Komentari

hal9000.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Web Testing options !

    pAZNJA...DIJELOVI OVOGA BLOGA SU ZARAZENI MALICIOZNIM KODOM!pAZITE AKO ZELITE OSTAVITI KOMENTAR JER CE SE UCITATI NA VASE RACUNALO.oSIM TOGA AUTOR OVOGA BLOGA SURFA PO PEDOFILSKIM STRANICAMA,A TOLIKO JE INFORMATICKI NEPISMEN DA NIJE IZBRISAO COOKIE,HISTORY...TE NE KORISTI FIREWAL ILI GA NE ZNA KONFIGURIRATI.Ostavljam ovo na dusu ODJELU MUPA ZA SUZBIJANJE PEDOFILIJE NA NETU!

    avatar

    14.09.2005. (11:04)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Jedina stranica koju posjećujem je ona gdje je tvoja mama, a ona se doduše počela kurvati vrlo rano, pa je to neka pedofilija. Inače, više tvoje komentare neću brisati jer mi dižu rejting bloga. Hvala kriplu!

    avatar

    14.09.2005. (12:25)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Pa šta onda pedofilu?Barem nisam za razliku od tebe iz supka ispao:))...da ti bolje objasnim jer ovo sigurno ne shvaas....BAREM SAM RODEN,A NE POSRAN,a govno se nuzno ne rada,pogotovo sotonin okot poput tebe.Preporucujem ti da si olaksas i skratis muke prije nego pustim vodu!

    avatar

    14.09.2005. (22:29)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Zahvaljujem "optionmasteru" na ovakvim komentarima jer pokazuju sav sjaj njegove dekadentne i višestruko rascepkane osobnosti. Nakon još jednog komentara objavit ću post sa komentarima tog jadnika jer će oni najbolje opisati ono što ja ne bih niti znao sročiti. Evo, npr ovdje je pisao u 1. licu, a potpisao se kao netko drugi - dečko se malo gubi. Vidim da je već počeo plakati na svom blogu, a njegov ga alter ego ohrabruje.

    avatar

    15.09.2005. (08:25)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Eto.. dodjoh ovdje da "potpisem primirje" sa tobom jer si ostavio koliko-toliko pozitivnu poruku na Hard Kapitalizmu, kad opet citam gore te stalne NAPADE NA MENE! DAJ SHVATI VEC JEDNOM DA NEMAM VEZE SA TIME STA TI DRUGI PISU NA BLOGU! Naime predpostavljam ko ti pise (otprilike) od mojih fanova, ali ne ocekujes valjda da budem "cinkaros"! To sto je lagano OTVORITI NEKI blog i potpisati se sa njega ne znaci da to i radim! To bi bilo preglupo i preprozirno, osim toga ja sam ozbiljna osoba koja trejda i prati Market i ne pada mi na pamet dolaziti ovamo i pisati sad ovo- a onda nesto drugo! DA HOCU NAPISAO BIH TI ODMAH SADA OVDJE bujicu uvreda (znamo sta mislimo jedan o drugome, ne?) ali cemu to? Raspravi sta imas sa njime a moj blog i mene molim te ostavi na miru!

    avatar

    15.09.2005. (10:29)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    a i njega molim da malo popusti ako se mozemo dogovoriti da mi vise ne dolazis stalno na HK uzvracati komentare ! On (moj fan) to naime radi u najboljoj namjeri da zastiti HK i ja takvu lojalnost cijenim ali ocigledno mi sa druge strane steti jer kojekakvi Anarhisti i HAL-ovci dolaze onda na HK i napadaju "mene osobno" sto nema nikakvog smisla!

    avatar

    15.09.2005. (10:34)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Prihvaćam. Zajebi sa komentarima sa mog bloga i ja ću sa tvog. Dijametralno smo oprečni po sustavu razmišljanja i mislim da ja o tvojim temama nemam pojma (niti me zanimaju), a ti kao netko kom su brokeri uzor nemaš što reći na moje teme, jer je tvoj stav jasan i bez toga. Uostalom, samo sebe blamiraš sa komentarima. Nadam se da se više nećemo sretati, osim još jednog komentara od nekog "tvog fana" jer znam da imaš želju da tvoja bude zadnja. Pozdrav!

    avatar

    15.09.2005. (11:01)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Nemam zelju da moja bude zadnja, nisam los covjek (zapravo da me upoznas kladim se da bi ti bio mozda cak i simpatican jer koliko znam Demokrati i Republikanci se svadjaju cijeli dan u Kongresu ali onda na kraju Kongresa odu dolje u "kanitnu" na pivu)! Ljudi su razliciti ali su ipak na kraju LJUDI! To bi barem vi Ljevicari (koji se ponosite time da ste humanisti i da prvenstveno gledate "ljudsku" stranu svega- trebali najbolje znati i postivati barem ono LJUDSKO i u nama koji smo na suprotnoj strani jer smo i mi ljudi)! U svakom slucaju evo ovdje molim mog vjernog Fana da sad postuje primirje medju blogovima i ne ostavlja vise provokativne poruke ovdje ni na Anarhizmu! ....Svako sebi - razlaz i "fajront"!

    avatar

    15.09.2005. (11:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...