Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • dnevnik šumskog crnca

    ne takvo zajedljive članke pisati...tako se gubi povjerenje kod ljudi...piši svoje i ne briga te što rade u jastrebarskom...važno je što se radi u sisku...:) friendly savjet jednog nešiščana!

    avatar

    10.10.2005. (08:59)    -   -   -   -  

  • ZIBEL UNITED

    Poštovani gradonačelniče, imam jedan prijateljski savjet. Klonite se ovakvih komentara iz više razloga. Kao prvo, to o čemu pišete ne tiče se Siska i Siščana. Osim toga Vi i koalicijska vlast u Sisku dobili ste povjerenje građana ne zato što ste samo SDP nego zato što ste ponudili kvalitetan program i kvalitetne ljude iz više stranaka; ono što ovi drugi nemaju. Zato nas nemojte zamarati s ovakvim temama i krenimo razgovarati o razvoju, novim radnim mjestima, cestama, prugama, riječnim putevima. To su teme koje zanimaju sve one koji čitaju ovaj blog i sudjeluju u njemu. Prebjege iz SDP-a i njihovu antireklamu radite na stranicama svoje stranke.

    avatar

    10.10.2005. (09:45)    -   -   -   -  

  • quirin

    Poštovani....Nabolje rješenje za sisačku situaciju je da vrh SDP-a prijeđe u HDZ!! Istovremeno bi vrh HDZ-a trebao prijeći u SDP. Poželjno bi bilo da i ostale stranke učine isto, te da se končno ostvari prostor za potpuno nove ljude. Mediokriteti koji zauzimaju ključne pozicije na osnovu partijskih zasluga teško mogu zadovoljiti gospodarske, socijalne, ali i kulturne i druge potrebe građana. I, molim Vas, umjesto Marxa, radije citirajte Orwell-a. Ulazak u EU me raduje isključivo zbog postavljanja kriterija u svim sferama, ali bojim se da će naš homo politukus biti zadnji koji će se promijeniti.

    avatar

    10.10.2005. (10:15)    -   -   -   -  

  • volimte

    Pratim cijelo vrijeme tvoje pisanje a pogotovo tvoj rad u gradu Sisku i ne mogu se oteti dojmu kako je naziv "proljeće" ukraden iz 1971.god. kad je i tvoj tata pao kao žrtva tog istog komunizma kojeg ti tako gorljivo zastupaš. I tada su pale hrvatske glave i zamjenjene Srbima što je rezultiralo domovinskim ratom. To isto i ti danas radiš. Pozivaš se na zakon, a sam nariktavaš natječaj i na radiju otvoreno kažeš kako je mjesto namjenjeno isključivo Srbinu predstavniku nacionalnih manjina protiv kojeg se vodi i krivični postupak. Davorko, zapitaj se u duši što bi ti tata rekao na to! Doveo si sve Srbe, koji su do jučer pucali po nama i našoj djeci, a ti očekuješ od njih ljubav prema Sisku i Hrvatskoj. Pročitaj Garašaninovo "Načertanije" pa ćeš shvatiti da je to samo njihov način da se i opet obnovi "velika srbijica" i tako što će prvo u našu kulturu malo po malo uvoditi i svoj nakaradni jezik kroz kojekakove kazališne družine, novine itd. Ne budi naivan, poslije njihovih imenovanja slijedit će otkazi Hrvatima i postavljanje srpske radne snage pod krinkom nekakve nazovi demokracije, kao ono nije važno tko je, važno da je Srbin. Još ti nije kasno da promisliš o očitom i uvijek istom srpskom scenariju.

    avatar

    10.10.2005. (13:45)    -   -   -   -  

  • baba

    Tako je, živio drug Davorko!

    avatar

    10.10.2005. (13:48)    -   -   -   -  

  • Redpen

    a da pročitate opis bloga onda bi skužili da možda i ima neke osnove i za ovakav blog!!

