Komentari

manchi19.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ...........MOLIM VAS POMOĆ.......

    __________MOLIM TE POMOZI MI________hvala

    avatar

    02.10.2005. (20:08)    -   -   -   -  

  • rhcp_lady

    napokon nesto za citanje, yupi! dobro ti to sve razradis. obozavam te! uzor si mi...zar ne vidis?

    avatar

    02.10.2005. (20:19)    -   -   -   -  

  • 63)^(1)(1 @ perfection

    ne poznajem se dovoljno... ili mozda bolje - ne znam kako se kontrolirat da reagiram onako kako bi reagirao da se poznajem... ako skuzis sta sam reko, objasni mi molim te :)

    avatar

    02.10.2005. (22:48)    -   -   -   -  

  • buba mara

    tema odlična! što reći, odlično si postupila u danoj gadnoj situaciji i dobro je što si se iznenadila, na pozitivan način..... ja volim kad samu sebe iznenadim, ne poznam se potpuno, to sigurno, ali ni ne želi mse do kraja i u svim aspektima super poznavati! jednostavno uživam u tom što znam kakva sam u glavnim crtama i što znam što volim, i što radim :) a u vezi egle mogu reći da ne mogu vjerovat da se osoba koja se ne pozna barem malo mogla staviti u tu situaciju, ipak je najvažnije da se poznaš toliko da uđeš ili ne uđeš u neke određene situacije..... eto, i ja sam sebe iznenadila ugodno u jednoj situaciji vezanoj uz posao koji sam radila i na poslu koji sam radila, a reagirala sam sasvim dobro, čak vrlo hladno i profesionalno da se nisam mogla načuditi.... vjerujem u sebe i znam da će sve ispasti dobro, to je jako važno . čak bih rekla i važnije od detaljnog poznavanja samog sebe .... inače, čak ni egle nije vjerovala u sebe, očito, kad se ponašala kao kifla u kući ... trebala je biti malo čvršća i reći "tu mi se ne sviđa, idem van!" ili "dajte ljudi vamo to vino" i zabavit se! :)

    avatar

    03.10.2005. (14:30)    -   -   -   -  

  • °°Novo doba°°

    nikako ne mogu reci da poznajem sebe potpuno. I nikad vjerojatno necu to moci reci. Covjek nikad ne zna kako ce u pojedinim situacijama reagirati ako ih vec prehodno nije iskusio. I da, sami sebe, a i druge upoznajemo cijeli zivot. Jer nas zivot i iskustva koja skupljamo mijenjaju.

    avatar

    03.10.2005. (19:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...