Komentari

manchi19.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • °°Novo doba°°

    a cuj, bojim se da ce toga uvijek biti. Da, jako je tesko imati prijateljicu, a puno lakse prijatelja. Ne znam ni ja sa sigurnoscu zasto je tako. Vjecno rivalstvo medju zenama me ponekad dovodi do ludila, zato preferiram muske prijatelje. Uz to ne volim tu zensku crtu - kompliciranje i sl. I btw, ako ti kazes osobi sto mislis, pa onda nekoj drugoj kazes isto to; to nije ogovaranje.

    avatar

    03.10.2005. (19:35)    -   -   -   -  

  • The Lost Sanctuary

    Eto, za razliku od velike većine, ti bar priznaješ neke stvari. Drugim riječima, izdvajaš se od te većine i prosječnosti. Barem ja to tako vidim...

    avatar

    03.10.2005. (21:56)    -   -   -   -  

  • rhcp_lady

    Da si ti iz Splita, ja bi tebe trebala upoznati!! mi bismo satima bile na kavi i izmijenjivale slicna misljenja. ni ja isto ne volim filozofiranja, muljaze i PMS... zatim zenski svijet je u qurcu...zato bi najradije bila musko....e!

    avatar

    03.10.2005. (22:28)    -   -   -   -  

  • OPUSTENO

    ono st sam ti htela reci jeste zapravo to da i nije sve tako kako ti izgleda.cuj, sve nekako to prodje s godinama, a onda su muskarci ti koji u neu ruku postaju manje slozni i sve su vise podlozni nekom SKLJ stanju.Ne znam koliko godina imas, ali videces do 30te!

    avatar

    04.10.2005. (00:13)    -   -   -   -  

  • queer life

    Slozne kao muskarci... buahahahahahaha!!! Ova ti je zbilja dobra. Zao mi je sto cu te razocarati, ali znajuci mnogo muskaraca u zivotu, mogu ti reci da su vece "babe" od zena. Doduse, ja mogu pouzdano govoriti samo o pederima... a opet, neki ce reci da je to isto kao da govorim o zenama... ali nije, iako slicnost postoji, hahahahaha. No ok, da ne ulazim u generalizacije, nisu muskarci slozni... lako je bit slozan kada navijas za istu ekipu, kada vani ides barit trebe, kada ides cugat s drustvom, ali vjeruj mi, imaju muskarci mnooooogo "zenskih" osobina, a da toga ni oni sami nisu svjesni ;) Pusa.

    avatar

    04.10.2005. (19:18)    -   -   -   -  

  • buba mara

    da, da, dobro pitanje! što reći, možda bi se ponašanje žena moglo staviti u jedan cauchyjev problem s nekoliko milijuna početnih uvjeta :) stvarno dobro pitanje i mogu reći da i mene nekad te stvari živciraju! ispadne u mnogo situacija da će ti prije u nekoj situaciji pomoći neki nepoznati tip na šalteru nego susjeda ili "bolja poznanica" koja je ujedno i šefica tog odjela! jebiga! mene ženski rod nekad stvarno živcira. npr. danas, išle smo mama seka i ja gledati namještaj i vraćamo se i pričamo i ja vegetiram jer me glava boli i jer kamioni i druga vozila brundaju pored pločnika po kojem tapkamo, a mene mama davi s pitanjima kako mi se sviđa ležaj, da li mi se sviđa?? zašto ništa ne govorim? jel se nešto ljutim?? pa jebote! rekla sam prije sklapanja računa da sam oduševljena i cijenom i uslugom i ležajem, a da mi se ne sviđa ne bih samo šutila - očito da ne želim vikat uz svu tu buku u kojoj smo bile, ali NE - ona odmah, tipično ženski, postavlja tisuću i jednu analizu i mogućnost, osim one najočitije i najjednostavnije --- buka je i pričat ćemo kad dođemo kući... a uostalom, ni ne moramo pričati , sviđa nam se svima, kupljeno i gotovo.... ali NE, kao što sam već napisala, ne može tu biti kraj ..... ja samm, vidim kao i ti :)), jednostavna i praktična osoba, iako sam žensko, ponašam se hladno u mnogim situacijama u kojima žene drugačije reagiraju, ali naravno, imam i situacija kad sve baš ženski zakompliciram i izvučem se suzicama ili velikim osmijehom :)) što reći, titram različitim amplitudama i prilagođavam se situaciji kad se ona neće meni, i mislim da ni jedna žena ne bi pogriješila kad bi malo prihvatila neko drugo mišljenje osim svog .... upravo zato što svaka teramo svoje i nismo i ne možemo uopće biti složne! a što manchi, baš je zabavno nekad imati suparnice, i neprijateljice :))

    avatar

    04.10.2005. (21:23)    -   -   -   -  

  • Palochka

    A čuj,tko kaže da su muškarci složniji od žena? Tu se baš i ne slažem...

