Komentari

flop.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • KeyDot

    bas sam to slusala veceras u autu na stojedinici.....preslab je pokret zelenih u hr da pokrene ljude da uopce razmisljaju o takvim temama, bez obzira na druge probleme..... djeca ce nas psovati kad narastu...:)

    avatar

    07.10.2005. (00:26)    -   -   -   -  

  • ado

    Zašto nam to rade? Zašto su prihvatili sve što su ameri tražili?

    avatar

    07.10.2005. (00:29)    -   -   -   -  

  • ado

    Ćosiću... Zbog obrazovanja ČASNIKA, a ne za bolju turističku sezonu. Zar se sprema neki rat da nam treba obrazovanih časnika? Ja mislio da će na ljeto doć turisti a ne vojnici.

    avatar

    07.10.2005. (00:36)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    mozda treba uvesti cesce zdravstvene preglede u Saboru, recimo dvaput tjedno dok im svima ne ustanove trajnu nesposobnost!!!...ali ne mogu o domacoj politici, pokusavam apstinirati koliko mogu dok sam na drugom kraju svijeta...da ne bih morao ponovo na odvikavanje...u komunu...:)))))

    avatar

    07.10.2005. (05:29)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    p.s. ovo bilo je na racun Linicevog prijedloga...jer ako znamo da su ljudi oko poligona bolesniji nego prije onda nam je sigurno lakse na dusi...

    avatar

    07.10.2005. (05:32)    -   -   -   -  

  • ado

    Jel neko razmišljao da smo čekali 900 godina da sami donosimo zakone i vladamo svojom zemljom, a sad nam žele progurat da sretni samo 15 godina dajemo državu nekakvoj uniji koja nije prstom makla kad je padao vukovar. prevodimo tuđe zakone, sami smo stvorili sud kojim nas ucjenjuju, brinemo se za naftovod i pokorno slušamo vojnike nekog čija je zemlja na drugom kontinentu, u totalno drugom svijetu... a ja još volim Hrvatsku... i stvarno bi htio ležat na travi, popit hladno Karlovačko i srolat još jednu veliku marihuanu bez razmišljanja o potrebi za novim časničkim kadrom. Moja jebena domovino, tako sam sretan što te imam.

    avatar

    08.10.2005. (04:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...