Komentari

cartmann.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Optionmaster

    SEC mora pokazati da ima neke "zube" pa makar i "socijalne", ha ha! Sta drugo, da joj veli? Mislim ako i ne vrati novac - oni su pokriveni : "PA rekli smo joj da vrati" reci ce SEC kad budu odgovarali na nekoj konferenciji za stampu ili ispred Kongresa o svojim aktivnostima! Mislim da gospodja moze mirno spavati osim ako ONI NE DRZE TIH 2 mil u svojim bankama ili kod US brokera (u kom slucaju ih nebu vidla) ili mozda ne "iskopaju" nesto novo da sve podignu na KRIMINALNU ISRAGU u kom slucaju moze doci do extradikcije! Od SECa mozda drte CEOi ali gospodja cistacica (koja je sigurno sad gotova sa tom karijerom) mislim da moze zahvaliti "nekome" na "tip-u" i mirnoj starosti koja joj je (kakav god postotak dobila) obezbjedjen!

    avatar

    16.09.2005. (23:05)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Samo da se nadovezem: Zamisli da izdaju izjavu u kojoj govore ISTINU o tom slucaju! Izjava bi glasila zapravo ovako: "Sa zaljenjem obavjestavamo sudionike US Marketa da je SEC utvrdio da je u navedenom slucaju grupa "muljatora na celu sa polupismenom cistacicom iz mjesta koje smo jedva nasli na mapi (jer smo ga pola sata trazili u Italiji), izigrala sistem i odnijela 2 mil dolara Insider Tradingom, sto nazalost ne mozemo dokazati ali smo gotovo sigurni u to! Znamo da sudionicima mozemo staviti "soli na rep" pa necemo nista ni pokusati a vi ostali imajte i nadalje puno povjerenje u SEC, jer, kao sto vidite, mi uvijek na kraju barem OTKRIJEMO prijevare!" ha ha ha.. to bi bilo nesto (eto malo humora za one koji misle da sam preozbiljan i da se sam ne znam narugati sa kapitalizmom - znam itekako)!

    avatar

    16.09.2005. (23:42)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Afair, 800 tisuca usd je stiglo na racun u Austriji, ostatak nije uspjela uzeti (od ukupno 2.04m). Btw., upravo googlam u potrazi za clearing pravilima, kako je mogla odmah nakon tradea povuci $800k? Btw., nisu spomenuli sankcije za americki dio ekipe (necaka), ali i ne znam na temelju cega bi ga osudili, dokaze, osim ako su mu vec prisluskivali prostorije, telefon, net,..itd..je potpuno nemoguce prikupiti. A kako je velika lova u igri, ne dvojim da ce taj propust mnogi htjeti, a dobar dio i uspjeti iskoristiti.

    avatar

    17.09.2005. (01:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...