    avatar

    04.10.2005. (22:56)    -   -   -   -  

  • 63)^(1)(1 @ perfection

    mozda previshe generalizirash... makar ima istine, ne u tome da smo komplexniji (uf, daleko od toga) od vas, cura, zena, nego... ma neznam lol :) generalizacija muskarca - piva, nogomet, i zena, generalizacija zene - tracanje, frizerka / ilineka-erka, i turpija. ma zar vishe itko spada u tu kategoriju? ... svatko je razlicit, i 'kompliciran' na svoj nacin... samo sta neki to teze pokazuju... imash teme za tolko filozofije da stvarno neznam odakle da pocnem, a kolko se poznajem, kada je nesto tako prosrijedi, necu ni pocet :)

    avatar

    05.10.2005. (23:13)    -   -   -   -  

  • I only live once...

    ...ma znaš šta...jako se bojim da je odgovor NIKAD, nikad nećemo biti složne kao muškarci...i to zbog puno razloga, od kojih je na prvom mjestu zavidnost, naravno... i ja bi htjela da je drugačije, ali nažalost nije :( iskreno, mrzim biti cura i mrzim cure (ali ne sve, postoji puno iznimki s kojima sam bliska i koje su mi jaaako dobre iako imaju te nabrojene mane)...i da...nastavila sam pisati, pa onda doći malo na moj blog :) pusica

    avatar

    08.10.2005. (19:47)    -   -   -   -  

  • justine

    evo samo da te pozdravim....

    avatar

    11.10.2005. (07:51)    -   -   -   -  

  • justine

    ..poslije sve budem iskomentirala.....

    avatar

    11.10.2005. (07:52)    -   -   -   -  

  • justine

    aj aj... uzivaj mi....

    avatar

    11.10.2005. (07:52)    -   -   -   -  

  • justine

    ...veeeeliki kiss.....

    avatar

    11.10.2005. (07:52)    -   -   -   -  

  • justine

    evo procitala sam post... i sta da kazem... potpuno se slazem s tobom... i to ne pisem bezveze... nego stvarno to mislim... stvarno se slazem s tobom... stvarno stvarno....

    avatar

    11.10.2005. (20:02)    -   -   -   -  

  • Paralel side

    Rado bih komentirao, ali mislim da ću ovu temu prepustiti vama ženama...samo, nemojte mi se sada nabrijati, ujediniti i pokušati istrijebiti nas muške...uživajte! :)))

    avatar

    17.10.2005. (10:31)    -   -   -   -  

  • penis_envy

    Nadovezacu se na ono sto je napisao munjeni.mali, dobro je rekao da muski svijet nije tako slozan kao sto nam se mozda cini. Mislim, svaka generalizacija je od samog pocetka pogresna. Licno ne vjerujem da su takozvane "muske" i "zenske" osobine bioloski odredjene, vec vise da one nastaju odgojem i da ih oblikuje okolina u kojoj rastemo i zivimo. Slazem se svakako da zene (kao uostalom i cijelo covjecanstvo) trebaju da budu slozenije, i da prevazidju skroz nepotrebnu potrebu za konkurisanjem. I za kraj: Ovo je jako zanimljiv blog :) Poz.!

    avatar

    18.10.2005. (17:31)    -   -   -   -  

  • 63)^(1)(1 @ perfection

    hey, fali mi malo prosvjetljenja :) gdje si?

    avatar

    26.10.2005. (13:50)    -   -   -   -  

  • buba mara

    dobro kaže 63)^(1)(1 - gdje si ljubavi? :))

    avatar

    29.10.2005. (11:20)    -   -   -   -  

  • whisper of my mind

    fališ :-*

    avatar

    30.10.2005. (14:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...