Komentari

bitilovina.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • pepsi city

    UUUUU,pa kakav mrak.Nisam procitao ni jednog velikog pisca a da kod njega nisam nasao krizu tipa"Vredi li uopste pisati..."Ko je nema? Fora je jednostavna -pises za sebe,ako se ko nadje u tome-super ako ne -ko ga j...i pisi....vredi

    avatar

    31.08.2005. (18:18)    -   -   -   -  

  • ane

    Nemam pojma o kome je riječ. Jasno mi je samo da nema veze s tobom. Al' mi je i jasno što te natjeralo da o tome pišeš. Pusti. Sjedne. Pa se digne. Prođe. Pa ponovno dođe. Ja volim što si tu (znaš i sama koliko je vremena prošlo otkad sam prvi put spomenula da bi trebala tu ostavljati dio sebe). Album je ovo. A ja ga volim slagati. Slutim da je tako i kod tebe. I češće sam tu nego što misliš. Čitam, čitam... Pomalo u tišini. Vidiš da sam šutljiva u zadnje vrijeme. Zatišje pred oluju, hehe! Pozdravi Rođenu. :)

    avatar

    31.08.2005. (21:07)    -   -   -   -  

  • Patnje mladog Skorpiona ...

    Neces prestat pisat, ovo je samo bia los moment ... a ionako pises sebi iz gusta ... a ne radi drugih ... meni su tvoji postovi zanimljivi, al zna se dogodit da nema sta pametno rec ... pa ne komentiram al svako procitam ... za mene je prijateljstvo svetinja ... i nista nije iznad toga ... nikad prijatelja nebi izda povrijedia, pa makar u tom trenutku bili losim odnosima ;)

    avatar

    31.08.2005. (22:13)    -   -   -   -  

  • hmldns

    Netko je nešto krivo shvatio i potom krivo postupio. Možda sam i ja cijeli ovaj post krivo shvatio i postupam na isti način. Ali to je tako i teško da će to itko promijeniti. Osobito prijatelji koji vole noževe. Ipak, dok god su oni tu, treba biti mjesta i za one koji nešto govore, makar mislili da govore u prazno.

    avatar

    31.08.2005. (22:29)    -   -   -   -  

  • rosso.bianco.black.®

    ja samo čekan da me neko na ulici skuži, uperi prst u mene i kaže: "rosso!". shoot the bastard and don't save your silver bulletts!

    avatar

    01.09.2005. (15:47)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Nisam u potpunosti shvatila pa neću komentirati...

    avatar

    02.09.2005. (03:01)    -   -   -   -  

  • srna... biti lovina je u prirodi mog imena

    fala vam što ste tu. lipo vas je čut. i vidit. za one koji nisu sigurni da su dobro shvatili citirat ću anu:Nemam pojma o kome je riječ. Jasno mi je samo da nema veze s tobom.

    avatar

    02.09.2005. (20:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...