Komentari

flop.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • KeyDot

    evo citam, strpljenja, molim :)))

    avatar

    02.09.2005. (02:03)    -   -   -   -  

  • KeyDot

    nemam ni ja nista protiv amerikanaca ni amerike, samo mislim da ona kao nekakva demokratska drzava vise ne postoji. hocu reci da futuristicki/apokalipticki filmovi u kojima se sunce ne pojavljuje, a svijet je podijeljen na korporacije koje si osiguravaju artificijalne uvjete za zivot i ostatak koji zivi u prljavstini i bolestinama nisu vise tako futuristicki, nego prijeteci. ako gledas sa strane ameriku, recimo objektivno, kao E.T.:), onda je to jedna fundamentalisticka drzava koja namece svoje vrijednosti i nacin zivota upornije, iako suptilnije nego talibani. a uopce se ne radi o nacelima i vrijednostima (to je samo fasada na koju se svi iskreno zakvacimo), vec je to vise kampanja da se proizvod (dolar) stalno prodaje. vlastiti narod drze u zabludi (vidi n. chomsky). dobar ti je post, zbilja, jer vrvi povezanim cinjenicama. otkako se konflikt istok-zapad razrijesio u korist zapada, a treci svijet marginalizirao i nokautirao (naftnim sokovima i kreditima - opet dolar), globalizacija se razmahala i upotrijebljena je kao sredstvo. nista im vise ne stoji na putu. oni (neokonzervativci, neoliberali, kakgod, su promijenili sustav vrijednosti). konzumiranje je postalo religija, a moral farsa. ne volim ja orijent nista vise od amerike, ali svi arapi do sada uglavnom odgovaraju na prijetnje njihovom nacinu zivota, da ih se pusti na miru ne vjerujem da bi napali europu s ciljem uspostave islama, vjerojatno bi se u nekakvoj utopijskoj projekciji sve izmijesalo i postalo nevazno. mi ne razumijemo orijentalnu civilizaciju, oni ne razumiju okcidentalnu. mislim da muslimanski fundamentalizam nije toliko ideja koliko reakcija. po cemu je iran ortodoksniji od amerikanaca ili katolika, americki predsjednik spominje boga jednako cesto kao mule alaha. samo mi to ne osjećamo kao strano. tu se radi o cistom reciprocitetu i point of view., iran je zaigrao rizicno ali dosljedno i po pravilima, nema im se sta prigovoriti, drze se skoro jedini propisanih pravila (nuklearna en.), kompletni narod je uz vlast, pregovaraju, ne prijete napadom nego obranom, ako i naprave a bombu na to ih je natjerala amerika, jer ona ne igra po pravilima koja je sama postavila. europa je kolosalno podvila rep, ja se cisto sramim. valjda se i u europi razvijaju korporacije koje prihvacaju modus corporative america-e ili se radi o asimilaciji, ne znam. nemoj odustati od posta da malo citamo i na hrvatskom, nevjerojatno kako nema na hrvatskom nista za procitat, cak ni na net-u. pozdrav

    avatar

    02.09.2005. (03:01)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    hehe, vidi KeyDot koliko si ti na hrvatskom napisala, morat cemo kampanju napravit da ti zabranimo pristup dok ne otvoris svoj blog....:)))))))))) Flop, odlican post, keep on na hrvatskom (jer sam ja lijencina za prijevod)...:)))

    avatar

    02.09.2005. (03:31)    -   -   -   -  

  • R.E.

    :), drago mi je da post vrijedi čitanja! vidim još toliko rupa u ovom tekstu i činjenica koje se mogu pokonektirati, ali o tome drugom prilikom... idem sad malo radit, pa se čitamo...

    avatar

    02.09.2005. (08:18)    -   -   -   -  

  • KeyDot

    monsoon, kakvi su to americki pritisci, oces ti da zapustim djecu, posao, faks, frizuru i psa i doguram na tri kutije cigareta dnevno/nocno?, ako mozes nositi na dusi tako nesto , onda cu otvoriti blog :)))), (no, dobro, otvorit cu ga kad pocne pandemija pticje gripe, to je moje podrucje, :) ; flop, reci mu da se kod tebe smije komentirati, vidi ga sto mi radi :)))))

    avatar

    02.09.2005. (09:40)    -   -   -   -  

  • R.E.

    Ajde otvaraj taj blog KeyDot, bolje da budemo upoznati s pandermijom i da se znamo zaštiti, jer čini mi se da uskoro ptičji stiže i u Europu! Koja je razlika između pandemije i epidemije, zar nije ustvari isto osim što kad nastupi pandemija ima više epidemije :-))

    avatar

    02.09.2005. (13:45)    -   -   -   -  

  • KeyDot

    1. ti to zoves pomoc !!!!! :))))) 2. nema bloga, jos cetiri ispita pa cete me zvati dr. Key (vet.med.), moram to rijesiti ili ce me rodjena djeca prestici (iako sam daleko od veterine kao posla), budite ljubazni pa me hostajte dotle :) 3. epidemija je sirenje zarazne bolesti ograniceno vremenom i prostorom, a pandemija je ogranicena samo vremenski. 4. a propos tvog komentara kod monsoona, ako stignes baci pogled na http://www.energybulletin.net/8554.html odnosno www.energybulletin.net na naslov "Katrina's Real Name"

    avatar

    02.09.2005. (15:03)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    ima b(l)oga, utipkaj keydot.blog.hr pa ces vidit da ima, hehehe, sad vise nemas opravdanja i imas cak mogucnost komentiranja Amgaru :))) p.s. password dobijes kad diplomiras, hehe, dotad te hostamo (barem mi samaritanci)

    avatar

    02.09.2005. (15:39)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    pridruzujem se podrsci Flopu, ne samo za ovaj post i za hrvatski, nego i za ove dolje. A narocito za DU linkove... predlazem da napises koju i o tome - i toga nedostaje na hrvatskom! keep up!

    avatar

    02.09.2005. (17:14)    -   -   -   -  

  • Joseph

    I think everyone must read this. here

    avatar

    08.06.2012. (01:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...