Komentari

puma25.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • ..::kutak za mene... moje utociste::..

    pa valjda ce doci nesto... i meni je taj novac trn u oku...

    avatar

    06.09.2005. (12:32)    -   -   -   -  

  • Put putujem....

    Cek nemoj mi sada zamjeriti ali par stvari me malkice bode u oci. Pa dobro ako niste imali sredenu sitaciju financijsku i slicno zasto pravite cetvero djece ako je manje vise evidentno da je sve oko nas sjebano i da ce to biti muke isusove za izdrzavati? Znam da zvuci okrutno ali laicki gledano to mi nije previse jasno. Drugo sto mi bas nije iskreno jasno....mislim ja kao prvo nikad nikome necu biti kreditni jamac. Ali kad bih i bio potrudio bih se upoznati malo bolje s osobom vidjeti jel isti vrijedan moga povjerenja i slicno a ne uletio grlom u jagode. Primjetio sam da doticnog zoves idiotom....pa me zanima jel si isto mislila o njemu dok jos nije kredit uzeo? I poslijednje muz jeste u mirovini ali s ovakvim primanjima tesko cete ista napraviti za vlastiti boljitak. Ukratko manje-vise je sve na tvojim ledjima a to opet nije fer s njegove strane. Izuzev ako nije u invalidskoj uvijek se moze nesto sa strane raditi i tako. Poslijednje....djecu je mozda bolje nekada upoznati sa sranjima u kojima se familija nalazi nego im pokusavati osigurati koliko-toliko bezbrizan zivot nekakvom uljuljanom sigurnoscu da kod kuce problema nema. Moji su tako radili pa da ti ispricam kako smo mi zavrsili uhvatila bi se za glavu. Iskrenost je cudo jedno u spustanju ljudi na zemlju na bilo kakav nacin. Istina je uvijek bolja od magle na ocima.

    avatar

    06.09.2005. (12:35)    -   -   -   -  

  • divljakuša

    a onda ja moram trpiti ljude s jednim djetetom i zajedničkim primanjima preko 12.000,00 kuna, koji cvile i kukaju... sramota.... budi uporna, inteligentno dosadna i posao će uletiti!!! držim ti fige!!! čitajući komentar mr_lemona u par stvari sam se morala složiti s njim, pogotovo što se tiče iskrenosti...

    avatar

    06.09.2005. (12:48)    -   -   -   -  

  • Mogu, hoću, ne moram

    @angelina-u zadnje vrijeme je to očito svakome trn... Bit će bolje. @Mr_Lemon-Prvu dvojicu nisam ja rodila. Odgajam ih otkad im je mama odlučila da joj je bolje negdje drugdje. A htjela sam imati i svoju djecu s njim. Suprug je oduvijek bio dobar s tipom kojemu je jamac. Nije idiot što je zaglibio pa ne može platiti, već što se zavukao u mišju rupu i "zaboravio" nam reći za plaćanje. A prema djeci smo iskreni. Ne dobijaju naj patike i ostalo. Stvar je u tome što rastu i igraju se. Oni točno znaju kolika su nam primanja i ponosna sam na njih jer ne cvile da im nešto kupimo. Suprug nađe poslića sa strane kao u priči, ali žrtvuje vrijeme sa svojom obitelji. Kada počnem raditi, imat ćemo normalan život, to sam htjela reći. Ma znaš, svatko ponekad mora naći ispušni ventil... Ja sam ga našla danas ovdje. @divljakuša- Ja inače ne volim cviliti... :) A također imam takvih u blizini kojima je uvijek najgore i umiru od gladi dok nose najnovije Nike i voze ludio cabrio!!! Eeehhh...

    avatar

    07.09.2005. (00:56)    -   -   -   -  

  • Dnevnik jedne već pomalo ispiz*ene mame

    Draga moja Puma - točno znam kako ti je. Dobro, tebi je teže, imaš 4 djece na brizi i odgoju, ja ih imam 2. Tvoj suprug je u mirovini, dakle, ima kakva-takva primanja svaki mjesec. Dobro, znam da nisu bogzna kakva. Moj je muž privatnik - hidrograđevinac-radovi u rijekama, moru, rive, obale, cjevovodi,... Posla više nema nego ima. Evo, sad ima već 3 mjeseca da nije podijelio plaće. Nije bilo posla. Da nije vadio školjke, bili bi doslovno gladni. Kredit, kasko, režije, informatička škola - na to je išao moj porodiljni, a sad će ići i moja plaća. Treba biti uporan, ne posustajati, tražiti bolji posao, nikako biti pasivan jer ništa ti neće pasti s neba. Sve moramo sami stvoriti. Ja se nadam da ćemo (i ti i ja) u tom naumu i uspjeti. Živjeti se mora. Mora se i jesti, moraš biti obučen, plaćati sve režije i kredite... Bolja vremena će doći kad se malo potrudimo i kad ih sami stvorimo. Želim nam uspjeh!!

