Komentari

anorexik.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • anorexik blog

    evo nešto malo mračnije.

    avatar

    24.09.2005. (02:15)    -   -   -   -  

  • crolga

    Malo mračnije?? Ja priznajem da jesam mračnjak, ali u usporedbi s tobom svijetlim kao Betlehem... :-) A meni prvo na pamet pala pjesmica iz crtića (mislim da se zove Barney, s onim velikim čupavim psom...): "...kad ti lađe potonu, kad bi barem bio tu - Barney, Barney..." :-)

    avatar

    24.09.2005. (13:41)    -   -   -   -  

  • metamorfoza cistozire........

    hej, deeya, željela sam ti samo zahvaliti na komentaru koji si mi ostavila na mom blogu jer mi je dosta značio. inače baš neidem na te osjećajne spike ali malo si mi preokrenula pogled na neke stvari. važne stvari. stvarno hvala. :) ae pozdrav.

    avatar

    24.09.2005. (16:42)    -   -   -   -  

  • kolekcionar uspomena

    izazovi....kruh naš svakidašnji... zapravo, svaki trenutak je izazov mojoj slobodi... (još kad bih znaop što ovo znači, ali tako mi je došlo čitajući tvoje riječi...)

    avatar

    25.09.2005. (00:02)    -   -   -   -  

  • dark...

    danas sam i ja potpuno DARK..pa mi tvoja suza nekako dodje kao twinkle...izazov je nači način kako o tvojoj poeziji govoriti....prodireš duboko...:))) btw..nikad ne pričaš previše...i da IT...žena..more..nebo...voda...a bome i CRNO...big one to you :))

    avatar

    25.09.2005. (02:58)    -   -   -   -  

  • apocalypse

    jako lijepo.. svi ponekad poželimo jecati, urlati i olakšati dušu.. ali bol često zapinje u grlu i ne da nam da se olakšamo već samo stvara još veći teret, još veću bol u nama, a mi je ne znamo maknuti.. pozdrafček ;))))

    avatar

    25.09.2005. (10:20)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Divni stihovi, toliko istiniti... Trnovit je put zivota, tko je rekao da je lako? I uvijek iznova ta nadanja, ti izazovci, i svaki put, s obzirom na razocaranja i boli, malo nam je teze hrabro koraciti, kao da se umorimo od razocaranja do razocaranja, bola do bola... no opet, vrijedi se kretati, i umoru tom se prkositi, koliko tesko da bi nam i bilo... i opet i uvijek iznova izazov nekim se suociti, jer eto, bez nade ipak ne mozemo ni zivjeti... Jaaah, kakva sam lazljiva... ma dobro, mozda i nisam lazljiva, vec pomalo i sama tek umorna, draga Deeya, i meni bi valjalo malo hrabrije koraciti i izazov izazvati, i zivot svom i svojoj sudbini jednostavno prkositi, o yes, really, I feel it, that's what I have to do... Srdacni nedjeljni voZdric Tebi :)))

    avatar

    25.09.2005. (17:10)    -   -   -   -  

  • Breakdown

    :( eh da... tužna je ta zatomljenost... i neuspjeh pri pokušaju da je se razbije... :((( ne znam... the greatest things is hard to get...

    avatar

    25.09.2005. (18:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...