Komentari

frishki.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • D.S.O.

    svidja mi se blog. ČIni mi se da ljudi pišu onda kad su nesretni i onda kad nije sve ok. Kad su ok, onda nemaju potrebu za pisanjem... a tako je i face-to-face spiki... treba ti u većini slučajeva neko kom ćeš se jadati a ne neko s kim ćeš dijelit sreću:))) velik pozdrav and cheer up:)

    avatar

    02.10.2005. (13:48)    -   -   -   -  

  • zatvoren blog

    ne mogu vjerovat da si se vratio :) već sam mislio da ništa od tebe hehe. pa... hm... primjetio sam da vi gejevi uglavnom pišete pesimistično. ne znam zašto... nadam se samo da i ne razmišljate stvarno uvijek tako. ae... čitamo se. P.S. ako ne znaš tko sam... Floorfiller (Are You Happy Now?) ;)

    avatar

    02.10.2005. (13:48)    -   -   -   -  

  • andrea

    jednostavno budi ono što jesi, jer ovako iskrenim pristupom osvajaš ljudska srca :)). zašto bi se trebao skrivat u sjeni, samo zato što si drugačiji? zar u današnjem svijetu nije lijepo biti drugačiji, umjesto ''isti'' i ''jednak'' kao većina ljudi? iskreno se nadam da ćeš jednom pronaći ruku koja će te izvest iz tame i pokazat ti da postoje svijetle strane života... pusa, :-*.

    avatar

    02.10.2005. (18:57)    -   -   -   -  

  • My outright life & dreams.

    Ja pišem i kada sam sretan i kada sam ljut, nesretan ili tužan... Svaki puta kada mi je nešto na mislima što bi vrijedilo reći. U potpunosti se slažem s tvojim razimšljanjem. Isto tako i ja imam sve što mi treba za normalan život osim sreće u privatnom životu, no valjda će i to jednom. A ni ne čudi me što je puno gay blogova depresivno - sve zbog neprihvaćenosti našeg postojanja u društvu. Da je drugačije vjerujem da bi bili puno sretniji. hugg

    avatar

    05.10.2005. (11:25)    -   -   -   -  

  • ..:: frishki ::..

    Zabadava nam "gay" znači "veselo". :)

    avatar

    05.10.2005. (21:41)    -   -   -   -  

  • MALA

    POSTOJI SVIJET I IZVAN OVOG VIRTUALNOG! UMJESTO CHATA, RAZGOVOR OČI U OČI, UMJESTO TIPKANJA PO TIPKOVNICI I ČITANJA PROFILA, RUKOVANJE I UPOZNAVANJE LIVE! DAJ SI MALO TRUDA!... ZNAM DA JE CRNJAK I DA SI ZAPEO U SRIDU AL' U RUKAVU DRŽI OSMIJEH PA GA IMAJ U VIDU ... "ELEMENTAL"

    avatar

    07.10.2005. (19:39)    -   -   -   -  

  • ..:: frishki ::..

    A da? A jesam blesav... Volio bih neki logičan i konstruktivan prijedlog kako upoznati nekoga na što prirodniji i fizički bezbolniji način, odnosno da se ne "obratim" krivoj osobi, zažalim i vratim se dvije svjetlosne godine unatrag.

    avatar

    08.10.2005. (12:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...