Komentari

chokoladna.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • "...Kapi s oboda, sada padaju na uže i gun, ja sam

    Ej! ma dobre su fotke. svrati...pozz

    avatar

    29.09.2005. (21:32)    -   -   -   -  

  • Robi - MojPortal.com.hr

    Kuuuuuulj :-)

    avatar

    01.10.2005. (12:26)    -   -   -   -  

  • ....eRnEsTiCa....

    eee, preslatka si :) pusa :)

    avatar

    01.10.2005. (23:44)    -   -   -   -  

  • ____.....--- FOREVER HOURS---.....____ I LOVE TECH

    u are so ... kind, beautiful, beauty and special.... kissssss

    avatar

    03.10.2005. (18:37)    -   -   -   -  

  • ~¤×¤JaMaIcaAaAaAaAaAaAaAa

    hmm...markich ne varaj me..!!ma dobro aj slažem se s markom ;) lol...aj kizz!

    avatar

    03.10.2005. (21:37)    -   -   -   -  

  • zao_medjed

    Ej.ej.ej.Stop!....Ne ljutim se na tebe ni 0,1%! Nadam se da se i ti ne ljutis na mene!Ako ljutis reci mi zbog cega! Imas pravo reci sto zelis! Ok! Imam valjda i ja pravo radit sto ja zelim! Znam da ima malo godina i to sve…svjestan sam svega…..i sram me! da!!!(ako si to zeljela cut umjesto one lazi)….za sad smo se tek upoznali i čini mi se ok…i draga... razumijemo se medjusobno i vjerujem joj vec ,,,ona meni nadam se isto…Dobio priliku da budem s njom,nakon tebe jer mi je jako glupo biti sam!pogotovo sad ide zima ... a i eldo je tu!…njegova i ona su najbolje frendice a on moj i tako to…..(p.s. ode 28. u vojsku) :(…nema vise ni daljine,ni kolodvora na kojem sam te s toliko radosti iscekivao uvijek,...probat cemo pa sta bude bude!…. Ne kuzim samo svrhu zasto pricat s njom… iako neznam jos sve o cemu ste tocno pricale….mislio sam prvo da nju okrivljujes sto smo mi prekinuli…pa sam te malo ignorirao tam….al vidim sad da nisi to mislila….. (nit je ona kriva,niti bilo koja druga u to mi mozes stvarno vjerovati)…krivi smo mi….ili ako hoces ja …znam da sam grijesio sigurno u necemu….a mozda i ta daljina izmedu nas…. isparilo ono sto je bilo izmedu nas…neznam gdje? ni kako? ni zasto?….al je!...mislio sam da sam te stvarno volio…a mozda i jesam…. pomalo kuzim da zapravo ni neznam sta je to jos!... sad zivot ide dalje ali ne zelim da ide u smislu da me ne pozdravis kad me vidis ili ja tebe! Ili jos gore da te nikad vise ne vidim ili otidjem s tobom na prijateljsku kavicu! Uvijek cu te pozdravit jer znam da necu NIKAD zaboravit tebe ni sto si napravila sve za mene….i sve one stvarno prelijepe trenutke s tobom,kojih je bilo puno puno puno,,NIKAD… nadam se da neces ni ti! I znam jos nesto….da si jedna dobra osoba kojoj ni jedna nije ravna,ako vec nije nadam se da ce to ubrzo netko nakon mene skuzit. Zelim ti puno srece! Bok & kiss…………(nadam se da se ne ljutis sto sam to ovdje napisao,mozes ionako pobrisatak zelis:)!)

    avatar

    05.10.2005. (00:23)    -   -   -   -  

  • ...Yeah I'm smiling but inside I'm (not) dying...

    zao međed...to ti trebalo :) malo se skrati.... p.s. najs blog..Pozdraf!

    avatar

    07.10.2005. (19:48)    -   -   -   -  

  • ...Ja ne mogu drugo nego da ga volim...

    ljepo si ispala tu ;).....e ma znam tako bi i ja poslje treninga bila mrtva zato sada ne treniram nista hehe......a nadam se da sada komp je ok i da ces pisat cesce i ja cu se potrudit ovaj put ;)

    avatar

    07.10.2005. (21:56)    -   -   -   -  

  • oces spenky? I know you do..

    i ja bi bila ysretna da dolazi u pulu, ali pošto živim ovdje sam još sretnija!! =D užifaaaj!!pufa pufa

    avatar

    08.10.2005. (23:17)    -   -   -   -  

  • Čekanje...

    poz..

    avatar

    10.10.2005. (17:46)    -   -   -   -  

  • scorpy20

    jao ljubeeeeeeeeeeeee, ahoj medooo kako lijepo od tebe, nemam pojma šta se desilo između vas, ali jebiga žao mi je, ali istina veza na daljinu nikada ne uspijeva, žalosno al istinito.... Ljube mojaaaa baš si mi jepo ispaja na sjikama veuuuuu...lolam te ja i pišiiiiiii...drž se....

    avatar

    10.10.2005. (23:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...