    avatar

    10.10.2005. (13:49)    -   -   -   -  

  • pegy

    Baš ti gledam šefa kod MetroVlahova i vidim da opet ima premijerskih ambicija. No, s obzirom da ovaj trenutni premijer ne izgleda poput nekoga tko misli pustiti izgleda jako udobnu fotelju, možda da ipak svi skupa razmislite o već spomenutoj zajedničkoj koaliciji. :))) Valjda bi se netko od lidera zadovoljio i mjestom predsjednika sabora. Meni baš zvučno (da ne kažem moćno) izgleda HDZ-SDP. Sudeći po ukusu biračkog tijela, zajamčena je vlast u sljedećih barem 100 godina. :)) Time bi i ovi sitni jastrebarski problemi bili riješeni. :))) @Skalić, teško je bez politke, ha? :))

    avatar

    10.10.2005. (21:41)    -   -   -   -  

  • edo

    Sve mi se čini da se sve češće prisjećamo Marxa i ekipe. S razlogom...

    avatar

    10.10.2005. (22:53)    -   -   -   -  

  • siščanka

    baš me briga što bi rekao marx

    avatar

    11.10.2005. (08:37)    -   -   -   -  

  • sociolog

    Dragi kolega, ne znam zašto se spominje Marx u kontekstu ovog posta (uostalom, što fali Marxu i ekipi, tko ga spominje neka malko prouči njegov rad pa neka nam konkretno kaže), nije to zajedljiv post, pa ti samo odaješ priznanje političkim protivnicima koje su ipak okrznuli evolucijski procesi. Kreću se i oni lagano pa više ovakve stvari ne slave kao svoju veliku političku pobjedu. Shvatili su da od prebjega kruha nema - nigdje ni u politici, a još manje u gospodarstvu. Školski primjer. Samo su poturice bili veći Turci od Turaka, al" ta vremena su ipak davna prošlost.

    avatar

    11.10.2005. (10:02)    -   -   -   -  

  • danko

    Ma mogu samo komentirati blago Vama i blago Sisčanima. Zaista u kulturi je Sisak doživio preporod, no u mome malom mistu, kulturnjaci su na udaru, a nitko ne poduzima ništa. Uskoro se spremamo osnovati Agenciju za odljev mozgova! Toliko o inicijativama mladih naše i Vaše regije!

    avatar

    11.10.2005. (20:13)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Primjetio sam kopiju tvog teksta danas u listu 24 sata. Da li si im ti dao tekst, ili su ga kopirali s tvog bloga, s obzirom da je na blogu izisao dosta prije no sto je objavljen u 24sata?

    avatar

    11.10.2005. (20:24)    -   -   -   -  

  • StNerosica

    U svakom žitu ima kukolja i u svakom kukolju barem malo žita.

    avatar

    13.10.2005. (16:23)    -   -   -   -  

  • ZIBEL UNITED

    IMA LI VIJESTI O POČETKU IZGRADNJE AUTOCESTE? SRDAČAN POZDRAV

    avatar

    17.10.2005. (13:10)    -   -   -   -  

  • djimbo

    svaka čast. blago vama u Sisku. kad bi i drugi gradovi u Hrvatskoj imali ovako pismene i bistre gradonačelnike - gdje bi nam bio kraj! ipak, strah me je ovakvih tipusa iz komentara na blog koji se vratio u 1971. to je prava bedara. nevjerojatno je da takvih pećinaša i dalje ima među nama. točnije, među vama. zato je Davorko još veći i važniji. pa je time i vaša sreća veća.

    avatar

    17.10.2005. (20:32)    -   -   -   -  

  • djimbo

    svaka čast. blago vama u Sisku. kad bi i drugi gradovi u Hrvatskoj imali ovako pismene i bistre gradonačelnike - gdje bi nam bio kraj! ipak, strah me je ovakvih tipusa iz komentara na blog koji se vratio u 1971. to je prava bedara. nevjerojatno je da takvih pećinaša i dalje ima među nama. točnije, među vama. zato je Davorko još veći i važniji. pa je time i vaša sreća veća.

    avatar

    17.10.2005. (20:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...