Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • pegy

    Kod nas je prije bio, a možda i još uvijek Getro, sa tim sistemom. I zato, među ostalim razlozima, tamo ne kupujem. Jer, molim te, što znači to da žena ne može ući sa torbicom? Da smo svi mi potencijalni lopovi? Možda je tako i negdje vani, samo mi nije jasno zašto mi baš sve moramo pokupiti od drugih. Bar sada je vrijeme kamera, koje su ipak diskretnije od ovih pomalo divljačkih načina. Ili ono kad me prodavačica prati, to najviše "volim".

    avatar

    12.09.2005. (22:54)    -   -   -   -  

  • Patnje mladog Skorpiona ...

    ma zalosno je da se djelatnici u usluznim djelatnostima cesto ponasaju bahato i arogantno ka da smo mi tu radi njih a ne oni radi nas ... kad sam bia mladji u jednom manjem ducanu kad bi usa s prijateljom ... prodavacica je uvik iza za nama ... pratila nas ... kad je pogledas ka nesto slaze ... al prihvatili mi njenu igru ... te cili ducan obisli ... svaki proizvod dotakli i na kraju iz inata nismo nista kupili ... istina da ima dosta kradja, a po pricama znam da to cine ljudi za koje nikad nebi reka ... al ovo nije nacin ...

    avatar

    13.09.2005. (00:44)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    to me najviše srdi kod Getroa, ali zbog drugih prednosti i dalje tamo kupujem, torbicu sam rješila u obliku male poklon vrećice u koju stavim sve najpotrebnije, Getro mi je blizu, jeftiniji je, puno prostora, i ne čekam dugo na blagajni. Inače se ne slažem sa špijuniranjem kupaca, makar znam da neke odgovaraju plaćom za ukradenu robu, pa ih nastojim razumjeti, i ne slažem se sa pregledom torbica, kao i ormarićima!

    avatar

    13.09.2005. (12:30)    -   -   -   -  

  • Not another teen blog

    nije samo u tom centru, ne brini..... :-/

    avatar

    13.09.2005. (16:18)    -   -   -   -  

  • muirgheal

    i ja sam bila šokirana onaj jedini put kad sam bila u getrou. najviše me je iznervirao natpis u ormariću «ne odgovaramo za vaše dragocjenosti». više ne ulazim tamo.

    avatar

    13.09.2005. (19:35)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Pegy, slažem se, danas barem postoje sofisticiraniji načini za nadzor.I ja jako "volim" takve prodavačice koje svakome "pušu za vrat". @Skorpione, odlična taktika. Dobro ste je prošetali,nadam se;) @Zvjezdice, točno, svaki centar ima svojih prednosti. I mi kupujemo u ovome, ali taj odnos mi je užasan. Jedino su odmah na vratima istaknuli o čemu je riječ pa svatko može birati hoće li ući.Ipak, taj način je previše...balkanski!?

    avatar

    13.09.2005. (22:31)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    i u splitu su se u jednu butigu tako ponašali pa više nisan ušla u nju

    avatar

    13.09.2005. (23:42)    -   -   -   -  

  • freestyler

    nažalost živimo u siromašnoj državi gdje se puno krade, pomalo razumijem trgovce jer sve manjkove oni moraju nadoknaditi iz svojih ionako mizerno malih plaća, to im je posao, no istina je da bi mogli biti bar malo ljubazniji .... uživaj ...:)))

    avatar

    13.09.2005. (23:46)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Bez obzira na natpis ti ne moraš otvoriti torbu ako nećeš. Zna se tko je jedini po zakonu ovlašten pregledavati osobe i stvari i pod kojim uvjetima. Meni se zbog toga Getro gadi i ne idem tamo. Pozdrav!

    avatar

    14.09.2005. (01:55)    -   -   -   -  

  • buba mara

    da mi se slično nije dogodilo ne bih vjerovala. današnji trgovci su postali blago rečeno katastrofa! nema tu nimalo poštovanja prema kupcu i sve su oholiji! kao da su završili neznam koji teški tečaj ili faks prodavanja/držanja skenera u ruci pa sad mogu diktirati cijelom svijetu kako ih volja. ja sam tako na ulazu u osječki getro odmah napadnuta da "ne smijem unutra s vrećom na leđima", al to je onaj mali sportski ruksak u kojem bi mi se vidjelo da sam žvaka zalapala! strava!! onda sam se morala vraćati u auto i ostaviti ruksak u autu jer gospoda koji ne dopuštaju kupcima da uđu s bilo kakvim torbama nemaju nikakvo mjesto za odložit torbu! ma užas živi. i ti mali ormarić u konzumu se blagi užas! ja uvijek uđem s torbom i svim vrećicama sa stvarima koje sam pokupovala na tržnici ili u nekim drugim trgovinama i nabrijano čekam da me netko pita da pokažem što imam kod sebe. no, nisu me još pretraživali ..... inače, jako mi se svidio ovaj posT! dugo nisam čitala tak dobre kritike iz svakodnevice :)

    avatar

    14.09.2005. (21:37)    -   -   -   -  

  • trill

    Vjerujem da su krađ česte, pogotovo kod tih večih kuća, ali pretjeruju i s tim ormarićima i sa neunošenjem torbica u prostor. Mene su ejdnom zamolili da ostavim torbicu u taj famozni ormarić, a torbica je jedva bila veća od novčanika. Ono, da sam i željela nmešto ukrasti, uspjela bih jedino možda žvaku strpati u nju. A u mom gradu, u super Konzumu, stoji samo vješalica i natpis: "Ovo je mjesto gdje vas molimo da ostavite svoje torbe." Obična vješalica na dva koraka od ulaznih vrata. Nisam nikada tu ostavila svoju torbu niti su me prodavačice opomenule zbog toga. Sigurna sam da ni one ne bi svoje torbe stavile tamo gdje su napisale da mi stavljamo.

    avatar

    15.09.2005. (07:46)    -   -   -   -  

  • hpdpevec

    samo policija uz nalog za pretres može gurnuti nos u nečiju torbicu, čak ne smije niti bez tog naloga, a onaj si natpis o torbicama i ormaričima mogu gurnut lipo vrit, pa tko odgovara ako mi tko ukrade torbicu iz tog "neispravnog" ormarića

    avatar

    15.09.2005. (10:06)    -   -   -   -  

  • somethingelse

    To ti ONI iz osobnog iskustva...kradem i ja, pa vjerovatno i oni kradu...

    avatar

    17.09.2005. (22:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...