Komentari

cure2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • pikica

    paa mislim da su svi koji ga gledaju teški tračeri koji nemaju pametnijeg posla,curu,dečka,posao,školu,frendove i imaju full dosadan život pa žele vidjeti skandale u tuđim životima.pa im poručujem samo jedno:LJUDI NAĐITE ŽIVOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    11.09.2005. (14:38)    -   -   -   -  

  • pikica

    stafs??????hmm ako vi tako kažete!!!znaš riječnici ti ne koštaju puno,rađe kupi englesko-hrvatski,hrvatsko-engleski riječnik nego majicu iz amerike!!!!

    avatar

    11.09.2005. (14:41)    -   -   -   -  

  • pikica

    mislim da znam šta vam je bilo.netko od nadležnih vam je to pobrisao ali ne smijete mijenjati lozinku jer taj netko računa na to pa će vam sve srušit na kraju.šta god radile samo nemojte mijenjati lozinku.inače se možete pozdraviti s blogom.to se dogodilo sa mojom sestričnom.

    avatar

    11.09.2005. (16:30)    -   -   -   -  

  • hot&fun

    DA ZNAMO ŠTA NAM SE DOGODILO S BLOGOM!!SAMO SMO SE PRAVILE GLUPE,ALI SMO SE BRZO SNAŠLE!!ALI TO JE BILA NAŠA IDEJA!!UNIŠTILE SMO TI BLOG!!DA NISMO PROMIJENILE LOZINKU JER SMO TAKO GLUPE,PA IPAK MI SMO PLAVUŠE IK TOME JOŠ MISS BARBIE!!MA DAJ WENDY MOLIM TE,SAD KAD SI U DRUGOJ ŠKOLI SE ODMAH NEŠTO FOLIRAŠ,ALI DOK SI BILA U NAŠOJ ŠKOLI NISI NAS VRIJEĐALA JER SI SE JADNA BOJALA,JER SI BILA VUK SAMOTNJK,SAMO KRAVE KAO TI NEMAJU NAJ FRENDICU,A MOŽDA ĆE OVI S DONJE VEGE PASTI NA TVOJU FORU!!

    avatar

    11.09.2005. (20:40)    -   -   -   -  

  • Brain Stew

    bila sam vuk samotnjak jer sam bila u morbidnom razredu.dolje nikome nije odjeća iz amerike,nitko ne ide u shopping ni na manikuru svi su normalni cure se ne svađaju svi su složni a to šta ste vi svi ludi i neodgojeni to je vaš problem.....sjeti se mlađih razreda.....pa čćemo vidjeti tko je krava.a ja sma posve normalna osoba sa svojim stavom koja se ne brine o shoppingu i ostalim odraslim stvarima u 12-oj godini!!a to što ti imaš potrebu brzo odrast to je tvoj problem.a zajednički interesi??i ja se ništa ne foliram ti se prćiš tamo juretu i karlu i borni i bog zna kome još.ja imam normalnu komunikaciju.

    avatar

    11.09.2005. (20:48)    -   -   -   -  

  • Brain Stew

    popularne smo cure u školi????a-a.za tebe svi znaju,i za mene su svi znali,i za ivu su svi znali ali nitko od nas nije popularan.i za nelu svi znaju,i bornu i bla bla bla u gornjoj vežici pojam popularnost ne postoji i zato ne izmišljaj sranja jer ti to nitko neće ozbiljno shvatit i ti to dobro znaš sam šta ne želiš priznat!!

    avatar

    11.09.2005. (20:50)    -   -   -   -  

  • Brain Stew

    i vi se ne bavite plesom.vi glumite da se bavite plesom jer da vam je stvarno stalo da plešete ne bi vam bilo važno jeli to Flame ili Porto Ri ili Ri Dance.ja možda loše plešem ali to je sport koji sam nakon dugo godina napokon našla.I NE PIŠE SE STUFS!!!!

    avatar

    11.09.2005. (20:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...