Komentari

rockroll.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • Ma Kaj Got

    da. hmm... kaje najgore, tako bi se nešto moglo dogoditi. Samo mislim da bi neki detalji mogli biti malo drugačiji. Najme, ako je sve tako crno, kako pišeš, ne vjerujem da se članice Europe nisu posvađale i sada traje "Prvi Europski rat". Italija je prigrabila Istru. Engleska je potonula zbog pomicanja tektonskih ploča usljed vremenskih nepogoda izazavanih od meteorološke mafije (dobro, to spada u dobre primjere). dobar tekst. 35

    avatar

    16.10.2005. (11:34)    -   -   -   -  

  • *james.fragile_

    35, care.

    avatar

    16.10.2005. (12:10)    -   -   -   -  

  • www

    test

    avatar

    16.10.2005. (15:28)    -   -   -   -  

  • mali bumbo

    puno vike ni za sto

    avatar

    16.10.2005. (15:31)    -   -   -   -  

  • uspomena

    kao što rekoh u prvom dijelu, ja sam dolje underground pa pojma nemam što se zbiva gore. A najviše su me zbunile dvije stvari. Prva je propast eura 2010. Cijelo veijeme mislim kako ću, kad izađem, biti bogata baba sa zavidnom količinom eura na računu!!! Baš sam se mislila furati na Žuži Jelinek ovog našeg vremena! A drugo Zeko i Pegy!!! Zaboga, pa što je bilo sa Zekom i Espi, nije li ona bila žena Zekinog života??? I je li Pegy postala Prva dama s udovima ili bez njih, jer Espi je lomila udove svim Zekoslavama koje bi se približile njegovom liku i djelu. Dakle, tko je tko u Hrvatskoj danas, 2021.? I što je bilo sa Severinom?

    avatar

    16.10.2005. (15:31)    -   -   -   -  

  • Cobra

    hm...što reći...nekako mi je najprihvatljivije sebi objasniti ove postove matematičkom tvrdnjom 2+1=Pi (Pi=3,14...........), no to je matematika koju ja još nisam ućio...ali u jedno sam nekako siguran kad bi za jednim stolom sjedili i dogovarali posao Rock Roll, močan izdavać, močna tiskara, močna marketinška agencija...to bi bila jako dobra i dobitna matematika...bok

    avatar

    16.10.2005. (15:33)    -   -   -   -  

  • trill

    U jednim izborima na chatu, Predsjednica me je imenovala "Ministricom lijepog vremena i dobrog raspoloženja" Za takvu funkciju borit ću se i nadam se izboriti u u tom jakom Riječkom lobiju...vrijeme je da decentraliziramo vlast, pogotovo na manje gradove i gradiće :)))))

    avatar

    16.10.2005. (17:06)    -   -   -   -  

  • izbrisani svijet

    ovo o politici cu kasnije citati...sad samo da ti pozelim sve super uz Straners in the night :) i nek nam potraje (tj. moje bi tek trebalo poceti...nadam se nadam)

    avatar

    16.10.2005. (18:32)    -   -   -   -  

  • izbrisani svijet

    e sad i ja fulala: Strangers in the night :) pa evo za vas...:Strangers in the night exchanging glances Wond’ring in the night What were the chances we’d be sharing love Before the night was through. Something in your eyes was so inviting, Something in you smile was so exciting, Something in my heart, Told me I must have you. Strangers in the night, two lonely people We were strangers in the night Up to the moment When we said our first hello. Little did we know Love was just a glance away, A warm embracing dance away and - Ever since that night we’ve been together. Lovers at first sight, in love forever. It turned out so right, For strangers in the night.

    avatar

    16.10.2005. (18:36)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    Rock, tek sam sad stigla da sa dovoljno koncentracije pročitam tvoja razmišljanja na temu novog i još novijeg svetskog poretka i reći ću - ima tu prostora za diskusiju i razmišljanje. Reci mi, da li misliš da može da dođe do sukoba SAD i Kine oko Tajvana?

    avatar

    16.10.2005. (18:44)    -   -   -   -  

  • Vedrana

    ia aj bih htjela biti na nekom istaknutom položaju za 16 godina. ne mora to biti politika. ajde, daj da i ja budem negdje. Sutkinja vrhovnog suda, ili tako nešto. Daj, ajde. :)

    avatar

    16.10.2005. (19:19)    -   -   -   -  

  • Hyacinth House

    eto, baš sam se na dobar post vratila! yeah! ;)))

    avatar

    16.10.2005. (19:28)    -   -   -   -  

  • pegy

    Izgleda po ovome da nam je jedina nada imati barem desetero djece po obitelji. :))) Jer, Kinezima je to očigledno pomoglo. Naime, ne vjerujem da su od dugogodišnjeg komunističkog režima postali tako moćni. :)) I hvala ti na ovoj ulozi lokalnog tajkuna, sviđa mi se, ali, što baš nikako ne mogu postati emancipirana predsjednica Hrvatske? :)))) p.s. Zeko? Muž? :))) Ne govori takve stvari, nije dobro za njegovu «slobodan strijelac» - reputaciju. :)))))

    avatar

    16.10.2005. (21:44)    -   -   -   -  

  • armin

    nisam uvjeren da je ta globalna analiza u potpunosti točna jer bi se ta podjela mogla i drugačije napraviti...ali naravno o tome se ne želim sporiti, politiku uvjek izbjegavam pa čak i ekonomsku...post zanimljiv kao i obično;))

