Komentari

rockroll.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • Ma Kaj Got

    Tko je tebi stao na žulj? Jel ti netko izgrebao auto? :-) slažem se u potpunosti sa svime izrečenim. 35. ako nešto ne volim više od nogometa onda su to navijači/ce.

    avatar

    04.10.2005. (13:48)    -   -   -   -  

  • Ma Kaj Got

    heheh... jel ti auto postao "oštečena roba"?

    avatar

    04.10.2005. (13:49)    -   -   -   -  

  • U logoru

    Slazem se u potpunosti sa ovime. Iako sam nova na blogu, primjetila sam da ima onih koji prave svoje web-stranice u duhu ovog huliganstva, kako sportskog tako i politickog. Ipak, iako je ruzno to web-maltretiranje u prazno, moze se izbjeci, a to je i glavna razlika od fizickog huliganstva.

    avatar

    04.10.2005. (13:50)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Ček, ček, gledao si sinoć Latinicu? Ili te dohvatio neki macho ne mogavši gledati tvoje fensi-šmensi po ultima modi odjevne predmete? :))))

    avatar

    04.10.2005. (13:53)    -   -   -   -  

  • dnevnik šumskog crnca

    hmmmm. rock? jesi to ti? hmmm...*smajlić koji se potpisuje na taj pamflet proizašao iz rockove kuhinje*

    avatar

    04.10.2005. (13:55)    -   -   -   -  

  • Simona

    bravo, rock!!! rocka za kralja!!:)) sve navedeno je i više nego točno i ispravno. ja bi kazne kakve ovaj svijet još nije vidio (nešto tipa Paklene naranče:)). ne, nije mi ih žao ni najmanje jer s takvima se nema što pregovarati. stoka ljudska! zbog takvih me ponekad sram što sam čovjek i baš zbog takvih ne mislim da je ljudski rod nešto posebno.ustvari, gadan je. toliko prljavštine nema kod nijednih drugih bića. i pitam se-kako tome stati na kraj? mamice i tatice, probudite se! ali upravo su mamice i tatice puno krivi. začarani krug.

    avatar

    04.10.2005. (14:07)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    Jebote a ja mislio da si i ti skins... čisto mi bilo neugodno sjedit onaj dan za istim stolom:)

    avatar

    04.10.2005. (14:26)    -   -   -   -  

  • scar

    ja sam svojedobno pisao o tome(http://gogsocar.blog.hr/arhiva-2005-05.html#276614) kako ih mrzim.sve!extremisti jebeni!i onda su mi jebali mater i prijetili u komentarima(koje sam izbriso naravno) prokleti pederi skinjare koji imaju i blogove.ja bi to ukinuo da sam admin. o "zelenima" sam jucer razmisljao kad sam pitao frendicu jel misli kupit auto.kaze:daj kaj si normalan da zaagdujem zraki ona je jadna.al ip[ak, to jos mogu progutat iako je glupo. ovaj zadnji pasos koji si napiso mi je najbolji!

    avatar

    04.10.2005. (14:27)    -   -   -   -  

  • castanea land

    jedan moj sugrađanin je nakon utakmice sa maltom osvanuo na naslovnoj stranici glasa slavonije sa stolicom u rukama u žaru kolektivne makljaže. mene u tom trenutku bilo iskreno sram.

    avatar

    04.10.2005. (14:30)    -   -   -   -  

  • Ma Kaj Got

    Zeko ::: zakon si! :-))) trispet

    avatar

    04.10.2005. (14:35)    -   -   -   -  

  • kikoman

    biće sve u redu, manje agresivnosti...

    avatar

    04.10.2005. (15:06)    -   -   -   -  

  • jezdi

    dobro kaže beštija, netko je gledao Latinicu :) mene je bilo sram što živim u istoj državi, pravo da ti kažem...

    avatar

    04.10.2005. (15:08)    -   -   -   -  

  • brandnewgirl

    bogami i na mene je sinoć latinica ostavila utisak, takav, da mi je malo falilo fa danas napišem post na tu temu, samo sa ove strane :))

    avatar

    04.10.2005. (15:23)    -   -   -   -  

  • espadrila

    nisam gledala Latinicu pa (očito) nisam u toku, isto kao što nisam ni znala (a iz ovdje ostavljeih komentara sam saznala) da ima blogera koji pozivaju na mržnju i huliganstvo (ja mislila da oni pretežno ni ne znaju što je kompjuter), ali prvo što mi je palo na pamet bilo je "e ONI su oštećena roba!!!!":) mislim da se na taj termin u ovom kontekstu nitko ne bi žalio:) a što se tih huligana tiče, ja volim citirati Hladno Pivo: "a da si imao ljubav kao sigurnu luku, ne bi sada na pozdrav dizao ruku..."

    avatar

    04.10.2005. (15:54)    -   -   -   -  

  • Ma Kaj Got

    čekaj! Stan' malo! Čitajuć Espadrilin komentar nešto mi je sinulo. Pa Rock ovim postom poziva na mržnju prema primitivcima i huliganima. Možda ne izravno, ali ima taj prizvuk. Jesi li ti čelavi možda huligan? Primitivan nisi, ili si me dobro prevario. ;-) Gledao sam sinoć Latinicu i nije mi baš bilo svejedno, ali nije da mrzim huligane. Dobio sam ja svoju porciju batina (ne zato kaj sam gejpeder jer nisam), nego jer sam bio na krivom mjestu u krivo vrijeme, a tamo se nekom kretenu spustila roleta. Ne toleriram to, ali se ni ne spuštam na taj nivo. Mene za njih boli... recimo đon. Možda moj stav nije najbolji, ali do sada nisam imao potrebu mjenjati isti. Ali to ne znači da mi nije stalo do bližnjih koji trpe huliganstvo na svojoj koži. Uvijek sam tu. Spreman pomoći, ali ne ići se osvečivati na bilo koj način. Nazoveš muriju kao anoniman građanin i pustiš njima da to odrade. Ili ne odrade. To je već na njihovoj savjesti, ukoliko imaju istu. Sad kad se već povlačim za jezik, prvo bi trebalo "korigirati" huliganstvo i primitivizam vodečih ljudi u državi pa krenuti prema dnu piramide. Zar ne? Voda teče od izvora. Sva sljedeća kap preuzima dio one prethodne. I tako do u nedogled. Malo sam odužio pa se sad naglo prekidam. Ćaos. 35 za post

