Komentari

pegaz.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Iva

    Ja imam komentar pod br. 6) Zvala sam za upis mojih dviju kćeri u plesni klub X (da nebude problema) i nakon mog upita žena mi je rekla: "ako su djevojčice plave duge kose i plavih očiju, zagarantirano će biti uspješne jer se bavimo i manekenstvom a plave djevojčice se jako traže", na što sam ja rekla: vidite, moje kćeri su crne i smeđih očiju, osim toga imaju samo 3 i 5 godina i ne mislim da je za njih vrijeme da budu tražene po manekenskim pistama. Kakav je to način da se djeca već tako mala diskriminiraju po boji kose i očiju? A žena koji mi se u prvoj rečenici kad sam zvala činila simpatičnom-nakon ovakvog stava mi nije padlo napamet da upisem svoju djecu u takav klub. Mislila sam da se žena šali, ali kad sam joj rekla da su moje tamne, zastala je i rekla: "pa dobro, mogu se i one onda upisati mada bi bilo bolje da su ipak plave". Ozbiljnim tonom. Meni je to bilo užasno i vrijeđa me takav odnos prema djeci. Odbrusila sam joj da takvu komunikaciju i odabir imaju Arijevci a ne voditelji kluba. UŽAS!

    avatar

    10.10.2005. (13:53)    -   -   -   -  

  • Lana

    Neznam, meni je najvažnije da mi je blizu, da je cijena ok i da mi se sviđa onaj ko to vodi. A uglavnom gledam plakate ili čujem od frendica koji nešt plešu.

    avatar

    11.10.2005. (09:39)    -   -   -   -  

  • Danči

    Bitno je da su u grupi jednak broj žena i muškaraca, što i nije običaj :(

    avatar

    12.10.2005. (10:25)    -   -   -   -  

  • Friva

    Bitno mi je tko i kako radi s njima. Sigurno bih stariju upisala kod tebe jer ima mota za pokrete, ali mi je iz Sesveta problem potegnuti do Prečkog najviše što nemam samo svoj auto...pozdrav!

    avatar

    12.10.2005. (10:28)    -   -   -   -  

  • KOKI

    meni je najvažnije da je blizu, zatim da je dobra voditeljica (a ne samo da je dobra neg je odlična!), da prostor nije premali, da nas nema previše i da cijena nije previsoka....:)BTW dođeš na ćevape??

    avatar

    12.10.2005. (10:40)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    *Danči, kad bi tak bilo-ja bi bila presretna, no neznam baš da ćemo skoro doć do te kombinacije. Al gledaj to pozitivnije-ne treba ti partner da bi se plesalo! A i ne ovisiš o nikome ak ti se negdje ide i pleše u nekoj od grupa! Živjela neovisnost! *friva, ajme samo hvale od tebe! ;-) ljepo za čut! *koki, ak me čekate, nema frke, dođem (al tek oko 20h, jer sam do tad s klincima u dvorani).

    avatar

    12.10.2005. (12:17)    -   -   -   -  

  • tija

    e da mi se još jednom vratit plesu...al ... ...eto.

    avatar

    12.10.2005. (17:42)    -   -   -   -  

  • Raskopčana Mjesečina

    Ima dida dobar sluh,volim ples,volim muziku,ali neznam plesati,a ono što znam,bolje da neznam.I što samnom?

    avatar

    12.10.2005. (21:21)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    *tija, nemoj mi reč da si prestara!!! *dida, za takve kao ti stvorit ćemo posebnu grupu, znam da ćemo je napuniti u roku keks! :-D

    avatar

    13.10.2005. (09:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...