Komentari

miskec4096.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • *Achtung Baby

    Cini mi se da si ipak malo prestrog prema sebi. Znam da je sve ovo kroz sto si prosao ostavilo utjecaja na tebe, nikad nije lako biti neobican, poseban... da kazem, bolji... Kroz ovo vidi se da si napredovao i bitno je sam vidjeti razliku u samome sebi... a kaj se tice ovih stvari da si u jednom trenutku eforicni zabavljac, a u drugom plahi individualac... to nije losa stvar. Stovise, meni se to cini sasvim normalno (well, u mojim kriterijima) jer i sama skacem iz jedne krajnosti u drugu. Ne bih htjela pametovati, ali mozda previse krivis sam sebe, previse analiziras neke stvari koje se spontano dogode tako kako se dogode. Nema potrebe da se osjecas zapostavljeno cak i ako u jednom trenutku sutis, jer..ako tak gledas, svaki trenutak u kojem ti pricas s nekim iz drustva, znacio bi da zapostavljas sve ostale ... a znas da nije tako :)... Uglavnom... pokusaj se osloboditi tog straha.. nije nuzno sve sto ti u trenutku ne izgleda kako bi zelio da izgleda znak neceg loseg...

    avatar

    17.09.2005. (17:03)    -   -   -   -  

  • Šarlatanski zapisi

    Ovo je komentar moje duljine... :D S jedne strane, ovom strogošću sada nadoknađujem ono razdoblje kada uopće nisam preispitival sam sebe, kombinirano s prikrivenim osjećajem manje vrednosti koji je ranije bil kompenziran tom prepotencijom. A ovo za racionaliziranje, analiziranje...čuj, to sam ja, takav, zato sam ti i rekel ono o tome da se divim tvojoj sposobnosti izricanja misli bez iskrivljavanja kroz filter racionalnosti. Meni misao, dok izajde iz mene, već projde kroz čitav proces mentalnog carinjenja.

    avatar

    17.09.2005. (19:19)    -   -   -   -  

  • *Achtung Baby

    Ma, bez brige... i ja ti ponekad filtriram... samo kaj je taj filter onakav cudni, ponekad radi 99%, a ponekad uopce ne... opet, ovisi o situaciji, ali to ne znaci da svaki put dobro procijenim dal mi taj filter treba ili ne. Uostalom, kod mene to ide samo od sebe nekak. A kaj se tice racionaliziranja i analiziranja, nisam ni ja za pohvaliti... znam samu sebe razivcirati s tim kolko puta jednu te istu stvar prozvacem. zato i imam osjecaj da se stalno ponavljam kroz jedne te iste misli.

    avatar

    17.09.2005. (19:36)    -   -   -   -  

  • *Achtung Baby

    i da, u prvom komentaru su mi se na kraju pomotale rijeci..sorry :)

    avatar

    17.09.2005. (19:37)    -   -   -   -  

  • Šarlatanski zapisi

    Zanimljivo da sam to primijetil tek kad si mi skrenula pažnju... :D

    avatar

    17.09.2005. (20:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...