    avatar

    16.10.2005. (21:47)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Dok nisam došla do kraja vjerovala sam da ćeš u skorašnjoj budućnosti biti uvršten među nekolicinu javno priznatih proroka, ali kad sam pročitala ovo što si napisao za Hrvatsku, ne mogu nego sa žalošću konstatirati da je bolje da se okaneš ovakvih pričica "čitam iz graha", hahahahaha šalim se, ali morala sam ovo napisati :D :D :D

    avatar

    16.10.2005. (22:25)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    @makajgot - vidiš stvarno, mogao sam skroz maknuti Britaniju sa karte (posebno nakon što sam čitao što su za Hrvatsku napisali u Timesu). :-))) @darius - sada rade, hvala ti. @uspomena - što se tiče štednje: vjerojatno si zaboravila da si (zbog mojih sugestija) prije spuštanja pod zemlju svu svoju devizu zamijenila za zlatne poluge. Nažalost, za zlatne poluge ne dobivaju se kamate (nema ukamaćivanja zlata), ali zato ih ni jedna ekonomska kriza ne može obezvrijediti (osim da se nađe astronomski velik rudnik, što nije vjerojatno) i ne korodiraju. Tako da, samo ti izađi, bogata si. Što se tiče Pegy i Zeko-o-ta, probem je u tvojoj obavijetenosti: da si bila neki dan na cugi sa Zeko-o-tom i Pegy na kojoj sam ja bio i da is vidjela frcanje iskri između njih, znala bi da Zeko drži jadnu Espi kao paravan. Svinja jedna od zeca! @cobra - nije baš tako dobro, ali drago mi je da ti se sviđa. :-))) @Trillian - pa da. Osobno ću potenuti vezu kod Sabine i tražiti da kod tebe u Ludbreg premjeste Ministarstvo raspoloženja i sagrade barem po jednu dobru kockarnicu koju ćeš ti voditi. :-))) @deleted - znaš, kažu da je pesimita samo dobro obaviješteni optimista. Nažalost. No, nada umire poslijednja.

    avatar

    17.10.2005. (00:57)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    @domaćica - ja mislim da će se Amerika odreći Tajvana i prepustiti ga Kini. Njima ništa nije sveto pa se sigurno neće ni brinuti za državicu koja je to što je radi njihove podrške. Dapače, u skladu s Američkim moranim dvojbama prje bih rekao da će pokušati s Kinezima dogovoriti zaštitu svojih interesa na Tajvanu (a ne sa Tajvancima). @tvoje drugo ja - ti si Zeko-o-tova ljubavnica i vodiš lanac muških javnih kuća diljem regije. Za krinku si uz to i sudac pri međunarodnom sudu pravde u Strazburu. Ok? :-))) @portobello - dobrodošla nazad. A da sad nešto i napišeš? :-))) @Pegy -Zeko-o-tu je reputacija nakon vjenčanja nevjerojatno porasla. Ljudi si razmišljaju: "ako može imati nju, može imati svaku!" Ne brini za njega. A što se tiče djece, vjerujem da ih Zeko i ima desetak. :-))) @armin - naravno. Podjela se je mogla napraviti bilo kako. Ova je projekcija bila trenutak inspiracije. Mada, ne mislim ni da je skroz za odbaciti. @dem - ti si samo ljubomorna da je Pegy vladarica Casina i premijerova glavna žena, a ti se sa svojim poslom ne možeš hvaliti. Jer, meteorološka mafija je ipak prije svega mafija. Ne pričaju oni sami o sebi nikome. Eh, eh, kuma Dem.

    avatar

    17.10.2005. (01:09)    -   -   -   -  

  • oda jagodi

    molim lijepo! mafija nije teror! tu ozbiljno fali terora... a da ne pričam i terorista!

    avatar

    17.10.2005. (07:51)    -   -   -   -  

  • jackie

    Rock Roll=mladi socijalno osviješteni intelektualac s 3 naušnice ;D...samoproglašeni car putin->dobra....

    avatar

    17.10.2005. (10:21)    -   -   -   -  

  • Lucy

    po prilicno realna buducnost, ali po mom nekom misljenju ce se za Hrvatsku više boriti jer imamo pitke vode, osim ako je zagadimo.

    avatar

    17.10.2005. (11:33)    -   -   -   -  

  • brandnewgirl

    Ovi tekstovi me sve više zabrinjavaju. Ne zbog toga što je Zeko zna predsednik, nego ovo oko ovih krahova, i položaja zemalja u regionu :(

    avatar

    17.10.2005. (11:41)    -   -   -   -  

  • StNerosica

    Da znaš da ima u svemu tome masu istine. Često je za nepovirovat, ali je tako...pa to je za ispalit na getribu :)

    avatar

    17.10.2005. (18:07)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    zbog dugog remonta bloga sam nazalost zakasnio na komentiranje prvog dijela, iako si me pocastio cak duplim spominjanjem... :) Inace, mislim da si dosta pogodio ovom 'analizom buducnosti' (kako bi ju nazvali sad), iliti 'prorocanstvom' (kako ce ga za 16 godina zvati neki od sadasnjih citalaca). U medjuvremenu, dok 'meteorolska mafija' jos nije 'izasla iz ormara' a kamo li se u njega vratila, ja cu u sljedecih par postova jos malo drviti po istoj temi... :) Srecom, sve konkretnije... ;)

    avatar

    17.10.2005. (18:14)    -   -   -   -  

  • freestyler

    iskreno o buducnosti i ne razmisljam bas previse, ali ako ti kazes.... uživaj ....:))))

    avatar

    17.10.2005. (22:27)    -   -   -   -  

  • freestyler

    iskreno o buducnosti i ne razmisljam bas previse, ali ako ti kazes.... uživaj ....:))))

    avatar

    17.10.2005. (22:28)    -   -   -   -  

učitavam...