Komentari

hero.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • škropec

    ja jesam ranoranioc ali ovo tvoje je ipak malo prerano pogotovo ako nisi (kao ja) jutarnji tip, za obavljanje poslova najbolje i najkvalitetnije.....ovo ti je ustvari period testiranja....na prvi znak nezadovoljstva bilo čime u vezi s poslom znači da možda i nisi dobro odabrala.....mislim da dosta ljudi tek u kasnijim godinama spoznaju ono što su u životu stvarno htjeli raditi.....polazim od sebe, ovo što sad radim (a ja sam stolar, jeeeeeeeejupppppiiiiii) nema blage veze s onim za što sam se školovao (mislim, kad sam bio u školi)........:)......

    avatar

    18.09.2005. (20:53)    -   -   -   -  

  • gogs

    radna memorija?he he, ne cek, radne akcije omladinske?koji q...???kao sto ti rekoh u jednom od proslih postova, trazim posao i to nekaj za stalno i ne jezim se toliko obaveza i gubitka slobodnog vremena koliko dizanja.uf to ce me dotuc jer nisam jutarnji tip...al sto se mora nekako i nije tesko makar jprode i godina dana a covjek se jos nije naviknuo.ok, kako sam optimistican ,m nemoj ti mene slusat.najidealniji posao bi bi od npr od 9-3,4,5.he he koji sam jebeni komformist!

    avatar

    18.09.2005. (21:18)    -   -   -   -  

  • marko

    Nice blog.Ovo je prvi put da sam ga posjetia i viruj mi ako ovako nastaviš neće bit zadnji.Skokni do mene...pozz...

    avatar

    18.09.2005. (21:55)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Haha, zbunila si me na kraju jer si već pisala o problemu dizanja ujutro i obavljanju svih ostalih obaveza, pa sam sad doživjela dežavu! (hehe, kako sam to majstorski napisala)... Svakako si imala sreće sa tim mentorom pa to iskoristi da naučiš što više! :)

    avatar

    18.09.2005. (22:03)    -   -   -   -  

  • Cordelia

    Već ćeš se naviknit na dizanje, a i na organizaciju vremena. A do tada ćemo mi klikati na tvoj blog i čekati novi post.

    avatar

    19.09.2005. (00:07)    -   -   -   -  

  • žuto

    najdraža Hero.. jedva sam dočekala tvoj novi post.. :-))).. baš mi je drago da ti je tako dobro na jobu i da si dobila tako super mentora.. Kada je čovjek u novoj sredini i tamo treba provoditi 8 sati, jako je bitno da je atmosfera oko njega ugodna.. A što se tiče dizanja u 5, hm.. ja ne znam kaj da ti velim.. dok sam radila( a to je trajalo od 1999- 2005), morala sam se ustajati u 5 i 15, da bih stigla na job u 7. I tako je to trajalo 6 godina.. i da ti budem iskrena, nikada se nisam navikla na to.-. to nije bilo za mene.. ta ustajanja u to nehimano doba jednostavno nisu bila u mojoj prirodi. Ali s vremenom sam se prisilila da radim i druge stvari osim da dolazim doma i idem spavati, pa onda opet na job.... No prvih 2, 3 mjeseca, nisam bila sposobna ni za što drugo, osim da, kada dođem doma s joba, legnem u krevet i zaspim.. i tako svaki dan.... SRETNO.. KISS!!!! ( VELIKI) :-)

    avatar

    19.09.2005. (00:34)    -   -   -   -  

  • .... tirkizna_koogla ....

    obzirom da si imala sreću sa stričekom mentorom, možda bi ti on mogao objasniti ponešto i o vremenu :)

    avatar

    19.09.2005. (10:37)    -   -   -   -  

  • trill

    Na ovom poslu koji sad radim isto se tu negdje oko 5 i nešto moram dizati. Prošlo je već godinu dana i još mi je to uvijek teško...nisam te baš utješila, ali sam zato iskrena :)))

