Komentari

flop.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Monsoon

    kao sto rekoh u jednom postu, tesko ce Rusija (a i Kina) pustit sankcije Iranu u Vijecu Sigurnosti...trebat ce naci drugi nacin sankcioniranja...

    avatar

    12.09.2005. (03:35)    -   -   -   -  

  • KeyDot

    pa da, ponovo ce se navuci zeljezna zavjesa prema aziji ovog puta, prijetit ce se svim i svacim, ("Great Ramadan Offensive," -iskonstruirano, naruceno, prakticno, stogod,) http://www.cnsnews.com/specialreports.asp mislim da ce ipak prvo morati rijesiti irak do kraja, zbog nafte, negdje sam citala da se binladen, navodno seli u irak/iran...., slozit ce vec neku pricicu. a europa je glupa, glupa, plasljiva, kratkovidna, zapravo pod potpunom kontrolom. (koju sansu propusta-ko i svaki puta do sada)

    avatar

    12.09.2005. (11:14)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    bojim se da nece Irak uspjeti rijesit tako skoro, dok se plemena dogovore oko ustava proci ce vremena...osim u scenariju podjele Iraka na tri zone (od kojih samo sjeverni kurdski i juzni shiitski ima nafte), a ukoliko to prodje kod Amera onda mora postojati bliski plan za napad na Iran jer u tom slucaju juzni dio Iraka prakticki postaje nova iranska provincija sto nije realno ocekivati u US razmisljanjima... KeyDot, znam da ocajnicki trazis po Europi neko zrnce razuma, ali nema Europe, EU je samo produzena ruka bankarsko-naftnih interesa, samo treba jos pridobit europsku javnost za ukljucenje u 3. svjetski rat (ili War on Terror)... I ne usudim se pomislit koje ce kolateralne stete ovaj put izabrat za taj scenarij...ili sam opet usao u teorije zavjera?

    avatar

    12.09.2005. (16:59)    -   -   -   -  

  • R.E.

    Ima tu i jednog i drugog, naš narod veli: pi*a sa dva lica. Samo zbunjuje me ovaj dio s američkom ahilovom petom - dolarom. Po tvojoj teoriji monsoone, eu i usa zajednički djeluju? Možda neke zemlje, poput Engleske tako i rade, no što je sa osovinom Pariz-Berlin-Moskva? Ne mogu baš vjerovati da i oni rade za neokonzervativce... Oni imaju svoj, jasan cilj! Pogotovo Njemci, njih su već 2 puta gadno sjebali, pa naučeni, pušu i na hladno i vuku se kao kornjače. Da nije tako, već bi odavno dobili po prstićima terorističkim :))

    avatar

    12.09.2005. (17:17)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    Moskva ima problema iznutra, tek se u zadnje vrijeme pocela malo dizat, ali po kolicini 'color revolutiona' u ex-sovjetskim drzavama se vidi koliko ne mogu kontrolirat situaciju...Berlin kako si rekao ide kao kornjaca s vodstvom Bildeberga i pod ucjenom cijena i kolicina nafte, a Pariz mozda i ima viziju, ali nema karizmu nacije koja moze nesto napravit, te uz to jos nema ni leadera. Po meni jedino Kina i Rusija tu nesto mogu zakuhat (pogotovo Kina jer 'kontrolira' US deficit), ali opet ostaje pitanje da li je vec kasno za tako nesto tj. da li su karte vec podijeljene? A i nisam siguran da svi oni imaju jasan, a pogotovo ne zajednicki cilj...

    avatar

    12.09.2005. (18:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...