Komentari

anorexik.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • crolga

    Ju! Uplašiše me ove boje... Ali kužim... U biti kužim, ali ne mogu napisati "znam kako ti je", jer ne znam... To znaš samo ti, ja mogu samo pokušati shvatiti... I umisliti si kako mogu pokušati pomoći vratiti ti osmijeh na lice... Smiješak barem... :-)

    avatar

    26.09.2005. (00:49)    -   -   -   -  

  • anorexik blog

    šta se tiče boja i svega, otišla ja na tutor.blog da bi vidila kako se minja ovaj text za komentare, to me oduvik zanimalo (a poticaj je došao ni dalje ni bliže nego od male škole apsurda) i eto, malo po malo, prominila san skoro sve. još treba malo posla, čini mi se da je pretamno. za ovo drugo, dovoljno je malo apsurda i tu san, a ono šta je u dubini, ta tama, to sumnjan da će ikad otić, samo nek rjeđe prevladava i ja san :)

    avatar

    26.09.2005. (01:39)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Veeeeliki zagrljaj Tebi, draga moja, beli osjecam boli, ogorcenost, cemer, jad, ali i iskru prkos... i ne znam, nazalost, s cime da bih Te trenutno mogla tjesiti, jer slutim daa se unutar sebe osjecas kao jedna velika i bolna rana... no nadam se, ma zelim Te da ta rana zacijeli, da ta bol izblijedi, da ce Te tada negdje iza ugla neka sreca cekati... ucineci da ces tada moci zaboraviti sve ovo sto Te sada boli i muci... Bravo za Tvoju upornost, Tvoj trud u vezi s novim disajnom, beli me iznenadjujes :))) prijatno, jasta! I ne zaboravi, sutra moje su misle uz Tebe :)))))))) Srdacni voZdric Tebi, ali bas pravi, od srca!

    avatar

    26.09.2005. (08:07)    -   -   -   -  

  • od sexa do lokomotive

    Znam kako ti je... i znam da je besmisleno reci "bit ce bolje"... ali bit ce.

    avatar

    26.09.2005. (10:50)    -   -   -   -  

  • crolga

    @deeya - i ja bio posjetio tutor.blog... Mutav sam oko takvih stvari...

    avatar

    26.09.2005. (12:45)    -   -   -   -  

  • dark...

    joj ovo baš boooli…. i can't take the hit...neither to feel the pain way you do... .... but i can give you this little flower to paint some colours upon your smile…love your smile...miss the butterfly......wish you did it well : ))

    avatar

    27.09.2005. (17:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...