Komentari

hbv.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • °°Novo doba°°

    procitala sam od pocetka. Svaka cast, ovo zaista zahtjeva puno truda. Zao mi je da je taj trud rezultat osobnih razloga.

    avatar

    03.10.2005. (01:55)    -   -   -   -  

  • R.E.

    čestitam na volji i samo daj što više informacija, možda s vremenom kad iscrpiš temu hbv pređeš na c,d... hiv i ostale, ovo je samo prijedlog neiscrpnih tema za blog.. nemoj misliti da previše filozofiram, ali možda ne bi bilo loše reći nam koji ne znamo kada i gdje je virus nastao / pojavio se, te zašto ga ima baš u nerzvijenim i siromašnim zemljama afrike i azije? inače, ja sam prije 5 godina procijepljen...

    avatar

    03.10.2005. (10:42)    -   -   -   -  

  • Ejla

    Hej, drago mi je da je netko pročitao!!! Kako ste me našli? Vidim da je jučer posjet bio pojačan, čak 40 otvaranja, što mi daje poticaj da nastavim dalje. jednog dana naći će me i Google ( za sada samo kad se upiše HBV), što mi je i cilj...Flope, ne bi vjerovao, ali ima još jako puno toga, a kad iscrpim...vidjet ćemo. Hvala Vam.

    avatar

    04.10.2005. (00:50)    -   -   -   -  

  • °°Novo doba°°

    nasli smo te na naslovnici! a google ce te naci, bez brige. O HBV ima dosta toga za pisati, a vidim da ces ti to obraditi bolje od onih koji se time bave. Btw, mislim da je sad kod nas obavezno cijepljenje u osnovnoj skoli, tako da bi se broj zarazenih trebao smanjivati s vremenom.

    avatar

    04.10.2005. (01:01)    -   -   -   -  

  • Ejla

    Kod nas je obavezno cijepljenje od 1999. u sedmom razredu OŠ, ali i dalje ostaje velik dio starije populacije mlađih ljudi neprocijepljen, a i oni mlađi

    avatar

    07.10.2005. (00:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...