Komentari

pegaz.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Adriana

    ja sam jedna koja ima takve noge, i još gore izgledaju, natučeni, upaljeni zglobovi, kraste koje ne zaraštaju, bolovi koji su nekad neizdrživi. obožavam balet, to je moj život. i super mi jekad netko to kuži a nisu moje frendice iz baletne. jazz mi ne leži, al da se ponovo rodim i imam caku za moderni, bilo bi super čagat s vama. aja, da kažem i to da svaka pohvala autoru bloga jer napokon ima još negdi za pročitat kadi gdje ima koja predstava i rad još studija a ne sebično veličanje samo svog imena i rada. super ste. pusa

    avatar

    23.09.2005. (13:22)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    Znam da nije sve za svakoga, no svejedno, slobodno dođi. Razmjena misli plesača uvijek je konstruktivna bez obzira na stil koji rade, čak što različitiji-to bolje. Hvala na komentaru. Nesebičnost nam je osobina, i svi u "Pegazu" podupiremo sveopću plesnu scenu i kulturu kod nas. Sretno tebi u baletnim vodama! ;-)

    avatar

    23.09.2005. (14:01)    -   -   -   -  

  • magi

    stvarno gadno izgledaju te noge...kao nismo mazohisti, ali isto sam je uvečala i isprintala u boji i za mene i za priju Koconku i zalipit ću je na neki zid doma...mislim da je slika lipa a kolegica mi upravo bacila pogled na nju i onako lagano se zgrozila od glave do pete; a ja baš mislim da bi možda mogla i na frižider da je zakačim... kizzz

    avatar

    23.09.2005. (14:14)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    Kad voliš nešto, ovakve slike i bolovi ti ne predstavljaju problem. Uostalom, ja sam onda pred 10 godina trebala prestat s radom, jer me nešto boli, a eto me još uvijek. I boli, al dvorana sve to nekako rasprši i bol nestaje. I jesmo mazohisti, u nekoj mjeri moraš biti jer u plesu bez boli nema napretka kad želiš živjet za ples. Zato i postoje rekreativci, poluprofi i profi u plesu, pa uvijek možeš isprobati do kuda ti sežu granice. Jel tak Magda! ;-) Vidimo se na treningu!

    avatar

    23.09.2005. (14:23)    -   -   -   -  

  • magi

    jes it iz!!! si ju

    avatar

    23.09.2005. (15:28)    -   -   -   -  

  • malena_1309

    baš fora blogić..meni sekica pleše u tali pa se kužim ajmo reć u sve te tegobe i tegobice:) pozdrav..

    avatar

    25.09.2005. (10:49)    -   -   -   -  

  • vanja

    Može li se upisati na jazz dance (imam 18 god) sredinom godine ako nisam u mogućnosti učiniti to u rujnu?

    avatar

    25.09.2005. (20:21)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    Vanja, najviše ovisi o tome koliko se brzo ufuraš, a koreografije ćeš hvatat kak stigneš. Neznam dal si prije plesala, ako jesi-vjerojatno ćeš se brzo uklopiti. Ako nisi, ko zna!?-možda se u tebi krije skriveni talent pa uloviš sve i brže i bolje nego što si očekivala!! Nebi bila niti prva niti zadnja koja je sa 18 skužila da ima caku za ples a da to nije niti znala! U svakom slučaju se javi kad ćeš moć dolaziti! ;-)

    avatar

    25.09.2005. (21:05)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    malena_1309, puno uspjeha seki, a tebi još dugo želim puno "leptirića"!

    avatar

    25.09.2005. (21:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...