Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • Simona

    jooooj, pegy, da vidiš moju fotogeničnost.:)) to je preeestrašno! ili samu sebe zavaravam pa sam takva objektivno?:) mislim da pejzaže, pogotovo takve kakve si ti opisala, malo tko ne voli slikati. ali meni osobno su oni malo otrcani.:) prečesti. radije bih slikala grad u 4 ujutro, kad na ulicama nema skoro nikog osim perača cesta i par pijanaca. to mi je autentično. a, čudna sam ja.:)))) o bebama sam već pisala, nije da se baš topim na svaku sliku.:)

    avatar

    16.09.2005. (22:00)    -   -   -   -  

  • tammie

    volim slike...volim slikati...ali ne volim baš kad mene slikaju :) ...pogotovo ne kad moram pozirati...uf...iako...kažu da sam fotogenična...sama ne mogu prosuditi... slikati volim...više s običnim fotoaparatom nego s digitalcem...ljepše su mi slike...i djeluju stvarnije... a u posljednje vrijeme mi se sviđaju samo crno-bijele slike...na znam šta se to događa sa mnom :) a bebe...uf...predivna stvorenj...raznježim se uvijek kad ih vidim...bilo uživo, bilo na slici...uvijek jednako iskrena...i predivna... :)

    avatar

    16.09.2005. (22:12)    -   -   -   -  

  • estera

    ako je itko nefotogeničan onda sam to ja....i ne volim kada me slikaju...

    avatar

    16.09.2005. (22:15)    -   -   -   -  

  • Let me know...

    I ja obožavam slikati.... odem na more i ispucam 3 filma i još gomilu slika na mobitelu.....! I obožavam slikati mog Anđela.... prekrasna je na slikama.... full fotogenična... Baš sam ju danas uslikala mobom i preslatka mi je ...:))) A fotogenična... baš i nisam.... ali imam par slika koje bi mogla staviti u okvir.... i p.s. ako bude uskoro kakva zabava (u št ipak sumnjam)... zovem te...Pusa

    avatar

    16.09.2005. (22:22)    -   -   -   -  

  • amy damon

    ja bih sebe ocijenila jos losije nego sto si ti sebe. mislim, nisam ruzna, nisam ljepotica neka izvanserijska, ali stvarno nisam ni ruzna, ali po nekim fotografijama se nikad to ne bi moglo reci. :) za razliku od sestrice mi koja je odvratno fotogenicna. i kad radi grimase je predivna. ne znam ciji gen je prevladao kod nje ili zakazao kod mene. :) i da, bebe ispadaju slatko. sve. nema ruznih beba. ima onih manje lijepih od drugih, ali niti jedna nije ruzna.

    avatar

    16.09.2005. (22:27)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ja volim i slikati i biti slikana, nemam strah od fotaća ni od kamere ali u 50% ispadam loše, ha, ko zna zašto ;)))

    avatar

    16.09.2005. (22:40)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Priznajem, ja sam od onih koji vole slikati. No, moram za to biti raspoložena. Nisam ljubiteljica svog lika na slikama, nego volim slikati krajolik, objekte, ljude...ma sve što mi se učini zanimljivim. Djeca su doista krasna na slikama, upravo zbog svoje prirodnosti.

    avatar

    16.09.2005. (22:43)    -   -   -   -  

  • Friva

    Volim fotografirati, a volim i da me fotografiraju. Rijetko bude onako kako hoću. Znam neke osnove, nisam profesionalac, tako da se grozim slika, gdje fali pola glave ili gdje je objekt snimanja negdje u kraju slike... Zbog tehničkih problema ne stavljam svoje fotke, ali čim to riješim...jednog dana...pozdravljam!