    avatar

    08.09.2005. (12:10)    -   -   -   -  

  • mirisni blog

    pa stara ti odgajaš i dvoje njegove djece i dvoje vaše djece..pa ti si prava mama..znam da ti je teško no posla ima samo ga treba tražiti i neodustajati..želim ti svu sreću u tome..a i muž može nešto na crno ha??pusa

    avatar

    08.09.2005. (14:48)    -   -   -   -  

  • mirisni blog

    i još nešto..ti si se znači bila zaljubila u rastavljenog muškarca sa dvoje djece???ma stara ti si do jaja..kakva hrabrost..i kakva je ta njegova bivša kad je to dvoje dječaka ostavila njemu..ne kužim ..ona je bič!!!

    avatar

    08.09.2005. (14:49)    -   -   -   -  

  • Mamina svakodnevnica

    e moja puma, ne mogu baš skroz dočarat kako ti je jer kod vas jede 6 usta, a kod nas upola manje. ali kad su u pitanju i režije i izdaci, e tu te shvaćam. mi smo još i podstanari, a sve sa muževom plaćom krpimo. ja se pozdravila i sa svojim porodiljnim. a o poslu mogu samo sanjat. milijun vrata sam obišla, ali izgleda da što veća škola manje si poželjan na radnom mjestu. a još uz to ako si prešla 30 ko ja - e tad su ti vrata i katancem zatvorena. nadam se kako ćeš uspit nać posao koji će te ispunit i zadovoljit. a nadam se jednom i ja. a to što odgajaš 4 dice: svaka ti čast. prihvatit tako 2 dice i odgajat kao svoje, treba imat velika muda.

    avatar

    09.09.2005. (22:33)    -   -   -   -  

  • Friva

    Ovako, sve mogu podnijeti, ali bezobrazluk, nikako!!! Ma, tko to može govoriti nekome, koliko djece da pravi ili zašto je bio nekom luđaku jamac??? Razumijem te! Zašto? Zato što se i ja mučim i pokušavam preživjeti i od raznih luđaka s kojima moram raditi, moliti da mi vrate novce. Pun ih je svijet i ja sam mislila da mi se to ne može dogoditi, ali može svakome!!! O istini mi ne može govoriti netko tko voli samo suditi svima, pa i svojim roditeljima.Baš me zanima kakav će on to biti roditelj...Što će biti kada on bude trebao jamca? Sve će biti dobro, neka zdravlja i ljubavi, a to što imaš još dvoje djece od tvog muža, govori o tvojoj veličini ! Pozdravljam!

    avatar

    10.09.2005. (12:30)    -   -   -   -  

  • Friva

    Stvarno se nisam trebala toliko pjeniti...kod tebe uvijek zabrijem. Sorry!

    avatar

    10.09.2005. (21:44)    -   -   -   -  

  • Mogu, hoću, ne moram

    @mm24-drago mi je kada ljudima nije bed priznati da nemaju. Ne znam zašto je to sramota. Kao da bi se činili nesposobnima ili manje vrijednima. Nadam se i ja da ćemo se uskoro dići na noge! @theja-više nego bič!!! Ali što ćeš... Oni su živi, zdravi i zadovoljni. To je najvažnije. @gogi-nisam ti ja baš neka bajna i sjajna... Svaki pas ima svoj dan... @friva-meni ne smeta brijanje. :) I ja se volim ispiriti, pa se i ti osjećaj slobodnom to ovdje učiniti!!!

    avatar

    12.09.2005. (00:53)    -   -   -   -  

  • DEVIL

    Interesantan blog, ne znam kako uspjevas. AL vidim da se trudis. adam se da ces nac taj posao:)

    avatar

    22.09.2005. (10:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...