Komentari

candyshop333.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Somewhere in the midle

    Gle kujo ja neznam šta ti misliš, ali je već imam u planu da će tvoj sponzor sponzorirat izgradnju našeg takozvanog hotela:) Tvoji sponzori se bar ne bave peradarstvom... Za tobogan dobro znamo da će kad tad saznat za onog frajera, bilo putem svojih frendova koji te svi vjeruj mi, dobro znaju, ili putem naše dobre prijateljice fukse. Ali ona minica i bijele štiklice su u svakom slučaju ubitačna kombinacija, pogotovo za osobu sa tvojim nogama koje su očito dovoljno popularne da frajer par puta počasti i tebe i cijelo tvoje društvo samo kako bi ih malo duže gledao. Kad bi se bar Ronaldo povodio za njegovim uzorniim primjerom, ali doći će i to. Kujo ne ostavljaj komentare sama sebi, jer si samo dižeš prosjek, koji je u svakom slučaju bolji od moga:) kissic

    avatar

    09.09.2005. (00:16)    -   -   -   -  

  • J

    Sorry, zbog komentara za tvoj prethodni post. Nisam znao da si ti tako mlada. Suzdržati ću se od komentiranja ubuduće. Imaš interesantan blog za razliku od većine drugih.

    avatar

    09.09.2005. (14:55)    -   -   -   -  

  • candy

    Tako mlada? Pa vjerojatno jesam mlada, ali baš "tako"... :) Slobodno ti komentiraj, svatko ima pravo na svoje mišljenje.

    avatar

    11.09.2005. (15:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...