Komentari

fabrichkagreshka.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • ...party-misty šeme...

    a mala moja...i ja prolazin kroz sličnu fazu..al nemoj se opterećivat pitanjima na koje ne možeš odgovorit...ipak smo samo ljudi...koliko puta smo se mi uvatili razgovarat o ljudskom postojanju,njegovom razlogu...i sl...i kad misliš da si skužia nešto,kad praktički pomisliš,pa ja bi mogla ovo zapisat, objavit i obogatit se....skužiš da si opet na početku i da slijede doslovno ista pitanja...dunjchi,nemoj razmišljat previše...razmišljaj točno koliko ti triba..kako nebi ispala glupača,lapača...al više od toga..no-no...ubija ti samo neurone (kako san pametna,drugi izraz za živce)... :) ajde mala,pa mi javi novosti ...kissa...

    avatar

    03.09.2005. (11:38)    -   -   -   -  

  • ...party-misty šeme...

    p.s. aj odgegaj se do mog bloga... :) pitah te nešto

    avatar

    03.09.2005. (14:23)    -   -   -   -  

  • Ideali kao smjer

    samo da se javim i pozdravim, uskoro cu i ja opet pocet redovito na netu bit i tipkat normalno, pa se cujemo....pozdrav...:o)

    avatar

    03.09.2005. (15:12)    -   -   -   -  

  • plamen

    sekice moja sve će bit super...nema plakanja!...ja sam isto napokon svatila neke stvari (bar se nadam)...volim te masu i fališ mi!!!! a ako te neko tu u zegeu naljuti vidit će oni... :))

    avatar

    03.09.2005. (20:43)    -   -   -   -  

  • ,.,.,.,.

    hm, hm.. možda razumijem.. mislim da da.. skroz. o spava mi se, sutra ću to koment napisati..

    avatar

    04.09.2005. (04:19)    -   -   -   -  

  • luc. ^^

    e ovako..ja san to odjebala..prvo, zato shta nevalja previshe popushtat, al ono ka.."ma aj, nesh ti, samo chemo se vidit, pokushat poprichat..i nishta vishe" jer mu nemogu izravno rech da se nechu i ne zhelin nach s njin..i popustin. i to previshe. onda mi posli bude zhaj. bude mi muka, plache mi se, zhivciran se, govorin sebi kako san glupa..sebe sjeben totalno.. ka drugo..ima i taj drugi..mozhe bit neshto..i bash kad zapnen za to..javi se onaj prvi i opet sjeben sebe radi njega.. .. .. ..sad kad san onog potpuno odjebala..chini mi se da je sve manje shansi da bude neshto s onin drugim.. i tako nadalje.. jeben in mater svima..

    avatar

    04.09.2005. (21:22)    -   -   -   -  

  • luc. ^^

    u pichu.. nisan u zhivotu ovoliko beshtimala :)))))))) kisss blizichka

    avatar

    04.09.2005. (21:23)    -   -   -   -  

  • eewa

    ebate led :) ...niš ne kontam :) ...samo ljubac ostavljam :*

    avatar

    05.09.2005. (18:26)    -   -   -   -  

  • lef

    a zato ti nisi isla u varazdin? isla si se nac s nekim :) salim se. nisam ni ja shvatio nista, al valjda nije ni bitno. pusa, pozdrav i vidimo se sutra u destinachu

    avatar

    06.09.2005. (23:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...