Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Portret... by razum

    samo ti pusach šaljem... pametno moje...

    avatar

    09.09.2005. (13:25)    -   -   -   -  

  • alkion

    Hvala kao tisućitom posjetitelju. Kakva nagrada inače u tom slučaju slijedi? Molim uzeti u obzir postotak siromašnih u lijepoj našoj. Please budi RAZUMan.

    avatar

    09.09.2005. (17:43)    -   -   -   -  

  • Portret mog života...

    pozdrav... eto, neki tvoji komentari, posebno kod razumice, ponukali su me da svratim do tebe... i... ostao sam malo zatečen... očekivao sam... pa blog neke druge vrste... al nema veze... :-) i dalje ću uživati u čitanju tvojih komentara... :-) a možda i ovdje koji put navratim... ako ništa, da te bar pozdravim... :-)

    avatar

    09.09.2005. (23:17)    -   -   -   -  

  • Helix

    Znam da danas ne "visiš" na kompjuteru kao ja, ali, evo, da te pozdravim u ovaj pomalo sparan nedjeljni dan. Nadam se da si ti negdje u prirodi. Čitamo se, družimo se, tko zna, možda jednog dana i kupicu skup popijemo....

    avatar

    11.09.2005. (14:28)    -   -   -   -  

  • Go - misaona igra

    @razum - naj, me nekak sram @alkion - niš ne treba, tek da znaš da sam ja taj. ak se najdemo može kava ili pivica. @dado - A bi imal kaj za reči i u nekakvom drugačem blogu. Već mi je nekolko prijatelja, uglavnom blogera pripovedalo da bi trebal otpreti neki blog z ozbiljnim temama. Morti jemput, gdo zna. @helix - Tko zna. Bi bilo kaj za pripovedati.

    avatar

    12.09.2005. (10:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...