Komentari

cartmann.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Bijeli_Miš

    Stambena se čini oke za manje iznose, ali ima oko 5 ili 12 k limita nisam ziher, a mislim da je zapravo puno manje poticaja koje ti država može dat, jer s tim onda imaš kao 20% kamate.To se tebi sa 100tinama k nebi isplatilo. "*Stranac ne moze ulagati u US drzavne obveznice*" jesi siguran da je to za obveznice, a ne za fondove?

    avatar

    07.09.2005. (17:02)    -   -   -   -  

  • Bijeli_Miš

    Mogo bi bacit oko na ostk koji mi se čini da ju u double top patternu trenutno, i trebao bi ići dolje do maksimalno 40 gdje ga čeka stara resistance linija koja onda postaje novi support, mada će se i vijerovatno reversati prije.Tako da bi tad bilo zanimljivo kupit, ako se ispune očekivanja. Eto jedan mali hint od n00ba :)

    avatar

    07.09.2005. (17:19)    -   -   -   -  

  • Cartman

    Uocio sam ga na fool.com listi, nisam stigao detaljnije pogledati, znam da mi se nalaze na listi "ne kupuj ako nisi spreman izgubiti". CEO ostk-a sudjeluje na fool.chatu pod nickom "canibal". :) Btw., bez obzira sto svi hvale fool.com, mislim da im treba slijepo vjerovati, liste (paper tr.) s njihovim hintovima mi se nisu pokazale najboljima.

    avatar

    07.09.2005. (18:06)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Afaik, obveznice, nisam siguran kako je stanje s fondovima u kojima se nalaze obveznice. :) Pretpostavljam da bi tad morao moci, jer ne kupujes izravno obveznice, vec "dionice" fonda koji u svom vlasnistvu ima vise raznih obveznica. E, OSTK je "kinky", fin. podaci nisu najbolji (zaustavljen rast, smanjeno ulaganje u promidzbu,..), imaju problema s negativnim publicitetom, ok, to moze i podcijeniti dionicu, ipak, imho, iskljucivo za sklone kockanju, ne bih se ni najmanje zacudio da ode kvragu, odoka, svaka 20ta dionica u mjesec-dva s 30-50 dolara dodje na 2-3 dolara. Afair, i Lovac s mojnovac je upecao jednu takvu, pa sad urlice naokolo. :)

    avatar

    07.09.2005. (21:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...