Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Go - misaona igra

    Štel bi reči da bum sad tri tedna na godišnjaku. Idem po školama deci pripovedati o gou. Al na blog bum zletel gde god bum mogel i se javil. Si mislim da bum f ponedelek na posla došel, jer nekaj još trebam napravit, a meni se ni do formalnosti. A za viken pem kod prijatela Marijana na Max adsl. Ajme koja je to komocijha. Ak jednog dana zrihtam i pri sebi liniju i bum imal compouter bum si to narediti dal, al tu su drugi problemi. Nebi sad o tom.

    avatar

    16.09.2005. (16:19)    -   -   -   -  

  • alkion

    Huraaaa. Subota? Ma i nije nešto imam posla do grla. Samo kratki pozdrav. Žurim. :))))

    avatar

    17.09.2005. (09:35)    -   -   -   -  

  • Go - misaona igra

    @Alkion - Ah, posel, posel. Al i to more it. Ne mora značiti da morti ni zanimliv. Idem te sad pogledati na blog. Bok.

    avatar

    17.09.2005. (18:21)    -   -   -   -  

  • Helix

    Nedela je grda tu pri nam, dežd je i velki veter. Nemre se nikam, puno pozdrava tebi i prijatelu Marijanu (se tak zove, prijetel kaj ima adsl). Hvala mu kaj te lepo zove k sebi na Internet, baš lepo od njega, nek nam se i on priključi na blogu. Velki pozdravi

    avatar

    18.09.2005. (10:54)    -   -   -   -  

  • Go - misaona igra

    Sam videl na podnevnom dnevniku kak je vreme pri tebi, da se ni Mesić ni spustit mogel. Sam se mam tebe setil. Marjanček je tu i sam mu rekel da ga pozdravlaš. I on tebe pozdravla. Tu tak kiša pada da se po Savi vidi kak raste. Pem sad otpreti novi blog. Nikak da mu ime zmislim, ai nekak mi ide na ono 'Reči bi štel' il 'pri Mladenu'. Kad otprem vam se svima javim na blog.

    avatar

    18.09.2005. (19:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...