Komentari

cartmann.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Web Testing options !

    Hvala na trudu i objašnjenjima pojmova fundam. analize, teh.analize...,tim više što nemaš puno slobodnog vremena.Nadam se sličnim postrovima i ubuduće.Neka te ne sputava izostanak ev. komentara jer još nismo dovoljno "potkovani",ali se nadam da ćemo uz Tvoju i Optionmasterovu pomoć uskoro moći argumentirano i stručno iznositi svoja stajališta.To će biti pravi "brainstorming"!

    avatar

    27.09.2005. (06:46)    -   -   -   -  

  • Bijeli_Miš

    Ovaj 10509 je za dow, ne? Nebi te ubilo da si spomeno :=) A možda da napišeš 3-4 u jednom danu, ali ih postaš jedan po danu :)

    avatar

    27.09.2005. (08:01)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Felix; nema se na cemu zahvaljivati, dapace :)), OM blog pise usmjeren prema citateljima tj. za citetelje, ja ne, ili bar mu to nije bila namjena. Za vrijeme faxa (tj. jos sam na faxu) sam ucio tako da bi procitao lekciju i onda prezentirao istu virtualnim slusateljima (puko covjek, al imam boravak na faxu ko opravdanje :)) i tako bih ucio ili shvacao sto sam procitao, zato sto bi odredjene ekonomske i pravne pojmove bilo tesko "zaokruziti", studenti bi bubali tj. ucili napamet detalje, ali doslovno ne bi znali sto uce. Taj princip koristim i u ovom slucaju, procitam dio knjige, clanak isprintan s neta i nekog drugog finance bloga, te papire stavim s strane te uzmem prazan list papira i na njega napisam "clanak", tj. svoje vidjenje/shvacanje naucene lekcije, koju kasnije prepisem ovdje. Ili cu je prepisati kad je finisiram na papiru. :) E, smatram da stock trading nije nikakav bauk ni sveta krava, potrebno je samo dosta long-term volje, odnosno zelje, i ponesto slobodnog vremena kao tehnicki preduvijet, s te dvije stvari svak moze dosegnuti znanje najuspjesnijeg svjetskog tradera/fin. analystsa, samo je pitanje hoce li imati sredstava, tj. mogucnosti to svoje znanje realizirati u obliku materijalne koristi.

    avatar

    28.09.2005. (16:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...