    avatar

    19.09.2005. (13:32)    -   -   -   -  

  • MadDog™

    oho! evo tebe sa novostima :) dakle imaš sreću da si dobila dobrog stričeka! he he... mislim da će on rado tebi prenijeti svoja radna iskustva - koliko bude to mogao, i to je super! ... a ustajanje!? uhhh! meni je bad što sam jedan tjedan ujutro, pa jedan tjedan popodne! koma! ujutro treba ustati u 5 i xx, ako želim stići na onaj recimo brifing pola sata prije! dakle u 6.30! navikneš se nekako :) ali ne treba ti puno, dati nešto poremeti ritam i odmah... pajki pajki he he! :)

    avatar

    19.09.2005. (19:51)    -   -   -   -  

  • heroina

    @ škropec: kod mene nema nezadovoljstva (još)... kako će biti kasnije, vidjet ćemo! tek sam počela upoznavati i struku i sebe u toj struci i zasad je sve ok. :) @ gogs: a misliš da ja nisam konformist? ;) @ marko: thanks! @ lady Jazzie: eh, vidiš... ponavljam se... neću više, obećajem! ;) mentora ću svakako iskoristiti, sve dok ima snage... nije ni on baš više mlad... ;) @ cordelia: hvala ti... :) samo se nadam da će to biti uskoro! @ žuto: izgleda da je ustajanje učestali problem kod radnog naroda (wow!) :)... vidjet ću koliko ću ja izdržati... :* @ tirkizna_koogla: budući da je striček jako strpljiv sa mnom, baš bi ga mogla pitati kako je on to podnosio i kako to sad podnosi. samo da me ne stera znaš već kam! :) @ Trill: hvala ti na iskrenosti! vidjet ćemo kako će biti sa mnom. :) obećajem da više neću pisati o problemu ustajanja! :) @ MadDog: još me nije zapao rad u smjenama (hvala Bogu da moja "radba jedinica" radi samo prvu smjenu)... nije to lako... uh! :)

    avatar

    20.09.2005. (05:47)    -   -   -   -  

  • tita

    glavno da si dobila dobrog mentora, a ovo da si nikako ne možeš organizirati dan i za nešto drugo, pa obično treba jedno dva tri mjeseca da uspiješ dok se malo uhodaš...a dizanje ovako rano, mislim da se ne bih na to navikla ni u 15 godina svakodnevnog dizanja, teško mi se dići i u 7, možda bi pomoglo da idemo na spavanje u 8 navečer umjesto u ponoć ?? ;))

    avatar

    20.09.2005. (08:34)    -   -   -   -  

  • (= .::Little floWer::. =)

    Ovo je jedan od super blogova po meni!!! poz navrati

    avatar

    21.09.2005. (15:14)    -   -   -   -  

  • heroina

    @ laprdava: sad nam samo netko treba reći formulu za odlazak u krevet u 8... :) davno je to bilo kad sam išla spavati iza dnevnika... ;) @ lorena: hvala.

    avatar

    23.09.2005. (05:40)    -   -   -   -  

  • Claire

    Joj to s ustajanjem je zbilja koma, vjerujem da ćeš s vremenom naviknuti, prisilno ali što se može...ma probaj se nekako organizirat, iako meni nikad ne uspijeva...

    avatar

    25.09.2005. (11:45)    -   -   -   -  

  • Danči

    I jesi se organizirala?

    avatar

    30.09.2005. (17:16)    -   -   -   -  

  • tita

    vidim da se još boriš s organizacijom ;))

    avatar

    01.10.2005. (09:31)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Pa di si ti????

    avatar

    01.10.2005. (17:42)    -   -   -   -  

  • micek

    samo da se ne brinete vi stalni posjetitelji nase hero, malo ima psihicku zavrzlamu pa nemoze ufatit bas puno vremena za pisanje bloga. Pozdrav

    avatar

    02.10.2005. (23:54)    -   -   -   -  

  • Cordelia

    Hvala na obavjesti već sam se stvarno zabrinila

    avatar

    07.10.2005. (00:35)    -   -   -   -  

  • heroina

    @ Claire: polako se navikavam... :) @ Danči: kako stvari stoje, ne baš... :( ali na dobrom sam putu! ;) @ laprdava: vječna je ta moja borba... :) @ lady Jazzie: evo me, evo me... :) @ micek: ma ufatit ću ja tebe! :) @ cordelia: ne moraš se brinuti... tu sam ja. :)

    avatar

    08.10.2005. (15:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...