Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Helix

    Putujem na Trsat, pa prije neko odem da pogledam kaj ima novoga. Eto zato ovko rano dobro jutro. Sad sam pročitala tvoj odgovor Vesni kod mene. Ti si jako dobar čovjek, Drago mi je što sam te upoznala i što se družimo. Ugodan dan ti želim, čujemo se sutra.

    avatar

    03.09.2005. (06:12)    -   -   -   -  

  • Ja nemam doma internet pa sam ovo uhvatio nakon turnira u knjižnici za mlade na Starčevićevom trgu. Odmah ti i odgovaram. Inače što se tiče dobrote, puno sam razmišljao o tome i do sada vidim da je dobrota poštivanje dijela Gospodnjeg, a Gospod jest osnova i bit postojanja. On je u jedinstvu svega što postoji. Bumo se još čuli o tome. I meni je lijepo družiti se s tobom. Nekako se razumijemo , a postoji i obostrano nastojanje za to. Sve dobro ti želim.

    avatar

    03.09.2005. (13:37)    -   -   -   -  

  • Helix

    Mislim da sam baš danas osjetila nešto od ovoga o čemu pišeš. Bilo je prelijepo na Trsatu...

    avatar

    03.09.2005. (21:07)    -   -   -   -  

  • alkion

    Ima jedna stara: Svatko može da poleti samo treba da se sjeti. Imaš pravo: čovjek je misaono biće i svega jada mu može pasti na glavu. Problem je što mu se to pnekad i razbije o glavu. Ali to je već iz neke druge priče.

    avatar

    04.09.2005. (14:21)    -   -   -   -  

  • Go - misaona igra

    @helix - Osjetiti možeš kada si spremna za to. Stoga ja pokušavam što više biti u tome. Problema ima kada dođu teži trenuci, kada netko treći nanosi bol. Pa i kada je tebi bol nanijet ili kada te stiže bol za koji ne znaš razloge. To su iskušenja. Gledajući ovako filozofski dalo bi se prosuditi, ali je pravo prosuđivanje kada si u tome, jer tada se djela čine. @alkion - Postoji nešto ko otklon između svijeta po svijetu i svijeta po nama. Mislim da je dobro toga biti svijestan, ali ne samo tako da se to kaže, već životom. Da, u glavi im a svega, ali ona je realna, pa kada nešto u nju udari nije baš svejedno. Nije glava, glava, već jest, što jest. Svo dobro prijatelji dragi.

    avatar

    04.09.2005. (18:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...