Komentari

mojestranice.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • ULAZ - BBB SOPOT - ZAGREB

    pričaš o krvi,neki dan na kolodvoru stojim kod stanice,pijem shake,bilo je oko pol 12 i vidim nekih 10-tak cigana,dob oko 17 godina,idu napast neka dva dečka(13 godina),a cigani kakvi jesu tražili mobitel sat i pare(dečki mi ispričali kasnije) i sad cigančeki dođu djeci,skine jednom šamar i uzme mu mob(pisao je poruku),eto u tih 5 sekundi oko cigana se skupilo možda 15-tak skinjara(ali baš Skinheada(ćelavi i kukasti križevi)),odveli su dečke u park,ok izgledalo je prijateljski nisu se ljudi obazirali,onak kak sam uvijek znatiželjan išao sam gledat,ciganima sada nebi ni pomogla neznam kakva željezna ili plastična operacija,neznam kak je na kraju izgledalo,samo znam da su skunjare odlazili s krvavim šakama,ajd hvala Bogu Skinhead-i patroliraju protiv cigana... Taki mi je drago bilo,dok su cigani im se približavali sam sam najradije htio uletit... al jebi ga...a pazi dečki su iz Remize(čak sam prepoznao jednog pičkicu nekad živio u sjednom kvartu a sad je opasna Skinjara...vidiš kak se sve mijenja,uglavnom bilo je dobro sresti staru ekipu i zajednički podjelit mržnju prema ciganima tj romima...)tolko o krvi,no sve u svoje vrijeme,više se nikad neću brijat na ćelavo i šišat kratko,od sada ću pustit kosu do 4 cm...pa valjda ćete svi u kući ozdravit... Pozdrav,drago mi je za guestbook javi se...

    avatar

    27.09.2005. (22:47)    -   -   -   -  

  • I just wanna SCREAM, 'cause I want to be HEARD

    budemo ozdravili...jedan dan...daj nemoj puštat kosu!!! pa ja volim,tj premalo je reć volim,OBOŽAVAM ćelavce!! i one s obrijanom glavom,iliti skroz skroz na kratko...to mi je tak guba!!! ;)) volim ih češkat po glavi:D:D:D hehe...aj pusek;)

    avatar

    27.09.2005. (22:59)    -   -   -   -  

  • wolfijev blog

    Koja glupača od profesorice.Imam i ja takvu ali iz matematike.Super ti je blog.Idem sad čitat starije postove.:))) BBB Sopot dali ja to krivo shvaćam ili ti voliš Skinheadse???

    avatar

    28.09.2005. (10:05)    -   -   -   -  

  • ... ...

    tnx na komentaru, i tvoj blogich je fora....i mene ima dosta profaca na piku hehe a kaj ces....kizzz

    avatar

    28.09.2005. (16:22)    -   -   -   -  

  • ULAZ - BBB SOPOT - ZAGREB

    bravo za opis kaj si za Dinamo napisala,ti shvaćaš valjda da bi se među prvima našla kod nas među linkovima ali dogovor je da držimo sam stranice Dinama. Čuj ova slika sa strane,ak si to ti,svaki te put u tramvaju sretnem,zaista je... al dobro,a gle kaj se kose tiče moram,sredio sam to samo za državno a sad opet na staro... Akiyo1115,kako da ih ne volim kad sam i ja sam nešto slično njima?nema veze kaj više neću bit ćelav,ali ja i Skinhead-i imamo ista mišljenja!

    avatar

    29.09.2005. (14:40)    -   -   -   -  

  • I just wanna SCREAM, 'cause I want to be HEARD

    ha čuj,ne volim ja bez veze plavu boju..;) aj hvala za link al nema veze,glavno da vi meni posjećujete blog i da mi tipkate..da to sam ja sa strane,kad me viđaš?!nije baš da se vozim tramvajem neš,ali nema beda..u biti,petkom,subotom jedino možda kako kad idem negdje s tramvajem..ajd puseki;))

    avatar

    29.09.2005. (19:49)    -   -   -   -  

  • ULAZ - BBB SOPOT - ZAGREB

    A neznam,evo recimo sad prije tjedan dana,vidio sam curu u tramvaju ista ti(ovoj slici tam),mislim da je bio utorak il tak nešto uglavnom početak tjedna i tam dok sam se s Jaruna vraćao,u tramvaj su ušle par cura i mislim da je jedna tebi odgovarala. Zaista ih nisam brojao jer me nije briga,tek toliko vidio uz put.Pozdrav javi se. I U SREĆI I U BIJESU UVIJEK VJERAN PLAVOM DRESU!

    avatar

    29.09.2005. (20:56)    -   -   -   -  

  • I just wanna SCREAM, 'cause I want to be HEARD

    pa kolko sati otprilike i koji tramvaj,prema kud?! pusek;)

    avatar

    29.09.2005. (22:39)    -   -   -   -  

  • ULAZ - BBB SOPOT - ZAGREB

    Bilo je oko 8 navečer tako nešto,pa od Jaruna tramvaj, neznam od kud si ti išla,taj tramvaj počinje u Prečkom tako nekako...uglavnom mislim da je bila 17-ica ili 5-ica(samo ta dva voze). Stvarno se ne sjeća,eto tolko o sjećanju... Si vidla opet gazimo s 5 komada,Dinamo je nepobijediv ponos Zagreba grada... Ovi glupi drotovi,skoro su nas ispendrčili tam,ma uvijek na gostovanjima imaš sranja to ti je tak... Daj ajd napiši neki novi post neda mi se gledat stalno taj isti...već drugi put...

    avatar

    02.10.2005. (19:46)    -   -   -   -  

  • I just wanna SCREAM, 'cause I want to be HEARD

    brijem da si me zamijenio s nekim..a ne znam..

    avatar

    02.10.2005. (22:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...