Komentari

thunder.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Spirit Crusher

    Oj, nice blog. Moj savjet bi ti bio da malo rijeđe postaš i da si probaš nabavit neku ekipu da ti tu i tamo baci koji komentar. ;) Pozdrav

    avatar

    10.09.2005. (00:32)    -   -   -   -  

  • THUNDER BLOOOOOOOOOG

    hvala na savjetu ali postam kad mi nesto padne napamet... a skupljanje ekipe? zvuci mi kao politicka utrka... tko ima vise komentara taj ima bolji blog :) :) ... pocela sam pisati radi sebe, i nakon sto sam se toga prisjetila shvatila sam da su komentari sasvim nebitni...

    avatar

    12.09.2005. (14:26)    -   -   -   -  

  • neurotichna.mojblog.hr

    slučajno sam naletila na tvoj blog i vidim da se dvoumiš oko fakseva.
    s obzirom da sam upoznata sa sva tri jer mi je hobi skupljanje indexa i na svima sam bar malo bila, mislim da sam adekvatna da ti napišem koju pametnu :)
    informacijske na ffzg su ultra zanimljive al filozofski u zagrebu je općenito jako težak i neorganiziran, a i to se razlikuje od ostala dva faksa, jer ovo je uglavnom informatika u teoriji.
    tvz je predobar faks, samo je 10% cura što znači da nas drže ko kap vode na dlanu i općenito o tvz-u nemam ni jednu lošu osim male neorganiziranosti, al to je zapravo mana skoro svakog faksa.
    ffri, informatika je super pogotovo ako uzmeš dvopredmetnu jer, tvz je lagan, al ova informatika je još lakša. a i rijeka je divan grad i čim se seliš u drugi grad upoznaješ lijepšu stranu studentskog života.
    nadam se da ovo nisi shvatila kao neko moje pametovanje, i koji god od ovih fakseva upišeš, vjerujem da će ti biti super :) ima do tad još vremena jer kako pretpostavljam upisuješ nagodinu, u svakom slučaju svu sreću ti želim ;)

    avatar

    23.09.2007. (22:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...