Komentari

livno1.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Ma niti jedan od zahtjeva ljudi nije nerazuman. Ako ne pristanu to je samo dokaz njihove neozbiljnosti i muljanja na jadu i bijedi ove županije. No to ne znači da trebamo pristati na ponude bilo kakvih svjetskih hostaplera i muljatora u nasem gradu i okolini koji bi na brzinu da se obogate?

    avatar

    13.09.2005. (13:52)    -   -   -   -  

  • diamond

    Ako ne pristanu sada za 2 godine sigurno hoće.Valjda je svima jasno da su goriva pri kraju,još tribamo postavit uvjet da nam cjena goriva u Livnu bude 2 kundare hehe....Naravno samo za građane Livna.

    avatar

    13.09.2005. (18:14)    -   -   -   -  

  • Nije ovaj narod protiv napretka i prosperiteta ali protiv hdz-ove laži jeste.Je ,ovolika pompa oko sintetičkog dizela , nije stara dvadeset godina,ona je sredstvo obmane i laži .Od ovoga posla nema ništa.Spomen ovolike love navodi na razmišljanje.netko tko ima toliku lovu ,uložit će je u Livno,taman posla,ima toliko jeftinog ugljena u svijetu da je ovosamo fasadex za predstojeće izbore i u RH i U BiH.Fischer-Tropschova metoda nije stara samo samo 82 godine i odjednom izvodiva u Livnu.Nemojte više muljati jer od muljanja narod ne živi, no samo vi.Strašno je to što nam servirate, a najmanje da javnost izvještavate na ovako bljutav način o nečemu što nije ni san a o uvjetinma da se ne govori.Sramota.

    avatar

    13.09.2005. (21:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...