Komentari

madworld.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Small things make me happy

    Ahhh, corgaaaaaaaaaaaan..damn.i ADORE him =))))) jebite se. mogle ste se i ranije upisat =D ajd.ovako ću se bar skoncentrirat na tečaj.hehhh. Nego, šta si radila u bolnici matere ti?

    avatar

    17.09.2005. (22:29)    -   -   -   -  

  • sally gone mad - I am nothing but insane

    JA sam te natjerala na španjolski (zbog čega si tu užasno gunđala na putu za suvag i u tranvaju na povratku). JA sam ti rekla da Bojan voli King prawn kad si me pitalal da ti spržim to uz napomenu da i JA već imam to od prije. Jao, kako se sve iskrene u tvom bolesnom umu.

    avatar

    17.09.2005. (23:01)    -   -   -   -  

  • Stop! Drop! KABOOM!!

    naša škola će dobiti nove kompjutere..nikad! :))) al' dobro..španjolski je lijep jezik..:) pusa

    avatar

    17.09.2005. (23:22)    -   -   -   -  

  • Lisa Sims in the middle

    everything sgona be allright..bob marley..pa kaj ima reggea i u king prawnu..ma, jedino ovo s kristinkom ne znam, al ..relax madworld, be a happy world...

    avatar

    18.09.2005. (10:00)    -   -   -   -  

  • Where Is My Mind

    @grady:ma nisam ni ja znala da ću ić dok me sally ni naterala :) ma niš bitno ovo s bolnicom, bili su doktori dobri :). @sally:znam da si mi ti rekla, ali ja sam mu tek kasnije skužila natpis na torbi i ništa se nije izvrnulo u mom bolesnom umu :). dobro možda samo malo :). @black soul:al nećeš smjet dirat monitore :). ma španjolski govori gael garcia bernal..ja volim španjolski :).. @papak nemo: znam,al jebiga.. svaki put mislim da možda neće past :).. pozdrav i tebi , @lisa:ma ja jesam opuštena.. prosvijetljena nadasve :)... ma nema veze kaj ne kužiš.. :)

    avatar

    18.09.2005. (12:39)    -   -   -   -  

  • peace&love

    španjolski ti je ful lagan...

    avatar

    18.09.2005. (19:26)    -   -   -   -  

  • vrda

    ...aaaaaaaaaa, ne vjerujem koja pjesma!!! =))) jebena mi je ta stvar... ako imaš od njih cd 'surrender to the blender' poslušaj pjesme your worst enemy i amuse the young & amuse the old... doyaya... ma sve je njihovo zakon... pozdrav...

    avatar

    19.09.2005. (21:18)    -   -   -   -  

  • Iva

    e vako.. kad dodjem na tvoj blog uvek mi crkne mašina:(( a hocu da kazem.. lou reed!! jes jes jes! ja ove velvet underground slusam 24/7. i zato ti evo verujem o mjuzici, ovo king nesto nikad cula, ali mogla bi se potrudit ja i nabaviti.. o da da.. spanski je zakon jezik, divaan. i ja ga ucim, al o redovitosti mojih sešnsa spanskog bi se dalo raspravljat:(( radim ga dogovorno s jednom tetom (od svojih 25..jest teta prava:)) pa je to.. rastezljivo dogovaranje:)

    avatar

    19.09.2005. (22:32)    -   -   -   -  

  • fabrička greška generacije

    ja sam taj cedej izgubila(????)ak pročitaš onog eragona cijelog onda te stavljam na listu prolupalih!!:)znaš anči da se ja nikada ne derem bezveze!:)))

    avatar

    24.09.2005. (19:57)    -   -   -   -  

  • king prawn

    meni je to jedna od najgorih stvari od king prawna... pa zamisli kak su tek ostale dobre...:) i jesi bila na mckenziesima...? meni bilo prejebeno...:)

    avatar

    25.09.2005. (12:40)    -   -   -   -  

  • Where Is My Mind

    @anarhistikanja:znam sve sam znala već prvi dan :), @patka:preslušala sam ,dobro je sam mi je sve nabacano bezveze pa se baš i ne snalazim :) @vladymira:a jebiga .. al sad ti nije krepala što je pozitivno.. ma španjolski je malo smiješan :).. @kenny:a lijepo ti učiš omladinu :),@prota: a kaj ti nisi zgubila?a nema veze još samo 300 strana :) @prawn: a nisam imala vremena još preslušat sve.. jedva sam stigla patkine preporuke, bila sam, bila,.. napisah ti na blogu kako mi je bilo :)

    avatar

    25.09.2005. (17:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...