    avatar

    16.09.2005. (23:57)    -   -   -   -  

  • uspomena

    Meni je pojava digitalnih fotoaparata nekako pokvarila i posve promijenila odnos prema fotografiranju. Čini mi se da je s analognima nestala ona slatka neizvjesnost kad ideš u fotostudio i dobiješ hrpicu fotografija koje s užitkom ideš pregledati jer više ni ne znaš što je na njima. Ovako iskrcamo slike (koje smo vidjeli trenutak nakon fotografiranja) u komp, mislimo kako za izbor i razvijanje ima vremena i onda dobijemo hrpu neimenovanih foldera s fotografijama koje, bojim se, nikad nećemo srediti do kraja. U zadnje sam vrijeme stalno nešto nostalgična - valjda je to PMS, PTSP ili neka druga dijagnoza kojoj ne znam kraticu. Pozdrav. :-))))

    avatar

    17.09.2005. (00:01)    -   -   -   -  

  • Juliere

    da slikanje? ne, ne... ja sam ona koja drzi objektiv i ne namijesta... nego hvata... samo sto mi je ponekad krivo sto mene nema na slikama i na video traci... ali i dalje sam ja ta koja nosi foto aparate i video kamere... kao luda! POTPISUJEM USPOMENU: digitalne fotografije nemaju duha, ni ceznje... samo sto su tako prakticne za ove nove tehnologije!

    avatar

    17.09.2005. (00:11)    -   -   -   -  

  • POLIGLOTNA od-do!

    Ne volim pozirati, to mi je pravo mučenje, još kad se netko po ure namješta, a ti stojiš, stojiš, s osmijehom ili bez, svejedno... Nedavno smo dragi i ja listali dječje albume i skužili smo da nas dvoje ima na ukupno 3 od 300 slika. Djeca nam uopće neće znat kako smo izgledali u raznim fazama njihova odrastanja. Pa smo se malo potrudili da u zadnjih par fotki ubacimo i sebe. Nisam strašno nefotogenična, ali više volim biti iza objektiva. Najradije slikam djecu i drage ljude u krupnom planu, što se mene tiče, na slici mogu bit samo oči, ako su mi drage, meni će ta fotka bit divna!

    avatar

    17.09.2005. (00:57)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Dođem na tvoj blog pročitati post, a kad ono posred posta pohvala meni! Hvala, klanj, uobraz! (Ovo je brzinska onomatopeja mojih osjećaja.) :-))) A što se tiče toga kako JA ispadam na fotkama, rekla bih otprilike kao i ti. :-)))) Više volim biti s druge strane.

    avatar

    17.09.2005. (01:01)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Da znaš koliko slika imam od ljeta... Ima tu svega, krajolici, najdraži ljudi, biljke, životinje, klinci od frendice. Ove godine sam se baš potrudila da zabilježim i neka obilježja grada koja nakon svih godina odlaženja tamo nemam na slikama. Ali nije mi se bed ni slikati. Nekad bolje ispadnem, nekad lošije. Kao i svi...pusa.

    avatar

    17.09.2005. (01:01)    -   -   -   -  

  • maja

    ja nit sam fotogenična nit nisam, kaj ja znam, nekad dobro ispadnem a nekad ne. al se stvarno ne volim slikavat, obično sam u ekipama ja iza objektiva pa se svi ljute jer me na većini slika nema :-) a meni to guba, poslije neće moć dokazat da sam bila tamo :-)

    avatar

    17.09.2005. (08:45)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Volim najradije slikati prirodu, ali s nekih neobicnih perspektiva, kao i malenu djecu ili neke posebno zanimljive ljude i stvari kojima se suocim tu i tamo... Nazalost ne znam velike slike postavljati na blog. Inace bih mozda tu i tamo neku i postavila. Mislim, zapravo to i ucinim katkad uz jednu 'kapljicu', no ljepota slika se nekako smanji kada ih postavim u prepisanom formatu 200x150 na blog... A da se mene slika nikad nisam bas voljela, valjda sto i nisam bas neka zanimljiva ljepotica :))) Srdacni voZdric Tebi

