Komentari

ridick.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Plava Zvjezdica

    vidim kak je dobra čak si i rimu nabacio (puzzle nam sjedaju na mjesto...vjerujem u ono nešto), hi, hi, hi, hi, hi, hi, gle ne mogu se stat smijat, čak i na mene djeluje, nego polako ti s tom dimnom valutom, da ne bi i ti s puknutom daskom surfo!!! (skoro pa i ja s rimom) hvala na postiću, vole vas vaši blogeri, sad to govorim za sve koji s vama dijele ovu energiju, pusaaaaa

    avatar

    02.09.2005. (10:34)    -   -   -   -  

  • TheLittleone

    Ej a ja baš mislila da si ti ovaj s naočalama :)))))))))))))) Shorty je baš fora lik! Evo šaljem dobre vibre i mislim na vas!

    avatar

    02.09.2005. (11:42)    -   -   -   -  

  • Svantevid

    evo vibriram od smijeha i podrške! :)))

    avatar

    02.09.2005. (13:31)    -   -   -   -  

  • Sometimes I wonder...

    Ubit će me tvoja žena ali moram izjaviti tako si mmmmmmm dobar :) Nevjerujem da si čuo tu pjesmu ali je bila ful popularna prije par mjeseci u Hrvatskoj,skini ako ikad stigneš od Elementala-Romantika,eto taj "mmmm dobar" stih posvećujem tebi,naravno nema nikavih perverznih misli, ti i tvoja supruga ste mi nerazdvojiv par,ali lijepo je znati da netko tako divan iznutra je i candy izvani,baš kao i tvoja supruga,samo što sam ja heteroseksualka pa si mi ti nekako ljepši :)))))))))).Hahaha shorty mi je zakooon, baš tako tebe zamišljam za 20 god......šala mala.Sunchi!

    avatar

    02.09.2005. (22:56)    -   -   -   -  

  • MadDog™

    super je imati tako nekog dobrog u duši... koji bi ti pomogao i u najtežim trenucima... pa kako god izgledao i što god trošio! :) he he...

    avatar

    03.09.2005. (01:27)    -   -   -   -  

  • Put putujem....

    Shorty izgleda ko jedan lik iz Djiboutija....koji se zvao Ahmad i radio je na zicari jednoj tamo....kod rudnika i to. No dobro :)

    avatar

    03.09.2005. (02:31)    -   -   -   -  

  • UmOtVOrlje mRTvOg dA mrTvIJi Ne MoŽE BiT©

    mmm... zanimljive priče. a i lijep ti je Univerzum... :) svaka čast i prijatelju sretno ti u bijelom svijetu! ;) piši nam češće!

    avatar

    03.09.2005. (09:13)    -   -   -   -  

  • 63)^(1)(1 @ perfection

    i nakon pljugice si ga malo bolje razumio? hehehe :)

    avatar

    03.09.2005. (14:42)    -   -   -   -  

  • Vivias

    Ah, konačno sam uspjela otvoriti tvoje komentare, jupiiii! Drago mi je čitati zadovoljstvo kroz umor u tvojim rečenicama.Sunchi tebi i dalekom svijetu koji te čini sretnim :)

    avatar

    04.09.2005. (19:17)    -   -   -   -  

  • Ratnik svjetlosti

    @Zvjezdica:He-he “surfo s puknutom daskom”- ovo je odlicno…,ne brini Zvjezdice, nastojim cuvati svoju dasku. Pusa! (cista!) ;)), @Thelittleone: Jao,jao...,hvala Bogu, nisam! Inace, na laganom sam istrazivanju tvog bloga, za sada koliko mi vrijeme dopusti. Sunchi i hvala na vibrama!! :), @ Svantevid: ;))))))), Popizditos: Vau kakav komentar- kompliment! Thanks! Nisam cuo pjesmu ali cu je probati skinuti, i ne brini, zena mi nije ljubomorna! Sunchi Popizditos!!! @ MadDog: He-he...,to I ja kazem! ;)), @Mr_Lemon: Dobrodosao Lemon, cekam tvoj nastavak, @devilchek: Hvala prijatelju, pisacu, a ti navrti! :), @(63)>(1)(1: He-he…, ma kakvi, nista! On prica samo papiamento, a to je jezik sastavljen od 6 jezika, pa kad opali koju spanjolsku ili englesku rijec- uspijem uhvatiti. Sto se tice tvog bloga i dalje ne mogu nista. Imam jako spor internet tako da je mozda to u pitanju posto ti je blog jako tezak zbog grafike… Trudicu se i dalje.

    avatar

    05.09.2005. (02:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...