Komentari

miskec4096.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • *Achtung Baby

    eh.. zakon ti je ovaj post.. jedna stvar s kojom se potpuno slazem jest ono da ne treba biti previse u jednoj krajnosti.ni u euforiji ni suprotno... cesto se zaletimo jer prejako zelimo dohvatiti nesto i onda kad shvatimo da to nije to, razocaramo se.... najbolje sve uzeti sa zdravom dozom realnog "bumo vidli kaj je to zapravo"... smanjis si muke s izvlacenjem iz beda bar :)

    avatar

    30.09.2005. (10:53)    -   -   -   -  

  • Šarlatanski zapisi

    Narafski...međutim, opet je teško svjesno si potkresavati krila ak te nekaj oduševi, jer to, u krajnjoj liniji, može rezultirati mrtvim puhalom.

    avatar

    30.09.2005. (12:33)    -   -   -   -  

  • *Achtung Baby

    hm..da. ili necim jos gorim... podsjeca me na dream theterovce:"Wanting to escape/ She had created a way to survive/ She learned to detach from herself/ A behavior that kept her alive.... u svakom slucaju, nezdravo.

    avatar

    02.10.2005. (02:55)    -   -   -   -  

  • Šarlatanski zapisi

    Da, to je ono s tvoga bloga...neprianjati uz stvari u okolini, uz ono nestalno, uz svijet, u krajnjoj nas liniji može dovesti i do toga da ne prianjamo uz sebe, da nam je svejedno kaj postajemo...kak veli jedan moj frend, kad vidi hrpu alkoholizirane mladeži: "Ovi ljudi nemaju šta za izgubiti.". Nemaju. Oni su odustali od sebe. Posve im je svejedno jel buju se drugo jutro probudili pod baldahinom ili u grabi.

    avatar

    02.10.2005. (14:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...