    avatar

    17.09.2005. (10:27)    -   -   -   -  

  • dundomaroje

    Wuhuhu, mene bi se i uživo prestrašila, nekmoli na slici... šalu na stranu, na slikama nikada ni sam sebe ne prepoznam, jednostavno sam još ružniji nego inače i to je to. Neki ljudi nisu za slikanje i basta. Neki, poput moje kćerkice, ispadnu ama baš uvijek dobro. Od srca joj (a i drugima fotogeničnima) želim da tako i ostane! :) P.S. No comment na komentar tvojega komentara na moj komentar? :(

    avatar

    17.09.2005. (11:37)    -   -   -   -  

  • Raskopčana Mjesečina

    Draga Pegy!S puno zadovoljstva dolazim na tvoj blog,jer,pišeš srcem i puna si života.To je bio moj izbor i tako biram i dotićem i druge vrijedne blogere.I zato mi je drago da sam tu i da postojiš ti,da postoje i drugi do kojih mi je stalo.Sve drugo nije vrijedno spomena,treba znati prepoznati kvalitetu a ne robovati kvantiteti.:-)*

    avatar

    17.09.2005. (11:58)    -   -   -   -  

  • inner smile

    ja sam totalno nefotogenična, izbjegavam fotoaparate i razgovore na tu temu :)) brrr

    avatar

    17.09.2005. (12:24)    -   -   -   -  

  • gogs

    aj se slikaj pa stavi na blog da vidimo koliko si fotogenicna:)

    avatar

    17.09.2005. (12:48)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Simona, da, možda je samozavaravanje. :))) Pomislila sam i na to. :))) @Plavooka, ako te dobro pamtim, lijepa si na slikama, a uvjerena sam i uživo. :) @Blahnik, ma ne treba uskoro, i ne može, ali jednog dana, tko zna. :) @Poli, da, dobro bi bilo da i djeca imaju mamu i tatu na slikama. :)) @Kulerice, ne moraš toliko, samo kažem što mislim. :)))

    avatar

    17.09.2005. (13:18)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Uspomena, slažem se da nije isto kao prije što se fotografije tiče, ali meni se više sviđa ovako, prije je bilo brdo onih razvijenih, loših i mutnih. Možda vrsniji fotografi vide razliku u kvaliteti slike, ja baš i ne. Ovo što spominješ gomilanje foldera, baš tako ... stalno govorim kako ću srediti, a nikako da to stvarno i napravim.

    avatar

    17.09.2005. (13:19)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Blokche, možeš mi na mail poslati kakvog zgodnog tipa s plaže? :))) @Dundo, pored onoliko dugih postova, tek u ovom komentarčiću saznajemo za kćerkicu? :) Ne sumnjam da je slatka curica. :)) @Gogs, samo ti meni vjeruj na riječ. :))

    avatar

    17.09.2005. (13:19)    -   -   -   -  

  • Welcome to my life...

    Ja volim slikat,al iskreno nisam baš luda za slikanjem pejzaža....Nekad mi je nešto baš prekrasno pa to slikam,al u većini slučajeva slikam društvo i naše sprdarije....Imam par slika gdje me je bratić slikao i mogu ti reć da sam samu sebe iznenadila kak sam dobro ispala.... Cool blogich... Kisskiss!!!!!

    avatar

    17.09.2005. (14:29)    -   -   -   -  

  • Jednostavno, Bodulka

    Lani sam imala jedan post, popraćen sličnom fotkom koju sam uslikala mobitelom na putu za ZG - nazvala sam je "srebrne šume"... predivan prizor, mogla bi se još zvati i "šuma od stakla". Komentar sam odlučila ostaviti kad sam vidjela KVARNER - to je moj dom! Pozdrav :)))))))

    avatar

    17.09.2005. (14:49)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    He, he, he, ja imam barem nekoliko tvojih slika i ne smatram da si na njima imalo loše ispala. Ako želiš dokaze, objavit ću ih. Što kažete ekipa?!! :-))))))))))))))

    avatar

    17.09.2005. (16:10)    -   -   -   -  

učitavam...