Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • KOKI

    ne znam draga što rade...ja sam prije deset godina bila u bolnici 45 dana...moja Sara je tada imala 3 g....nisam ju vidjela svih 45 dana i mislila sam da ću umrijeti od tuge, a ne od bolesti...ozdravi brzo...:)

    avatar

    08.09.2005. (15:56)    -   -   -   -  

  • Juliere

    ne znam... ali znam da moja prija sa svoje troje djece kada nije u nikakvom stanju razbaca igracke po kuci i nekako ih zabavi... ili zove nas prijateljice u pomoc... daj proci ce to i pokusaj objasniti maloj Ancici da bi bilo bolje da mama ostane kuci... ozdravi brzo

    avatar

    08.09.2005. (16:08)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Teško je kad si sama, najbolje da uzmeš neku ženu da ti dođe makar najgrublje poslove obaviti ili bebisitericu da odvede Ančicu u park, a ti da ostaneš doma i da se liječiš jer ovako si samo još gore možeš napraviti. Nemoj se zezati, angine su opasnije nego se misli jer te bakterije koje su u grlu siđu na organe, a onda si sva bolesna i još možeš i u bolnici završiti. Meni je bila mama dok sam izašla iz rodilišta i dok sam imala trombozu ali poslije nisam bila ozbiljno bolesna (srećom) Pusa i brzo ozdravi :))

    avatar

    08.09.2005. (17:45)    -   -   -   -  

  • pegy

    Ne znam što rade, ali znam da ti nije dobro šetati okolo, jer ćeš napraviti gore. Razvući će ti se bolest pa Slatkica neće moći dugo van. Par dana će izdržati i ona, i ti skupa s njom. Sigurno se može i drugačije zabaviti neko vrijeme.

    avatar

    08.09.2005. (20:51)    -   -   -   -  

  • jagode

    želim ti da se što prije zaliječiš... bakterije obično pokupe oni kojima je imunitet pao, drži se... pozdrav:-)

    avatar

    08.09.2005. (22:24)    -   -   -   -  

  • dva

    baš mi vas je žao..meni je sveki blizu, pa uskoči, i mislim da je teže bilo meni što se nisam mogla baviti sa malim, nego njemu što ga baka preuzima. Samo se ti čuvaj, i ozdravi, nadoknadit ćete park, i šetnje, i sve druge radosti kad se vratiš u formu, a to će biti prije ak se sad malo prištediš.. znam da su to i drugi napisali, enivej, puse i dobre vibre šaljem :))

    avatar

    09.09.2005. (10:29)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Ljudovi, hvala svima, nakon posjete kod stričeka koji se kuži u te stvari i dobivanja nove terapije, odmah je krenulo na bolje. Vidim varijante razne, samo što je moja djevojčica doma jako naporna i barem miljardu puta me zove, mota se oko nogu i neće se sama igrati, tako da mi je kratka šetnja van nekada bolji odmor od ostanka u kući. Prijateljice sve imaju malu djecu, pa kod mene bolesne baš ne bi dolazile, kao niti ja kod njih dok je neka od njih bolesna, sveki nemam ovdje, pomoćnicu niti bebisitericu isto...Čekam da krene za koji mjesec u vrtić, pa će biti lakše...pozdravi

    avatar

    09.09.2005. (18:23)    -   -   -   -  

  • anmaria

    uf to se i ja pitam. zapravo jos u prvim mjesecima trudnoce i mucnina samo sam se pitala kako bi bilo da sad imam jos i starije dijete i tko bi se brinuo za njega. Tebi brzo ozdravljenje zelim! Pa se vidimo u ZG.

    avatar

    11.09.2005. (20:00)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    samo pozdrav....sa...godisnjeg...Franc

    avatar

    12.09.2005. (13:56)    -   -   -   -  

  • KOKI

    hej draga, si živa???....

    avatar

    13.09.2005. (11:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...