Komentari

tina666.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Teenagrerica

    Gle, što mislim o vezi tebe i jelne sam već napisala na zajedničkom i jelninom blogu... Za igora... neznam više što da ti kažem...svaki put kad te pokušam utješit samo valjam neke gluposti.... Ali Tina, neznam što da kažem!!!! Sorry... Ali daj nemoj, nemoj govoriti da želiš umrijeti! Pa imaš samo 13 godina!!!! Život je lijep... Iako se tebi ne živi, jednom ćeš shvatiti! očeš...i onda će ti bit žao kaj si to misla...daj probaj!!!! I NE GOVORI VIŠE DA OČEŠ UMRIJET, JER ĆU TE SPUCAT U GLAVU!!! IMAŠ RAZLOGA ŽIVJET, TOLKO TE LJUDI VOLI!!!

    avatar

    23.09.2005. (19:35)    -   -   -   -  

  • My boring life :D

    ko to? ma de svi jedva čekaju da umrem, napravit ču im tu uslugu.

    avatar

    23.09.2005. (19:36)    -   -   -   -  

  • ~°°SiMpLy ThE BeSt FrIeNdS-BuBiCa & KiRa°°~

    OPALA, ne, neželim da mi budeš takva.. Jako sam tužna zbog toga, ali jednostavno jednom ćeš i njega zaboraviti to će ti se dogoditi! Moraš prihvatiti stvarnost i ići dalje.. Bila sam 2 ili 3 puta u tvojo situaciji,, i sada sam zaljubljena i s njim sam, ali bojim se da ću patiti, ali proći ću i kroz to ! Imaj ljepa sjećanja na njega i eto.. Šta da kažem...NEZNAM.. jer mi te je jako žao! I uzdigni glavu...LOLIM te...pussek!

    avatar

    23.09.2005. (22:34)    -   -   -   -  

  • Teenagrerica

    Npr. ja?! Iako te ne poznajem, mislim o tebi da si jedna super, cool, zabavna, iskrena i dobra cura! A i vidla sam jednu tvoju sliku i ajd ne seri da si ružna kad si ful slatka i totalno lijepa i zgodna! Oke? I kad bi ti umrla, ja bi bila tak tuuužnaaa.... :(( Gle, NE ŽELIM se svađat s tobom, zato ćemo prestat s ovim, može? Nadam se da ćeš se pomirit s Jelenom. Be strong i nadam se da ćeš bit bolje...kiss

    avatar

    23.09.2005. (23:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...