Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • znam da nema veze s temom, al jebe te Č i Ć.

    avatar

    22.09.2005. (14:53)    -   -   -   -  

  • Ej, starimoj, znade li Kobra kako ga hvalis? Opet si, cini mi se, poceo loviti u mutnom, a buduci da te tvoje (povremene) umotvorine rijetko tko cita, odlucio sam ti se javiti s "pohvalom ludosti" (ovo nije uvreda, vec je naslov neke stare dobre knjige, znas li to, studentu sociologije?). Imam, zapravo, dva pitanja: prvo, kako napreduje stvar s psihijatrom, a drugo, treba li ti Kobrin broj telefona? (M.B.)

    avatar

    22.09.2005. (18:14)    -   -   -   -  

  • Je, zaboravio sam, oprosti: treba li ti Kristin broj telefona? (M.B.)

    avatar

    22.09.2005. (18:19)    -   -   -   -  

  • Uh, ima li Jasnin broj, kako bi je nazvao prije nego sto budes pisao o njoj, ili ti ga treba dati? (M.B.)

    avatar

    22.09.2005. (18:20)    -   -   -   -  

  • Dobro, Perkovicev broj imas, to je ocito, ali treba li ti Gotovinin broj, ili se mi moramo muciti da bismo ga pronasli za tebe, konacno? (M.B.)

    avatar

    22.09.2005. (18:22)    -   -   -   -  

  • Karlo

    Evo nama našeg Mate Bašića.

    avatar

    23.09.2005. (17:41)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Mate Bašiću, napisao si jako lijep in memoriam pokojnom ustaši u "Jutarnjem listu". Sjećam se samo koliko si napravio "Globusu" telefonskog računa kad si ga zivko u Australiju 97-e. Inače, doktor mi je preporučio da ne komuniciram sa shizofrenicima i delirijum tremensašima. Šteta što nisi prihvatio prijedlog Denisa Kuljiša da ti "Globus" plati oporavak u Rogaškoj Slatini, pa da umjesto žestice za zajutrak, marendu, ručak, marendu i večeru, piješ mineralnu vodu. Al, jebi ga! Onda bi možda pronašao čovjeka u sebi, i ne bi te žena odvela u Australiju gdje si upoznao "čovjeka" u Srećku Roveru. Isto tako, doktor mi je preporučio da ne komuniciram s udbašima, pa si telefonske brojeve koje mi nudiš, slobodno zadrži za sebe. Dakle iz terapijskih razloga, ali i pritužbi brojnih vjernih čitatelja "45 lines" na tvoje sumanute komentare, od sada na ovom blogu neće biti tvojih slovnih "bijelih miševa". Uostalom, za knjigu o najtamnijoj strani hrvatskog novinarstva od postanka hrvatske države do danas, već si dao dovoljno insiderskih svjedočanstava. Neka te čuva BUNYIP!

    avatar

    23.09.2005. (18:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...