Komentari

sweetana.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Dust In The Wind

    heeej :* :) moram da te pusam kad si sweet a jos i ana:) hajde, imas vremena, da se odmoris od svega ovoga dok ne iscitam vase blogove:)...he he, salim se, ti znas sta je najblje za tebe,ali zato znaj da je ovde neko ko ce se uvek obradovati novom postu... i da, kada si smrsala tih 7 kg u 6. mesecu, mucila si se jako? :/ mislim onako izgladnjivala si se ili si se previse druzila s miom?:) ljubim te:* :)

    avatar

    06.09.2005. (14:08)    -   -   -   -  

  • Goga

    Ajooj...pa ti smršaviš 7 kg u jednom mjesecu, a 2 kg je MAXimalno koliko ubiti bi trebela mršavit po mjesecu! Ti ubiti izbacuješ gomilu tekućine iz sebe i misliš da su to kile. I time što povraćaš nikakve tvari, bjelančevine, ugljikohidrati i ostalo tvoj organizam ne dobiva ...jao..ne znam što bi ti rekla, ti zapravo vjerojatno to vec sve znas. A da probas samo manje - a ipak sve - jest?

    avatar

    06.09.2005. (14:33)    -   -   -   -  

  • Is there a shadow.....

    ej, pusa otvorila sam NOVI(ponovo) blog, ajde svrati malo i pusti koji komentarić

    avatar

    06.09.2005. (17:17)    -   -   -   -  

  • ...Wake up, it's time to die...

    ne nemoj pliz. Eto. Ja sam danas pojela samo šnitu kruha i čašu vode. što se ove gor tiče iz iznad mene nemrem vjerovat da se ta ne prestaje reklamirat! pa daj curo pusti normalan komentar s vremena na vrijeme! inače sweetana jako mi je žao kaj prorjeđuješ pisanje, ali dobro. hvala na zaželjenoj sreći sa djetama sretno i tebi!

    avatar

    06.09.2005. (22:12)    -   -   -   -  

  • DAN ZA DANOM

    ma mene te pro ana stranice skroz isfrustriraju, nemoj gledat to, ne valjaju niš! :)))) drži seeeeeeeee

    avatar

    07.09.2005. (08:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...