Komentari

pegaz.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Friva

    Najgore je sa roditeljima...Trebaš ostati na "nivou" i onako sa malog "uzvišenja" roditeljima dati do znanja, naravno sa argumentima, da si ti tu "glavna" i da bez tvog znanja ništa ne ide. Malo će tegledati preko oka, iz početka, ali nakon nekog vremena će znati da si to učinila samo za dobro njihovog djeteta. Grupe preko 15 djece, ne znam kako bi funkcionirale, ali ja ne bih ni slučajno jer su to mala djeca i ti odgovaraš za svako od njih. Ponavljam ovo zadnje i to uvijek imaj na pameti, da ti odgovaraš za njih i bilo što da pođe po zlu, ti si odgovorna i zato imaš pravo postaviti svoja pravila. Pozdrav!

    avatar

    07.10.2005. (11:04)    -   -   -   -  

  • mićo

    e hvala na komentu...btw poriluku fali to kaj mi stavarno nije fini...ono totalno ne volim luk i te sve stvari :) boookkk

    avatar

    07.10.2005. (11:10)    -   -   -   -  

  • nova mama

    napisala sam cijeli elaborat ali mi je javljena greška, neću ponovo sve pisati, nego samo tako naprijed, svaka ti čast na hrabrosti i namjeri koji polako provodiš u dijelo, s roditeljima je najteže raditi jer oni ne razumiju da sa svojim glupim ponašanjem najviše štete svojoj djeci. Molim te, ustraj u tome što si započela jer je svima u interesu da se naša djeca osjćaju sigurno i da budu zadovoljna i vesela. hvala ti puno:)

    avatar

    07.10.2005. (11:28)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    *friva, znam ja to sve, i znam svoju odgovornost i ostalo. Nisam od jučer sa djecom i stvarno mogu reč da imam veliko iskustvo s njima, no nikad do sada nisam imala ovakvu situaciju. Oduvijek sam imala dobar odnos s roditeljima, i sve smo zajednički riješavali. No, kad imaš odjednom 30 klinaca oko sebe i još toliko ili više roditelja! Neznam ko bi mogao sve vidjeti i pratiti osim ako je supermen(ili superwoman). Možda sam bila nejasna na kraju posta-sad ću napisati dodatak...

    avatar

    07.10.2005. (11:29)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    *nova mama, hvala na podršci, lakše je kad to netko tko je dio svega čita i na sve ovo piše komentar. Mislim da neki roditelji (koji me stvarno slučaju i ČUJU) mogu razumijeti sve ove probleme, a ostali bi trebali više obratit pažnju na osobu koja je odgovorna za njihovu djecu kad roditelji nisu u blizini.

    avatar

    07.10.2005. (11:36)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    *mićo, pa nemoj mi reči da ni čevape s lukom ne voliš?!!

    avatar

    07.10.2005. (11:40)    -   -   -   -  

  • KOKI

    samo sam čekala kad buš "pukla" jer rekla mi je svekrva da je čula kak te napala neka od teta iz vrtića!!!...:)

    avatar

    07.10.2005. (12:13)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    *Spoki, taj napad je bio samo radi toga što roditelji kažu teti u vrtiću da ĆE dijete ići na ritmiku, ponavljam opet-bez da se mene pitalo prije! Normalno da je teta ljuta (ŠTO JA NEMAM POJMA o tome)-al sam joj isto tako objasnila da je to do roditelja, i da se roditelji dogovaraju SAMNOM i sa TETAMA IZ VRTIĆA. A njihove odluke da njihovo dijete ide-mogu potvrditi samo i isključivo JA! A s tetom sam popričala kasnije i sve je bilo riješeno. Mrzim kad nešto ostane visit u zraku, ja sam osoba koja voli čiste račune!

    avatar

    07.10.2005. (12:31)    -   -   -   -  

  • Friva

    Ne razumijem što sam krivo napisala...znam samo da ništa loše nisam mislila!

    avatar

    07.10.2005. (17:11)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    *friva, ma nisi ti ništa krivo napisala niti sam ja krivo shvatila. Tvoje riječi su apsolutno ok i stoje. Ja sam u produžetku samo nastavila pisat svoje argumente pa se sjetila da je moj kraj bio možda nerazumljiv kad sam ga ponovno išla čitati-a ne zato što si ti nešto krivo rekla. Uvijek saslušam tuđe mišljenje i stav! Malo je očito došlo do nesporazuma, al eto, ponavljam, nisi ti ništa krivo napisala! Dapače, imamo hrpu dodirnih točaka u mišljenjima! A najvažnija je korektnost i dobrobit djece! Ugodan vikend ljudi!

    avatar

    07.10.2005. (21:47)    -   -   -   -  

  • mićo

    ma čevapi su ok...ali s lukom ne...više s ajvarom i salatom :)

    avatar

    08.10.2005. (17:26)    -   -   -   -  

  • JulieMelone

    I have been searching for such information for months now. Thanks God I have found your blog, it has helped me a lot in working on my project. Thanks a lot
    Company logo design

    avatar

    09.02.2012. (12:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...