    avatar

    04.10.2005. (17:14)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    @makajgot - nema pozivanja na mrznju prijatelju. Ni eksplicitnog ni implicitnog. Kad bi to tako bilo, ne bih se nimalo razlikovao od nikoga od njih. Samo sam želio izraziti ogorčenje njihovim postupcima. @bestijica, brandnew i jezdimir - već neko vrijeme se spremam napisati post na ovu temu. Nisam htio nakon Malte jer se je tada ionako puno pisalo. Latinicu sam gledao desetak minuta, ali sasvim dovoljno da me podsjeti na temu.

    avatar

    04.10.2005. (18:42)    -   -   -   -  

  • trill

    Ja bi svima njima razbila nosove. Ozbiljno bi :))) Sad imam osjećaj da mi nitko ne vjeruje, ali baš bi :))) Mislim da je to jedini jezik koji oni razumiju. Nema tu nekih preodgoja niti razgovora niti objašnjavanja, sve to može...ali tek pošto i sami dobiju po nosu. Glupi huligani bi po meni postali od toga pametniji i ne više huligani. I gotovo :)))

    avatar

    04.10.2005. (19:41)    -   -   -   -  

  • lucy

    Čini se da ti je netko stao na žulj. Sa svim navedenim se slažem. Dokle god ih društvo tolerira radit će što god hoće. Jedno tome mora doći kraj, ali nisam sigurna kad, tj. da li uopće postoji kraj.

    avatar

    04.10.2005. (20:46)    -   -   -   -  

  • Omnia mea mecum porto

    A tek one bande koje idu po kafićima i nerviraju konobarice... Ccccc! Nego reci ti nama, tko te danas naljutio?

    avatar

    04.10.2005. (20:56)    -   -   -   -  

  • Ma Kaj Got

    Rock ::: ma zekam se. Naravno da nisam mislio da ti pozivaš ikoga na mržnju. Sorkač stari. :-) Kaš skoro do ZG-a? Moram te upoznat s frendovima skinhecima. Imaju frizure kao i ti. :-) Uostalom, i ja ću vam se skoro pridružiti. Jako skoro. hehehe... E, da. Jel znaš, a i ostalo pućanstvo ovdje, kako se zove ženka od skinheda? ... Nitko? Skinheta. ... grozno... :-)

    avatar

    04.10.2005. (21:07)    -   -   -   -  

  • uspomena

    Uhhh... ovakvog Rocka još ne poznajem! Stvarno su te razljutili. Huligani iz bilo koje kategorije koju spominješ za mene su neka druga, a ne ljudska vrsta. To što normalna ljudska vrsta s njima mora dijeliti životni prostor, to je već druga stvar. Nastojim ih ne vidjeti, ne čuti, ne znati za njih - kad ih prešućujem čini mi se kao da umanjujem njihovo postojanje. Iako ga oni sami umanjuju do te mjere da to prestaje biti postojanje. I da, hvala ti što si me podsjetio na novi post, kad sam vidjela kako su te huligani razbjesnili, odmah sam ga išla napisati... nije se igrati s razljućenim Rockom :-))))

    avatar

    04.10.2005. (22:10)    -   -   -   -  

  • pegy

    Mene strašno živciraju te mase koje se povode. A da baš ni malo mozga pri tome ne upotrijebe. Kkakvu sramotu takvi nanose svome gradu, a i državi ne treba ni govoriti. Ne treba ni govoriti koliku štetu uzrokuju u financijskom smislu. Ali od maženja rezultata nema. Zato, smatram da pravosuđe treba odraditi svoj dio posla, nakon što zakonodavstvo napravi svoj dio. Sve to uz policiju koja ipak, mislim, treba imati malo veće ovlasti. Uglavnom su to bubuljičavi pubertetlije najčešće zavedeni od nekoga starijeg. Stoga mislim da im prava lekcija može dobro doći za usmjeravanje na to da mozak imaju da se njime koriste.

    avatar

    04.10.2005. (23:13)    -   -   -   -  

  • gawrun

    e sad će se kretosi zabrinut

    avatar

    05.10.2005. (00:56)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Skinsi su mi najgori od navedenih. Ali u svim tim grupama su labilni karakteri koji se povode za grupnim iskrivljenim stavovima. Sami za sebe kao pojedinci su isfrustrirani i kukavice. U grupi su face. Sjetila sam se i ja kao @espadrila Hladnog piva. Dobra pjesma. pozdrav.

    avatar

    05.10.2005. (01:45)    -   -   -   -  

  • freestyler

    potpisao bi ono što je @espadrila rekla jer je to ono što bi i sam napisao i dodao da je vrlo teško vratiti u normalu one stvari koje su su sustavno poticane, žao mi je te djece koja nisu imala nikoga normalnog da ih odgaja .....

    avatar

    05.10.2005. (08:59)    -   -   -   -  

učitavam...