Komentari

bigmamma.blog.hr

Dodaj komentar (36)

Marketing


  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    Odrastanje boli, ali ne smijes sagraditi "zlatni kavez" roditeljske ljubavi...Znam da je tesko, pretpostavljam, ali to znaci biti MAMA! I kad ce ti zlato imati 45 godina, ti ces i dalje prolaziti isto jer si MAMA! Cuvaj ga, pazi ga, ali i daj mu slobodu da raste...(eh sad ja tebe tu gnjavim!)

    avatar

    08.09.2005. (22:36)    -   -   -   -  

  • Bigi

    "Zlatni kavez roditeljske ljubavi"...zamislila sam se nad ovim...Znam da sam sebična i posesivna mama i da ga volim toliko da ću ugušit sama sebe, ali isto tako znam da mu moram dopustiti da odrasta samostalno, uz moju podršku i pomoć kad me treba....Eto, danas me malo puklo, on više nije moja mala beba...a fali mi...eto, samo to...

    avatar

    08.09.2005. (22:49)    -   -   -   -  

  • *Ptica Trkačica*

    a tek kad se oženi:))))(šala mala.pusa*)

    avatar

    08.09.2005. (23:10)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Draga, tako to ide ali dobro je da je tako... dopusti da te nosi, nemoj se boriti protiv novoga i njemu će biti lakše :))

    avatar

    08.09.2005. (23:15)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    ne brini, trebaće on tebe još - i više nego što misliš :)

    avatar

    08.09.2005. (23:35)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    čekaj, čekaj, imati ćeš ti još posla s njim preko glave, tek je počelo, a to da mora počinjati život mimo tebe, mora jer je to normalno i boli, ali kad si fino posložiš u glavi lakše je. Još ćeš doći vrijeme kad ćeš mu morati govoriti: pa dobro kad ćeš se ti više osamostaliti, zaposliti, oženiti, vidjet ćeš:))))

    avatar

    08.09.2005. (23:48)    -   -   -   -  

  • Mr.Piton

    lijepo je vidjeti da netko zali za takvim trenucima jer toliko je svega u svijetu da je uzitak vidjeti i citati o osjecajima jedna mame za koju mislim da je odlicna iako ju nikad nisam upoznao. p.s. ma nisam te prekrizio na svom blogu, tako mi je samo namjesteno da one koje si posjetila su ti takvi ;o)

    avatar

    08.09.2005. (23:56)    -   -   -   -  

  • Nemezis

    Nemoj biti tužna. Budi sretna jer si svjesna da raste, što mnogi roditelji nisu, pa propuste sve one male, dragocjene trenutke...i iskrene puse...i budi ponosna na te male naznake samostalnosti, koja je još milijardu vlažnih iskrenih pusa daleko... :)

    avatar

    09.09.2005. (00:42)    -   -   -   -  

  • armin

    draga bigi, da nisi malo prerano počela s tim opraštanjem;))

    avatar

    09.09.2005. (01:35)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Bigica, krasno!!!!! :) Dođe mi da odmah nazovem svoju mamu! Nego, baš me zanima kak će biti kad počne cure dovoditi doma :)

    avatar

    09.09.2005. (01:47)    -   -   -   -  

  • pametnica

    svijesno ili ne,svi mi pokusavamo odgojiti nasu dragu djecicu da budu voljeni,samopouzdani ,samostalni,sritni ljudi...to je san svakog roditelja....tvoji roditelji sigurno nisu bili happy kad si otisla iz njihovog doma(niste niti u istom mistu)ali su sigurno isto tako i sritni,jer si sljedila "svoj "put,napravila taj rizik ,gradis" svoj" zivot......to sto je tvoje dite pokazalo prve znakove samostalnosti je samo potvrda da ide pravim putem,mozes biti ponosna majkica....samo pitaj svoju.............

    avatar

    09.09.2005. (04:41)    -   -   -   -  

  • Dolka

    Daj prestani s takvim postovima, zašto moram sliniti od ranog jutra? (šmrc, sve mi je jasno.....)

    avatar

    09.09.2005. (08:24)    -   -   -   -  

  • KOKI

    Što vam je S.?.., a ništa, plačem jer sam nekaj prekrasno pročitala na blogu....:(

    avatar

    09.09.2005. (08:46)    -   -   -   -  

  • djuro

    jednom davno, mama mi je pričala nešto slično, ali nisam skužio tad to. naime, ka mali bio sam puno po bolnicama i kad bi mi mama došla u posjetu, jer nije mogla biti sa mnom u bolnici, ja bi mrtav-hladan iša teti jer nisam zna ko je ta 'teta' što me došla viditi. čitajući tvoj post vidim kako se moja mama osjećala i sad sam nekako rastužen.... moram je nazvati čim dođem s posla.

