proć i sve će se vratit u normalu... A ti ćeš si nać novu ili ćeš ponovno prohodat sa njom.... Ljubavi stisni zube i preboli to... A ako trebaš nekog s kim biš razgovarao i požalio mu se, znaš da sam ja uvijek tu za tebe i da ću te saslušat i pokušat ti pomoć kad god ti je to potrebno...drži mi se!!!!

    avatar

    11.10.2005. (09:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...