    avatar

    09.09.2005. (09:31)    -   -   -   -  

  • mirisni blog

    draga moja nemaš pojma koliko si sretna što imaš dijete koje ti želi dati pusu sam od sebe.koji ti u krilo dolazi i s kojim se maziš..moj cvijetić to nikad nije radio i ja sam najžalosnija mama na svijetu..on se ne voli maziti i na nikog ne reagira burno..vrlo rijetko se veseli ljudima pa tako i meni..ne znam zašto..valjda ga previše gnjavimo..ja bih ga stalno ljubila,a on se samo izmiće..takav je od rođenja.Opasno si želim jednu malu pišulju damo da ju mogu maziti jer mi to fali..No sa druge strane on je iskreno i toplo dijete koje nikad nije gurnulo ili lupilo neko drugo dijete..eto malo da te utješim..svi oni odrastaju i to zna boljeti no ujedno je to i predivno i osjeća se ponos..

    avatar

    09.09.2005. (09:33)    -   -   -   -  

  • Dani

    I tebi veeeliki zagrljaj, draga mama!

    avatar

    09.09.2005. (09:55)    -   -   -   -  

  • gardenija

    pogriješila si kad si plakala, pa to je normalno da dijete komunicira i s drugim ljudima, što je tebi, i još si više pogriješila kad si pospremila igračke, na takvim stvarima prestaje odgoj, daj se saberi, bigmamma!

    avatar

    09.09.2005. (10:57)    -   -   -   -  

  • Bigi

    @Gardenija, jel ovo ozbiljno ili zajebancija ?!

    avatar

    09.09.2005. (11:09)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Sve su to faze, čekaj završnu predstavu u vrtiću prije škole pa buš vidla kaj su knedle :)

    avatar

    09.09.2005. (19:17)    -   -   -   -  

  • Mali svijet

    Ono radi čega ti plačeš ustvari je samo tvoj subjektivni osjećaj. Da nisi u PMS-u? Dijete od svih ljudi najviše treba majku. Dugo, dugo... Neznam zapravo da li to ikad prestane. Ali ne zato da ti sve radiš umjesto njega, nego da budeš tu za njega, da vidiš kako on važno razgovara s tetom u vrtiću, kako postaje ozbiljan i veliki i da pohvališ ta njegova nova životna otkrića i uživaš u njima zajedno s njim. Nemoj plakati radi toga. Veseli se. To je uloga majke. Pozdrav!

    avatar

    09.09.2005. (19:54)    -   -   -   -  

  • Sinke

    .... I ne plači što ona odlazi, daleko i neobuzdano, jer kao što Stvoritelj ljubi strijelu koja se odapinje- ljubi i strijelca koji ju je odapeo.....

    avatar

    09.09.2005. (19:55)    -   -   -   -  

  • moje pjesme...moji snovi...

    Samo jedno ću reći! Nikada, ali nikada neće prestati biti u potpunosti ovisni o nama...u srcu nikada, a to je ono najbitnije, to je ono što ti upravo ona pusa govori....toga se drži kad god je teško....samo će prigrliti svijet što su im ga mame dale.....ali nikada srce odvuči nakamo drugamo! Pusa hrabroj mami!

    avatar

    09.09.2005. (20:15)    -   -   -   -  

  • Mamina svakodnevnica

    ne znam kako je ostaviti dite u vrtiću i vratiti se doma. i još neko vrime neću niti znati. zato uživam sada, u svakom trenutku s njom. ali doći će dan kad će i moja princeza razviti krila i odletjeti u svoj svijet. ma koliko sad mislila da je to sve normalno, bolit će me. srce će se kidat. ali bi se još više kidalo da nikad ne poželi otići...jer je normalno da jednom više ne budemo na prvom mjestu u svemu. uvik ćemo bit njihove majke i oni naša dica, ali će s vrimenom oni imat i druge prioritete. bitno da ti je malenom lipo u vrtiću, a kući...pa kući ga uvik čeka njegova mama.

    avatar

    09.09.2005. (21:39)    -   -   -   -  

  • Mouse potato

    Draga, evo ti pusa od mene, sve više vidim da 'privikavanje' ide više nas roditelja nego djece...Ja ne znam da li ću se ikad naviknut na neke stvari...

    avatar

    10.09.2005. (02:13)    -   -   -   -  

  • leo news

    ne brini. na balkanu dijete treba "maminu" sisu do njene smrti...

    avatar

    10.09.2005. (15:17)    -   -   -   -  

učitavam...